Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Teške članice/saradnje

Žene, molim vas, recite mi da ste imale više korektnih saradnji, nego preteških :,'( Ja se zahvaljujem svim normalnim i korektnim članicama, ovde ću izdvojiti par nerealno katastrofalnih saradnji kao i poslednju, od današnjeg dana. Neke (samo neke) od ranije: 1. Kupila sam "kožnu" jaknu. Tražila sam informacije i dodatne slike vezane za nju, jer većina nas zna da je najkritičniji deo oko vrata. Meni su stigle fenomenalne slike, opisi, informacije. Kada je stigla jakna, malo je reći da jedino što je bilo u redu sa njom je bio rajsferšlus. Stigla mi je raspadnuta jakna. Prvo sam se šokirala, nakon toga sam kontaktirala članicu. Nikada nisam ostavila ni jednu negativnu ocenu, sve sam pokušavala da rešim normalnim i ljudskim putem. Članica, izuzetno drsko i bezobrazno mi odgovara kako ona ima dokaze da mi je poslala jaknu sa slike, ne zna šta je to meni stiglo, ali sigurno sam jaknu ja namerno uništila i sada krivim nju.... itd.... U pitanju je bila neka Anđela iz Jagodine. 2. Bele Steve Madden patike od članice iz Novog Pazara. Slike, snimci - odlični. Patike - skupe. Stižu mi - opet nisu kao sa slike i snimaka (pretpostavljam da su te slike i snimci nastali ranije, a da se predmeti prodaje uveliko nakon toga nose i koriste). Ima oguljotina, nekih baš vidljivih tragova. Opet, normalno, slikam, kažem. Članica odgovara: da sam ja vodila računa o tome ne bih nikad ništa prodala, stavi micelarnu vodu na tupfer i obriši, skinuće se. Pokušala sam to, prala sam ih - ništa.
2025 05 27
3. Silni LOT - ovi, sve perfektno, jedva nošeno, očuvano. Nikada mi ništa nije stiglo kako je navedeno. Uvek je to nešto izbledelo, ušiveno, sa vidljivim bojama po tkanini neke druge odeće, valjda kako se pralo... Prećutala sam. Sve okej, teraj dalje. 4. Izrabljivanje od strane članica kojima je dosadno. Milijardu pitanja, potraživanja, što preko sajta, što preko telefona. Slikaj, snimaj, meri, objašnjavaj, pokazuj. Onda da se snizi cena. Bukvalno snizim cenu samo da bih ih otkačila i da nikad više nemamo saradnju. Onda počinje, auto mi je na popravci, uplatiću sutra. Zgazili mi maltezera, dala sam pare veterinaru, uplaćujem za 2 dana. Mama mi je kupila baš isto to, ništa sada. Itd...Ludilo. 5. Današnja situacija. Žena me 3 nedelje svakoga dana, bukvalno, smara. Red telefon, red sajt. Isto to, milion informacija i ostalo. Hoće 4 LOT - a, pa onda 3. Pa rezerviši na 10 dana. Pa tek 13. dana uplaćuje novac. Pošaljem joj sve to, PLUS gratis nešto. Proveravam izveštaj iz Pošte, tek posle 5 dana je preuzela paket. 6. dana mi se javlja, zašto sam joj poslala sve to gratis, ne treba joj, gde je žuti žuti šorc sa slike (a on spakovan na dnu), nije ga videla, paket nije kompletan?......... X puta sam prećutala. Ono što nisam, pokušavala sam normalnim razgovorom da rešim. I ja sam nekada bila nezadovoljna i ja sam nekada dobijala svašta nešto gratis što mi se nije svidelo. Zahvalila sam se na samo gestu, činu, volji. Više puta sam slala gratis nešto kad osetim potrebu. Nikada mi se nije desilo da se neko zbog toga naljuti.
2025 05 27
Razumem da problem želite rešiti mirnim putem i razgovorom, dogovorom. Ali to nije uvek moguće. Mislim da je greška što ne dajete negativne ocene. Koliko god da nije prijatno, fer je. Pre svega zbog sebe, kao i zbog drugih članica koje će proći kao Vi. Konkretno mislim na jaknu i patike za koje ste napisali da su oštećene. Prodavac je dužan da svako oštećenje navede i fotografiše, pa smatram da ste i te kako prevareni.
