Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje predmeta (potvrda)

Molim Admine da apeluju vlasnicima sajta tj sa kim već su u kontaktu da se barem uvede opcija potvrde brisanja predmeta, mislim da to stvarno nije nešto preterano tehnički zahtevno za developere. 🙏🙏 Malo, malo pa obrišem neki predmet dok skrolujem na telefonu jer mi iskoči reklama i pomeri se sve. Evo sad sam obrisala haljinu sa 5 Omiljenih, a bilo je i gorih slučajeva 😂
2025 05 05
Brisanje predmeta, opis gde je lepo odvojeno kad lupim enter, a ne spojeno u kobasicu i obavestenja o porukama na mejl. Obavestenja odavno ne stizu kako treba, opis niko ni ne cita kad je sve zbijeno i spojeno, a koliko sam predmeta slucajno obrisala bolje i da ne nabrajam... Ali dzabe mi sve ovo pisemo, njih to ne interesuje
2025 05 06
Nema potrebe, nego je na nezgodnom mestu dugme, dizajner je loše uradio UX. 🤦‍♀️ Tu gde se skroluje kada držiš telefon, tačno tu je i dugme za brisanje. I onda jedna strana se non stop briše. Trebalo bi samo da ga premeste negde.
2025 05 06
Vidi stvarno 😂 Pa dobro, mogu i da ga premeste. @AnaDjxx Nemojmo preterivati sa prohtevima sad 😂😂
2025 05 06
> Her_Fashion: > Molim Admine da apeluju vlasnicima sajta tj sa kim već su u kontaktu da se barem uvede opcija potvrde brisanja predmeta, mislim da to stvarno nije nešto preterano tehnički zahtevno za developere. 🙏🙏 > Malo, malo pa obrišem neki predmet dok skrolujem na telefonu jer mi iskoči reklama i pomeri se sve. Evo sad sam obrisala haljinu sa 5 Omiljenih, a bilo je i gorih slučajeva 😂 Slažem se, desilo mi se par puta isto
2025 05 07