Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta fali fotkama sa neta?

> zvezdara123: > Da, jedna slika sa neta, sjajna ideja.... > I da se ne daju negativne clanicama sa dosta pozitivnih saradnji, a zbog banalnih propusta u oglasavaju. Ni jednom nisam videla negativnu, jer je neko nekorektan i nesaradljiv na tudju štetu. Hvala unapred! Ovo je stvar primera starijih clanica. Ali, sto kaze jacaikaja za tu saradnju i blokadu devojke sa cetiri negativne. Ako se nekom dodeli negativna, meni bi bilo logicno da se prvo posalje upozorenje, a ne da se samo ostavi ocena. Takodje, trenutno postoji x devojaka koje ne mogu da udju na svoje naloge logom preko fba(ima i tema sa nekoliko njih) niti mogu na nacin kako je objasnjeno da izmene i to urade preko maila, tj sajt ne salje taj neki mail za log, tako da se pre blokade takve clanice valjda treba pozabaviti tim logovima. Malo su se pobrljali prioriteti na sajtu. Divinu temu oko doticnog necu da komentarisem, oglodale smo tastaturu i nista. Net fotke vrlo lako mogu da se rese. AKO neko okaci SLICAN predmet sa neta, negativna. Znaci, samo ako je u pitanju bas taj predmet, ok, kao druga, treca, cetvrta ili peta fotka. Jer pre neke clanice jesu kacile looklike fotke za svoje predmete, sto nije ok. Sto se lutke tice, neke stvari ni na lutki ne mogu lepo da se fotkaju, npr haljine/suknje pun krug,to izgleda kao sataras, zvonaste lone i suknja pantalone, ma milion kojecega mogu da navedem da zaista ne moze biti sjajno na lutki, ali opet, bude bolje nego npr na ofingeru ili podlozi. 15godina kasnije, i dalje ne uspem da ubodem pravu teget kao sto je predmet ili npr crvenu/koralnu te neke podnijanse crvene. Tu bi original fotka ili studijska imale mnogo vise smisla.
2025 04 14
I da, totalno bih ukinula one fotke kojima se u nekom programu brise pozadina, to mi je tako skaradno, ivice predmeta budu zamagljene, jezivo. Nikad nista nisam ni pozelela da kupim od takvih naloga, odbija jer naprave fotkicu od pola cm i zamagle okolo 95%, nejasno izgledaju predmeti i uopste se ne potrude da ufotkaju izbliza ni jedan deo nego glume neko ludilo filterom. Takve fotke mi deluju ako muljanje realnim stanjem predmeta.
2025 04 14
I ja sam za koriscenje bar dve fotografije sa interneta ukolko su stvari koje prodajemo identicne tj tog brenda koji prodajemo Ja nikada ne mogu docarati svojom fotografijom i bez modela kako neato zapravo stoji i izgleda I sama pri kupovini na krpicama vise volim da vidim te profi fotke,pa se odlucim za kupovinu ili ne
2025 04 14
> DzoDzo: > Net fotke vrlo lako mogu da se rese. AKO neko okaci SLICAN predmet sa neta, negativna. Znaci, samo ako je u pitanju bas taj predmet, ok, kao druga, treca, cetvrta ili peta fotka. Jer pre neke clanice jesu kacile looklike fotke za svoje predmete, sto nije ok. > Sto se lutke tice, neke stvari ni na lutki ne mogu lepo da se fotkaju, npr haljine/suknje pun krug,to izgleda kao sataras, zvonaste lone i suknja pantalone, ma milion kojecega mogu da navedem da zaista ne moze biti sjajno na lutki, ali opet, bude bolje nego npr na ofingeru ili podlozi. > 15godina kasnije, i dalje ne uspem da ubodem pravu teget kao sto je predmet ili npr crvenu/koralnu te neke podnijanse crvene. > Tu bi original fotka ili studijska imale mnogo vise smisla. +1, potpuno se slazem sa prvim delom komentara vezanim za slike, ali po meni ako je predmet ISTI onda je ok da mozda bude i kolaz kao prva strana, slika sa neta i uzivo. Jer ako neko ima lose uslove ili losu kameru na telefonu i slika ne ispada lepo ili prosto predmet nije slikabilan, dzabe ce da stavi sliku sa neta kao drugu, niko joj nece ni uci u oglas. Ali samo ako je isti, nesto sto lici na predmet koji se prodaje je nebulozno stavljati. Za brisanje pozadine se ne slazem, jer sam ja npr tako stavila par oglasa da bi se videlo kako nesto stoji jer su slike sa neta zabranjene, iako stvarno mrzim da slikam garderobu na sebi iz milion razloga, ali uopste ne zelim da mi se vidi soba u pozadini, delom jer odvlaci paznju a delom jer ne zelim raspoznavanje nikakve vrste na ovom sajtu gde smo videli da ima ludaka vec.
2025 04 14
Mozda se estetski ne uklapa u koncept da bude prva fotka kolaz, ali opet, ja prva imam neestetican nalog, fotkam maltene u trku kroz sobu :D mojekrpice.rs/items/zene/12412528/zara-nova-haljina-sa-izrezom-i-duboki-slic-xs-s Izmedju ove tvoje brisane fotke i onih gde je brisano oko samog predmeta na vesalici, ogromna je razlika. Ti imas i fotke predmeta vrlo korektno uradjene, tj ja vidim sta se prodaje, malo si jos fotnula izbliza, vide se linije, savovi gde su, ok je. Brisane fotke, mislim na predmete koji su fotkani kao iz Kragujevca u Beogradu, gde je sve nejasno i sucmurasto, predaleko. Ne znam sta je problem fotkati na zidu na vesalici bez brisanja zida okolo, ubiti linije predmeta, jos ufiltrirati, na to mislim.
2025 04 14
1 2