Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara sa tašnama - više profila

> DzoDzo: > Inace, zaista moram da pitam. Dali bi neka od vas zaista dala vise od 10e za te LC torbe od najlona? > Totalno ne kapiram hajp oko njih. > Jbt, original kosta basnoslovno naspram kvaliteta materijala, zastooooooo devojke kupuju te torbe, pa CEGER OBICAN, coveceeeee... Ja sam bas o tome razmisljala skoro 😂😂 Toliko su ruzne, msm da mogu lepsi cegeri za pijacu da se kupe. Nije mi jasno. A naravno i cinjenica da kostaju toliko za najlon i logo LC.
2025 04 18
mojekrpice.rs/moonlee-226753 mojekrpice.rs/items/zene/12449634/goyard-neseser 20.4. ponovo neseser obnovljen “Prodajem potpuno novi, nikad korisceni, Goyard neseser, zelene boje. Savrsen je, medjutim ja zelim u crvenoj boji. Cena 5000 din”.
2025 04 20
> Her_Fashion: > > DzoDzo: > > Inace, zaista moram da pitam. Dali bi neka od vas zaista dala vise od 10e za te LC torbe od najlona? > > Totalno ne kapiram hajp oko njih. > > Jbt, original kosta basnoslovno naspram kvaliteta materijala, zastooooooo devojke kupuju te torbe, pa CEGER OBICAN, coveceeeee... > Ja sam bas o tome razmisljala skoro 😂😂 Toliko su ruzne, msm da mogu lepsi cegeri za pijacu da se kupe. Nije mi jasno. A naravno i cinjenica da kostaju toliko za najlon i logo LC. Bacam pare na razne gluposti, ali na ceger od 200e mi ne pada na pamet. Ne znam sta je bilo do sada ruznije, a trendi, bukvalno mislim ona era kad su se nosili grejaci na plisirane suknje, pa neon kais 😂
2025 04 20
mojekrpice.rs/alexanananana-140081 mojekrpice.rs/items/zene/12451718/longchamp-le-pliage-pouch 21.4. nova tura… Opis pobedio: “Potpuno nova, dobijena na poklon”.
2025 04 21
mojekrpice.rs/alexanananana-140081 mojekrpice.rs/items/zene/12444419/rezz-do-22-04-longchamp-le-pliage-pouch A ova je i rezervisana…
2025 04 21
mojekrpice.rs/alexanananana-140081 mojekrpice.rs/items/zene/11681986/miu-miu-naocare-za-sunce I ova ima miu miu naočare? Kakva koincidencija da svi prodaju identičnu robu…
2025 04 21
mojekrpice.rs/alexanananana-140081 mojekrpice.rs/items/zene/12447647/michael-kors-torba mojekrpice.rs/items/zene/12383055/michael-kors-original-torba-snizena Dupliran oglas…
2025 04 21
Da mogu da postavim slike, photoshopovala bih te kao nekog crusader-a sa naslovom "Krpičarski ratovi" 🤣 Ne znam kako se kaže crusader na srpskom, al znaš na šta mislim 😅 Umesto krsta na oklopu može neka shopping kesa ili čiviluk.
2025 04 21
mojekrpice.rs/milicasimic5556-216550 Jedna od negativnih: “Fake Adidas patike, za 7000 rsd, mogla je reći da je dobra kopija itd ali nije”. Pa onda druga: "Ovo je moje prvo negativno iskustvo na ovom sajtu. Porucila sam torbu koja u opisu stoji da je kopija 1:1 -novo bez etikete a stigla je torba koja ima tri razlicite nijanse na metalnim delovima ( i ogrebotine na snali ali to se preklapa pa se i ne vidi) problem su metalni delovi koji izgledaju kao da su prefarbani . Pitala sam clanicu da vratim torbu rekla je da ne radi povracaj i da mogu da je oglasim ako mi se ne svidja a nigde joj ne stoji u opisu profila da ne radi povracaj. Nije do toga da se meni torba ne svidja vec do neadekvatnog opisa jer nisam dobila to sto je pisalo u oglasu i zato mislim da imam pravo da torbu vratim. Nije mali iznos u pitanju od 5500 din da bi bila nezadovoljna kupovinom. Ovo je prva moja negativna ocena nekom clanu na sajtu. Kod mene uvek mozete da ono sto kupite ako vam se ne svidi i vratite, jednom sam jednoj devojci uvazila reklamaciju samo jer su joj sandale bile male a imala je slikano koja je duzina bar se na sandalama to lepo vidi da je zatvorena obuca bilo bi mozda netacno i cak ponudila da ja platim ptt i platila, jer je ona vec jednom platila ptt . Ono sto ne zelim sebi ne radim drugima i nije mi cilj da se po svaku cenu ,,otarasim " nekog predmeta a da ljudi budu nezadovoljni. Inace praktikujem da licno preuzmem stvari ali posto je clanica imala sve pozitivne ocene mislila sam da ce sve biti u redu ali eto nije". I opet prodaje kopije i napisala je u opisu da su joj negativne ocene od admina???
2025 04 21
> Her_Fashion: > Da mogu da postavim slike, photoshopovala bih te kao nekog crusader-a sa naslovom "Krpičarski ratovi" 🤣 > Ne znam kako se kaže crusader na srpskom, al znaš na šta mislim 😅 Umesto krsta na oklopu može neka shopping kesa ili čiviluk. A pazi, ovo samo slepac ne može da vidi… Bukvalno par profila 24/7 obnavljaju iste fake stvari. Svi istu robu imaju po profilima, iste brendova. 🤦‍♀️ Jedna mi objašnjava na tebi za naočare, gde je objavila MiuMiu sa sve kodom, kako ona ne može da napiše da su fejk jer će joj skinuti oglas, ali da ona to kaže kupcu prilikom kupovine? Tri negativne ima za uvaljivanje fake robe, nalog pred gašenjem.
2025 04 21
Ma znam, jasno sve, salim se malo 😅
2025 04 21
mojekrpice.rs/macama-161231 mojekrpice.rs/items/zene/12400662/miu-miu-naocare mojekrpice.rs/items/zene/12244247/goyard-novo Ja ne znam kako, ali MiuMiu nekako stalno prati Goyard .. Isti magacin ?
2025 04 21
mojekrpice.rs/andand5-124554 mojekrpice.rs/items/zene/12313185/goyard-torba mojekrpice.rs/items/zene/12449669/polene-torba mojekrpice.rs/items/zene/12390773/miu-miu-naocare MiuMiu - Polene -Goyard Ovaj profil i mojekrpice.rs/macama-161231 su ista osoba … 🤦‍♀️
2025 04 21
mojekrpice.rs/forum/t/628237/new-balance-is-this-real-oprez
2025 04 21
Imam leopard ceger placen 3e cela, bukvalno najlonski ceger. A neko daje 6000din na kopije ili 200e za original, budi Bog s' nama... Najnejasnije posle Balenciaga sprdnje zivota mi je LC "torba". Ne prihvatam da se TO poredi sa torbama od prave kože npr, od nekog kvalitetnog cenjenog materijala. Cekam fazu dva, neki trend "torbi" od onih belih dzakova za šut, a da kostaju 300e.
2025 04 22
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9