Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

U čemu je fora?

Ja stvarno ne znam, jel svi kupuju odeću samo da vide kako stoji prvo, a ja sam jedina koja kupuje ma kako bilo slikano. Dal lutka ili ofinger, pod, na nekom, svejedno mi.. Svaka druga poruka je "kako stoji?" i evo ne znam, jel ih stvarno zanima i ne kupuju bez toga ili ima i muškaraca na sajtu.. Evo ne znam stvarno ali ovoliko upita mi je baš šokantno.
2025 04 28
Ista situacija, ali ja ne slikam na sebi i prosledim sliku sa neta, a tu istu sliku , da ih stvarno zanima, bi našli i sami. Naravno posle moje poruke ni a ni b 🤷🏻‍♀️
2025 04 28
Ako oni ne znaju kako bi im nesto stajalo, stvarno ne znam sta bih ja objasnjavala. Cim krenu pitanja o dodatnim merama, slikama, stajanjima, svemu onom sto sam vec islikala, premerila i opisala, znam da tu hleba nema. Pricam iz iskustva i sopstvenog ponasanja kad nesto kupujem, trazim podatke za uplatu, ako nije jasno, eventualno, postavim pitanje i to je to.
2025 04 28
To verovatno pitaju klinke, koje kupuju kad je super slika, jer veruju u čarobnostajajuću garderobu, bez obzira sto smo različite gradje i visine. Druga teorija je da osobe sa viskom vremena traže slike i uporedjuju se sa drugima. Mene nekad zanima kako stoji neobičan kroj ili neki puf- da li ima čvrstu formu.. ili oversized kako stoji na odredjenoj veličini da uporedim da li bi me progutao.. Po meni je najbolja opcija poslati sliku predmeta sa oficijelnog sajta
2025 04 28
Nekad baš pitaju za gluposti, tipa, džemper, kardigan i sl. Evo ni meni nije jasno. Uglavnom kao kupac nadjem sama sliku na Google-u, nekad pitam ako imaju sliku sa neta (ako ne mogu sama da nadjem), ali za neke stvari gde ima smisla pitati.
2025 04 29
Uopšte nemaju smisla takva pitanja. Svi smo različito građeni, možda vama nešto stoji dobro a nekom drugom katastrofa. A i šta nekome znači "dobro" je isto stvar ukusa. Što kažete, može se naći na Guglu slika kako stoji na modelu/lutki...
2025 04 29
Bas tako- lepota je u očima posmatrača. Meni džabe da neko kaže da mi nešto dobro stoji, ako ja to ne volim da nosim
2025 04 29
Fenomen mi je da se mi mucimo sto ne znamo kako odgovoriti ispravno na ovakva pitanja, a premerili smo, slikali i opisali, a prodaje se sasvim bez muke odeca koja nema naznacen materijal, bez detaljnijih mera, samo broj, opis od korisnih informacija sadrzi da je naajlepsaaa haljina, jedna ili dve slike.
2025 04 29
Ja ponekad pitam kako stoji, iz razloga što kroj bude takav da ne mogu da zamislim. To nema veze sa građom, već sa izgledom predmeta. U tom slučaju bih se zadovoljila i sa slikom predmeta na lutki ili slikom predmeta na nekom modelu sa interneta, nebitno je, ne mora prodavac da se slika u tome. Lično, za neke predmete u kojima sam se slikala, okačim tu sliku u oglasu, a za druge sam kupila lutku da bi izgled predmeta bio jasniji. 🌸
2025 04 29