Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez clanicama - nije realno !

A ja se pitam što niko od ovih 10-15 koje su stavljale moje Mango torbe od 3000 u Omiljene ne kupuje, valjda čekaju da smanjim cene na 100 din da budu proporcionalne vrednosti sa Furlom 🤣
2025 04 05
I Fendi naocare su sa OLX bg Sajta slike necije, a kaze ona da ih prodaje jer joj ne stoje😂
2025 04 05
Sve je sa tog sajta vrv, ja sam proverila Furla torbu, isto odande.
2025 04 05
> Her_Fashion: > A ja se pitam što niko od ovih 10-15 koje su stavljale moje Mango torbe od 3000 u Omiljene ne kupuje, valjda čekaju da smanjim cene na 100 din da budu proporcionalne vrednosti sa Furlom 🤣 Pa da, kad nalete na ovako” povoljne “ - tada cekaju tvoje na snizenju🤣👌
2025 04 05
Ne znam da li admini shvataju koji je problem na sajtu to što se meša roba iz džakova/kontejnera sa ovim haosom od skinutih slika sa raznih sajtova. Bukvalno raj za prevaru. Kad stavite ovakve slike sa dobrom cenom, pored one robe iz đubreta, taj profil izgleda kao “normalan prodavac”. Tražila sam stvari za fotkanje, bolje da vam ne pričam na šta sam nailazila. I koliko mora da listate…
2025 04 05
To za dzakove je resenje da se uvede provizija za postavljanje predmeta.
2025 04 05
Gde mogu da se prijavim za Admina? 😏🤣 Kako bi sela jedan dan za komp i sve bi ih rešila po kratkom postupku 🤣🤣
2025 04 05
Meni onako uzgred zapadnu za oko…😂 Pa ja se secam kada sam pocela da koristim ovaj Sajt, fotografije su mi bile uzasne i trebalo mi je puno vremena da to malo uvezbam! A sad kad vidim clanica tek pocela i sve joj je perfektno! Nema sanse, ja kod prvih prodaja i kupovina , nisam znala sta me je snaslo🤣🤣🤣
2025 04 05
Svaki dan nailazim na 20ak komercijalnih, 100 slika sa interneta (pola njih u popularnim predmetima), fejk parfemi, kopije, kozmetika stara 7 godina, dekanti, nameštaj, telefoni, Ima šta oćeš🤣
2025 04 05
I do kad će ona čivava Džesika da prodaje 18000 torbi, to je kao ok?
2025 04 05
Ima, nokti, kosa, ociscen orah, pokloni da primalac baci a ne oni, stan na dan….ima ona sto se okrece na svakoj temi ( mislim njena slika u kruzicu)😂😂😂
2025 04 05
Sad sam evo slučajno naišla na Chanel puder i proverila batch, star 5 godina
2025 04 05
> Her_Fashion: > Gde mogu da se prijavim za Admina? 😏🤣 Kako bi sela jedan dan za komp i sve bi ih rešila po kratkom postupku 🤣🤣 Bukvalno da nam daju sajt na 3dana, bio bi red bolji nego kod babe u spajzu.
2025 04 05
> Her_Fashion: > Sad sam evo slučajno naišla na Chanel puder i proverila batch, star 5 godina Ja sam skoro narucila nesto sa jednog stranog sajta, popularan. Poslali su mi nesto sto je po batchu staro skoro 3 godine, ali po izgledu i mirisu deluje sveze.
2025 04 05
A sto se tice teme i desavanja na sajtu, Riblja Corba - Na zapadu nista novo
2025 04 05