2025 05 27
A što se tiče ljutnje zbog poklona... E, za to još nisam čula. 🤣 Možda smatra da su dodatne stvari povećale masu paketa, odnosno poštarinu. Ne znam, lupam...
2025 05 27
Sve mi je to poznato (osim ljutnje zbog poklona). Bahati prodavci koji uvaljuju, teški "kupci". Kad bih krenula da navodim primere mogla bih da napišem knjigu "Gospodar Krpica" otprilike 😅 Za uvaljivače - negativna, za ove ostale nema leka, jedino da prestanete da ispunjavate muzičke želje. Već sam više puta rekla i stojim iza toga, ti "propitivači" u 99% slučajeva ništa ni ne kupe, pa je lakše otkačiti ih u startu. Imala sam jednu sagu sa devojkom od preko 10 dana, malo Krpice, malo Viber. "Hoću ovaj džemper i ove farmerke, a iz ovog lota bih 3 stvari, a iz ovog drugog ovu jednu, pa ipak ne bih ovo već ono " I tako u nedogled danima, i na kraju kad je bilo za uplatu, samo me je "seen" na Viberu 🤣
2025 05 27
Ali da se osvrnem na uvodnu rečenicu, imala sam i baš puno lepih saradnji, i kao kupac i kao prodavac. Nije sve tako crno 😅
2025 05 27
Na moju sreću više sam imala divnih saradnji sa divnim članicama ali isto tako desi se da neko danima traži da mu merim,kombinujm,slikam sve moguće etikete koje postoje na odeći...sreća takvi su retki a oni po običaju retko kada nešto kupe... verovatno im je dosadno pa nas smaraju.
2025 05 27
> Jelenas108: > Na moju sreću više sam imala divnih saradnji sa divnim članicama ali isto tako desi se da neko danima traži da mu merim,kombinujm,slikam sve moguće etikete koje postoje na odeći...sreća takvi su retki a oni po običaju retko kada nešto kupe... verovatno im je dosadno pa nas smaraju. Upravo tako :s
2025 05 28
> Her_Fashion: > Sve mi je to poznato (osim ljutnje zbog poklona). Bahati prodavci koji uvaljuju, teški "kupci". Kad bih krenula da navodim primere mogla bih da napišem knjigu "Gospodar Krpica" otprilike 😅 > Za uvaljivače - negativna, za ove ostale nema leka, jedino da prestanete da ispunjavate muzičke želje. Već sam više puta rekla i stojim iza toga, ti "propitivači" u 99% slučajeva ništa ni ne kupe, pa je lakše otkačiti ih u startu. > Imala sam jednu sagu sa devojkom od preko 10 dana, malo Krpice, malo Viber. "Hoću ovaj džemper i ove farmerke, a iz ovog lota bih 3 stvari, a iz ovog drugog ovu jednu, pa ipak ne bih ovo već ono " I tako u nedogled danima, i na kraju kad je bilo za uplatu, samo me je "seen" na Viberu 🤣 I da, uvek se na kraju ispostavi da su ti "propitivači" samo energetski vampiri, nikada potencijalni kupci x-)
2025 05 28
> DankaDa: > Razumem da problem želite rešiti mirnim putem i razgovorom, dogovorom. Ali to nije uvek moguće. Mislim da je greška što ne dajete negativne ocene. Koliko god da nije prijatno, fer je. Pre svega zbog sebe, kao i zbog drugih članica koje će proći kao Vi. Konkretno mislim na jaknu i patike za koje ste napisali da su oštećene. Prodavac je dužan da svako oštećenje navede i fotografiše, pa smatram da ste i te kako prevareni. Uvek sam se vodila onime: koliko para - toliko muzike, svesna sam da ne kupujem u prodavnici, hajde, kao, okej je (ali nije okej). Prodajem i ja, nikada ni jednog nezadovoljnog člana/članicu nisam imala, ali isto tako, kada opisujem svoj predmet prodaje, dajem informacije, slikam - bukvalno navodim i izvučen končić. Možda jesu za par grama povećale, ne znam, 200, 300g, ali svakako joj nije poslat kamen za potapanje kupusa (šala) koji bi joj povećao cenu poštarine za ne znam ni ja koliko. Ali, eto, ima nas raznih, novo iskustvo :s
