Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

OPREZ! Jos jedan stari/ novi manijak na sajtu

Mozda gresim, ali cisto sumnjam, clan sa 0 ocena evo prilazem konverzaciju pa zakljucite same---
2025 05 15
.
upload
2025 05 15
.
upload
2025 05 15
.
upload
2025 05 15
Identična konverzacija sa istim članom danas…
2025 05 15
Ima ih još... Jednostavno ne slikajte stvari na sebi.
upload
2025 05 15
Zanimljivo je kako imaju ženske nickove, ranije su makar imali muška imena 😆
upload
2025 05 15
O boze. I meni je ta prostacina pisala- trazila da saljem slike patika kako stoje. Ja poslala.. Posle toga sledi upit da li mogu carape da obujem. Dobro nije trazio haltere da navucem. 🤮🤮🤮🤮🤮 Bolesnih sve vise..
2025 05 15
Ne slikajte stvari i obucu na sebi. Posaljite im slike sa neta ili sifru modela ako je sa etiketom
2025 05 15
Hahahaha i meni je trazio pre neki dan. Strasno
2025 05 15
Posle mi je “trazila” neke nike carape uz patike da kupi i ja sam rekla da nemam nove na sta je odgovorila da nema veze mogu i te 🤢
upload
2025 05 15
.
upload
2025 05 15
Meni je jedan pisao da bi kupio nošenu obuću, ja rekoh "Izvolite imam preko 20 pari", ali bile su "previše čiste" 😂😂 Moram da napomenem da je osim fetiša, bio poprilično normalan i kulturan. Ima svega ovde, ja ne slikam ništa na sebi na upit, osim ako je neki pouzdan nalog, a i to je pitanje, kako sam raspoložena.
2025 05 15
Jao kuku mene... sad mi upao zeton,i smejem se samoj sebi.. 🤣🤣🤣🤣 Pre neki dan sam dobila ponudu u dm sa popustom na haljinu. Lep popust koji se ne odbija lako,i naravno iz mojih omiljenih. A tu haljinu odavno merkam,a problem je bio sto su bile bas lose slike,a jedna od stvari koje najmanje radim na sajtu je trazenje dodatnih slika. Dodatne slike trazim bas ako mi se nesto svidi mnogo,a slike ne prikazuju lepo stanje predmeta. I ako se prodavac iscima da sve to isfotka i posalje slike,a meni se ne svidi onda mi bude bas nesprijatno da odbijem tj. kazem "ne hvala". I onda prosto i ne pitam za slike i ne kupujem. Lakse mi... a i jeftinije.. I onda mi ta devojka ponudi popust,a haljina na slici onako bacena i ispresavijana na krevetu. Znaci nije stvar u stanju haljine,jer je nova,problem je sto ja uopste ne vidim model haljine!!! 😆 a materijal zanimljiv,nekako obecava... a popust,devojka fina,ljubazna,dosta utisaka... i ja prelomim i pitam za dodatne fotke,naravno uvek mi neprijatno... jer nemam pojma kakav je model i kako stoji.. ona kaze moze naravno. I posalje mi sliku sa neta. Ja se ovoga nikada ne bih setila,ova kupoprodaja bi za 5 dana bila potpuno zaboravljena da nisam citala ovu temu. Evo jos se smejem.
2025 05 15
Sad ulazim u prepisku i toliko sam se zasmejala da sam probudila muza! Ja inace,sve,ali sve pakete saljem na muza,na adresu na poslu. On mi preizima pakete uvek. Ja sam njoj na kraju ostavila da salje muskoj osobi. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Sreca moja sto nisam trazila carape! I sreca sto placam sa mog racuna,ne bi se oprala ni u 9 voda. Molim vas javite mi ako zavrsim na nekoj crnoj fetiserskoj listi!!!🧦🧦🧦🧦🧦😭😭😭😭😭
2025 05 15
1 2