Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREPORUČITE prodavce

Zelim da pohvalim saradnju sa clanicom zvezdara123 i jos jedanput zahvalim za savrsen predmet prodaje. Okacite i druge za preporuku, kako bismo osvezili sajt i podstakli kupoprodaju! 🙂
2025 04 30
Zar to nije Vaš profil koji preporučujete? 😂😂😂 Mislim baš lepo, saradnje su Vam od 2024. i odjednom paf saradnja sa profilom sa čak dve negativne i odmah preporuka? A imate jedva 5 utisaka i znate da koristite forum? I odma preporuka? 🤣 Znate i temu da obrišete, svaka čast! Za nekog sa 5 utisaka, napredni ste. 😁
2025 04 30
Eeeee svega je bilo, ovog jos nije!!! 👌🤣🤣🤣
2025 04 30
Vanesa, s obzirom da niste upoznati, odgovorila sam gospodji divi na danasnjoj temi (zamislite OPET o nedozvoljnom itd) koju je obrisala, da napusti sajt ako nije zadovoljna istim i da ne spamuje svakodnevno sve podforume temama, jer je postala dosadna. Ne znam odakle joj toliko slobodnog vremena, narocito da ga trosi ovde, dok ima toliko divnih stvari. Jasno je svima da ima prevaranata, kopija, komercijale.. ali neka se time bave administratori. Sad iz nemoci, blati ugled clanice cijim predmetom sam prezadovoljna. Administratori imaju uvid u prepisku, slanje PX koda, te saradnja nije lazna, niti sam ta clanica ja. Veoma ruzno! Ova tema je otvorena iz osecaja da neki predmet na ovom sajtu zaista moze da usreci kad je komunikacija savrsena i upotpunjena tacnim informacijama. Hvala na razumevanju.
2025 04 30
Postovana, Simplicity, hvala na preporuci. Saradnja je bila na obostrano zadovoljstvo, a to je jedini smisao koriscenja sajta. Komunikacija laka i uctiva. Info: Clanica je kupila od nas Manual CWM torbu i hvala joj na ukazanom poverenju. Ponuda iste moze se videti i u temi 'Manual/Coffee with milk'. Zamolili bi da se ne prave teorije zavere, zakljucak da sami sebe preporucujemo je besmislen i nekorektan. Unapred zahvalni! Veliki pozdrav i budimo dobri ljudi, to je poenta zdrave komunikacije, ovo ostalo je suvisno komentarisati, a nije ni vredno ucestvovati, narocito kada je napad prva reakcija, neupucenost i nelogicnost ocigledna, a kleveta bespredmetna. Preporuka za nove clanice na sajtu, a pouzdane prodavce: gordanakodzo, unajevtic.... U zadnje vreme postoji bojazan da se novim clanicama bez ocena ukaze poverenje, zbog puno prevaranata, a u ova dva slucaja smo prezadovoljni kupljenim predmetima!
2025 04 30
> Simplicity: > Vanesa, s obzirom da niste upoznati, odgovorila sam gospodji divi na danasnjoj temi (zamislite OPET o nedozvoljnom itd) koju je obrisala, da napusti sajt ako nije zadovoljna istim i da ne spamuje svakodnevno sve podforume temama, jer je postala dosadna. Ne znam odakle joj toliko slobodnog vremena, narocito da ga trosi ovde, dok ima toliko divnih stvari. > Jasno je svima da ima prevaranata, kopija, komercijale.. ali neka se time bave administratori. > Sad iz nemoci, blati ugled clanice cijim predmetom sam prezadovoljna. Administratori imaju uvid u prepisku, slanje PX koda, te saradnja nije lazna, niti sam ta clanica ja. Veoma ruzno! > Ova tema je otvorena iz osecaja da neki predmet na ovom sajtu zaista moze da usreci kad je komunikacija savrsena i upotpunjena tacnim informacijama. > Hvala na razumevanju. Otkud Vi znate na šta ja trošim svoje vreme? Praktično niste ni kupovali, ni prodavali na sajtu do danas? 🤣 A poznajete baš mene i šta ja pišem? Sumnjam da ste od skoro na sajtu… Nemojte mi reći da Vas je ta kupovina toliko prosvetlila da ste ušli na forum da pohvalite članicu? Niste ni koristili sajt pre prošle godine, iz te godine imate 4 utiska i sada komada 1 od danas? 🤦‍♀️😂 A da, na mojoj temi ste napisali da Vam je “muka od mene i da smaram”. Baš Vam nešto ne ide to širenje ljubavi… a profil Vam je poprilično nov… I nikada nismo komunicirale pre toga… interesting..
2025 04 30
mojekrpice.rs/forum/t/45136/bela-lista Postoji tema na kojoj smo već preporučivali prodavce/kupce sa ovog sajta.
2025 04 30
> emilyy: > mojekrpice.rs/forum/t/45136/bela-lista > Postoji tema na kojoj smo već preporučivali prodavce/kupce sa ovog sajta. Pa nemojte molim Vas, ovo je presedan, gospođa obavila kupovinu i bila zadovoljna? 😅 Prosvetljena obavljenim, ušla na forum da prosvetli i ostale. Jeste da profil nije koristila od prošle godine, a i tada jedva… nego nećemo u detalje, da ne kvarimo trenutak prosvetljenja. 🤣
2025 04 30
> emilyy: > mojekrpice.rs/forum/t/45136/bela-lista > Postoji tema na kojoj smo već preporučivali prodavce/kupce sa ovog sajta. Hvala emilly. Mislila sam da tema nije aktuelna, te sam otvorila novu. Poslednje preporuke su iz 2023, vidim da neki od prodavaca nisu logovani i po godinu dana.
2025 04 30
> Simplicity: > > emilyy: > > mojekrpice.rs/forum/t/45136/bela-lista > > Postoji tema na kojoj smo već preporučivali prodavce/kupce sa ovog sajta. > Hvala emilly. Mislila sam da tema nije aktuelna, te sam otvorila novu. A kako to znate? Pošto imate 5 utisaka i profil Vam je praktično nov? 🤦‍♀️😂 Kakav amaterski potez….
2025 05 01
Evo ja da preporucim sebe,posto niko nece😆😆😆 OlgaHana je bas korektna,ima super predmete i povoljni su!! Svaka preporuka za clanicu!!😁😁
2025 05 01
> OlgaHana: > Evo ja da preporucim sebe,posto niko nece😆😆😆 > OlgaHana je bas korektna,ima super predmete i povoljni su!! > Svaka preporuka za clanicu!!😁😁 Well done 😄♥️
2025 05 01
Joj,torbica je upravo rezervisana do sutra jer sam objavila da mi je sve na dodatnom snizenju 40%(nije mi namera da na ovoj temi objavljujem rasprodaju-pre nego sto dezurni osuju paljbu po meni🤣),tako da sad brzo ide sve,do malopre je bila dostupna... Dimeznije su napisane cini mi se,a sto se tice kompleta,mogu pogledati sutra na etiketi pa javljam u inbox🙂🙂🙂 Izvinjavamo se sto smo skrenuli sa teme😏 I dalje preporucujem sebe,sebee..😂😂😂😂😂
2025 05 01
Do daljnjeg😏😏😏
2025 05 01
Pa ja kazem da sam super ali niko ne potvrdjuje😂😂😂 A kad traze popust na ovo,pa na ovo,pa popust na popust pa sve to na dodatan popust onda sam im odlicna! A kad treba malo da me pohvale,onda nista! Nevaljalice male...😉
2025 05 01
1 2 3 4