2025 05 28
> MisicMarija91: > Uvek sam se vodila onime: koliko para - toliko muzike, svesna sam da ne kupujem u prodavnici, hajde, kao, okej je (ali nije okej). Prodajem i ja, nikada ni jednog nezadovoljnog člana/članicu nisam imala, ali isto tako, kada opisujem svoj predmet prodaje, dajem informacije, slikam - bukvalno navodim i izvučen končić. A nije ok. Mislim realno i ja sam mnogo puta prećutala neko nezadovoljstvo, samo sam 3 puta ostavila negativnu i prijavila Adminu, to su bile stvari koje su bile baš katastrofalne. A mnogo više puta sam kasno videla neku manu pa samo bacila kupljene predmete ili mi stigne stvar koja nema nekih ogromnih mana, ali nije to to. (Tipa novo bez etikete a vidi se da je nošeno, i sl.). Jednom mi je čak i stigao ranac koji je imao iznutra fleke od nečijeg ručka. Opis "kao nov". To sam videla nakon što sam ostavila ocenu i sve, jer sam "osetila" nekakav miris, kao zaprška, i na kraju kad sam izvrnula unutrašnjost, vidim i fleke. Ok, bio je platnen i oprala sam ga u mašini, ali nije nimalo prijatno kad kupiš tako nešto.
2025 05 28
Ja sam imala lepe saradnje, i onda mi se skoro pojavi clanica, dogovaramo oko uplate i zasto ona ne moze ovako nego onako, cela prica kako je komplikovano post netom. Ok, ostavim podatke i ona se nikad vise ne javi. Aj kao, mozda se zaturilo medju porukama - pitam da li je odustala, da znam da l da joj cuvam rezervaciju- nista. A vidim da se logovala u medjuvremenu. Kakvo ghostovanje. A bas mi je skrnj - sta ides okolo i uzimas podatke ljudima?
2025 05 28
Pozdrav svima 😊🌸 Ja ne znam sto je toliko tesko odgovoriti na poruku. Mozda ja pogrešno kapiram. Ali ako je neko obeležio stvar kao omiljenu to valjda znaci da je zainteresovan. Ne mora uvek značiti da je kupac ali valjda je osnovna pristojnost odgovoriti na poruku. Samo je dovoljno napisati nisam ili jesam zainteresovan/na. Ali to je očigledno mnogo tražiti. 😅
2025 05 29
Srecom su mi 99% saradnji bile divne. Kao kupac sam najbolje saradnje imala sa clanicama bez utisaka, verovali ili ne, i to uplatila unapred. Otvorila sam i temu u kojoj sam stavila linkove prodavaca, vecina ih sad ima mnogo ocena </3 Sa kupcima su mi, kao je vec napisala muzikalna Marija, najgori propitivaci, ako ima imalo logike pitanje, odgovorim, ali vise ne merim vec izmereno i ne slikam za viber vec islikano, ionako propitivaci u 99% slucajeva nisu kupci. Retko mi se desilo, jednom u poslednje vreme, da mi neko trazi podatke za uplatu i bez traga nestane (ostavila i podatke za slanje i kad ce uplatiti, 'sutra ili najkasnije prekosutra'), vidim da sam vec imala saradnju sa duh devojkom, i prepisku cudnog sadrzaja, uplatice, uplatila je, sedam dana ne leze, otici ce u menjacnicu da vidi zasto nije leglo i naprasno legne novac. Ovog puta nije bilo ni odgovora kad sam pitala da li je odustala. Prvi put sam ostavila neutralnu, kako je po pravilima sajta, ranije nisam ni to. Sto se tice nezadovoljstva predmetom, ne razumem da neko ne ostavi negativnu, greh i zbog sebe i zbog buducih nasamarenih kupaca.
2025 05 29
I, da, uopste nije bitna cena, niska cena ne opravdava laznost opisa. Kupovala sam i prodavala ispod svake cene i ocekujem ono sto je u opisu, tako i ja saljem. Cuj, mala cena, pa moze bofl, to sam vidjala vadjenje prevaranata na taj fazon:" Dobio si original bla bla brend, sta hoces, kako te nije stid da se zalis" Ma hajde. Hocu to iz opisa, tacka.
2025 05 29
1 2