Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Moda /

Džins upcycle iliti volite li cegere i aksesoare pravljene od farmerki?

Nešto što je u svetu jako popularno i ne samo sa farmerkama. Kod nas vidim da nije previše zastupljeno. Kakav je Vaš stav o tome, volite li cegere, torbice ili aksesoare od reciklirane odeće? Svakako je zanimljiv hobi, za onoga ko se razume u šivenje.
2025 05 04
Obozavam! Nisam znala da je in, onda sam bila ispred svog vremena hahahaha jer kao klinka u I srednje sam rucno sasila pravi ranac za skolu od mamine stare teksas suknje po modelu mog koznog ranca i dodala mu detalje od tatine stare karirane kosulje. Sve rucno, danima je trajalo ali je fenomenalno ispao! Posle, kada mi je dosadio sam ga poklonila drugu koji je odlepljivao na njega i nosio ga je maltene dok se nije raspao, na faksu. Skoro sam videla profi teksas ceger bas bas dobar od modro plavog dzinsa ali su mu rucke bile prekratke, nisu mogle lepo na rame i samo zato ga nisam kupila. Imam Desigual tasnu od sivo/crnog teksasa sa svetlucavim perlicama, dodje hippie nekako i ona mi je za apa trapa.
2025 05 05
> srebrna: > Obozavam! Nisam znala da je in, onda sam bila ispred svog vremena hahahaha jer kao klinka u I srednje sam rucno sasila pravi ranac za skolu od mamine stare teksas suknje po modelu mog koznog ranca i dodala mu detalje od tatine stare karirane kosulje. Sve rucno, danima je trajalo ali je fenomenalno ispao! > Posle, kada mi je dosadio sam ga poklonila drugu koji je odlepljivao na njega i nosio ga je maltene dok se nije raspao, na faksu. > Skoro sam videla profi teksas ceger bas bas dobar od modro plavog dzinsa ali su mu rucke bile prekratke, nisu mogle lepo na rame i samo zato ga nisam kupila. > Imam Desigual tasnu od sivo/crnog teksasa sa svetlucavim perlicama, dodje hippie nekako i ona mi je za apa trapa. Pa svaka čast za poduhvat!! Meni se jako dopadaju prostirke za pod, a kapiram da traju čitavu večnost. Našla sam fenomenalne stvari na netu. Šta sve ljudi prave <3
2025 05 06
Obožavam i ja! Ko ima smisla za uklapanje, jako lepi komadi mogu da se naprave. Uglavnom to što sam viđala kod nas je bilo onako, osrednje, ali zapravo je super ideja u osnovi.
2025 05 10