Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Teške članice/saradnje

Ja stvarno ne znam šta se dešava sa ljudima, ali ovo je bez komentara.
upload
2025 05 29
Nastavak
upload
2025 05 29
I dalje... Znate kako, ja razumem da postoji i život van krpica, ali ako neko nije u mogućnosti da se bavi kupovinom, ok je reći da ne može a ne ovako.
upload
2025 05 29
Roba je naručena 5 . 4 . Ne znam samo da li bi volela nju tako neko da zavlači. Naravno da ni taj dan nije uplatila. Vrlo dobro su mi poznati zdravstveni problemi i postoji neka tolerancija, ali ovo je previše baš.
2025 05 29
Kostobolja sta ces…😂😂😂👌
2025 05 29
Valjda će je do 2026te proći.😂
2025 05 30
> Vanesa72: > Kostobolja sta ces…😂😂😂👌 Sigurno je to 🙄
2025 05 30
🙄 Prosto ne znam sta bih rekla 😂
2025 05 30
Bolje pitati iskreno za rezervaciju na nekoliko dana! Ovako i prodavcu skoči pritisak na kraju…
2025 05 30
Na nekoliko meseci izgleda, za 1000 din 😅
2025 05 30
Ne staj na muku☺️ Tokom 4 godine koliko koristim "krpice" za prodaju i ređe za kupovinu, najdrastičnije je bilo vraćanje paketa poslatih pouzećem. Posledica je gubitak poverenja te tako odavno više ne šaljem stvari pouzećem osim nekolicini dragih osoba koje ponavljaju kupovinu. Tako verovatno i gubim saradnje koje možda ni ne bi rezultovale vraćanjem paketa, ali, ko se na mleko opeče taj i u jogurt duva, što bi narod rekao. Traženje popusta, dodatnih mera, dodatnih fotki, broja računa za uplatu iz bezveze, komunikacija na viberu i tako dalje i tako dalje, bilo je toga. I sve bi to bilo ok kada izvesne članice ne bi posle jednoistavno nestale u vidu lastinog repa, kao da im je vremena za cimanje na pretek. Doduše, moram da priznam da više nema cimanja u toj meri kao nekada, barem ne u mom iskustvu. Naravno, svaka lepa saradnja pomogne da neke loše strane u potpunosti zaboravim, uključujući probleme u radu sajta, besomučne reklame, malo interesovanje za moje stvari (za koje i dalje mislim da su ok iako ih skoro pa niko ne naručuje😊). Na kraju krajeva, ovaj forum je sasvim korisno mesto gde vidim da nisam jedina prolazila kroz pomenuto, i pravo da kažem više sam na forumu nego na oglasima u poslednje vreme. Stvarno ima korisnih postova poput ovog.
2025 05 30
Godinama sam na sajtu, i zadnjih godinu dana sajt je postao ( barem po meni) nesto sto ranije nije bio. Moje saradnje su bile u 99% sjajne. Ali u zadnjih godinu dana imam utisak da se promenio profil korisnika sajta. Slaba prodaja, hocu da kupim, pa 1000 pitanja, pa nestanak iz konverzacije, pa javljanje posle 2-3 nedelje. Pa ponovno hoce da kupi pa nestane. I naravno ako moze za dzabe. Ja sam iskreno prestala da odgovaram takvim clanicama. Cim vidim teskobu u konverzaciji, prestajem sa komunikacijom 😁
2025 06 25
Moje saradnje su, da kucnem u drvo, do sad zaista bile sasvim korektne i s normalnim ženama i nadam se da će tako i da ostane. Izlazila sam u susret kad nekome odgovara i da se malo koriguje cena, ali s ženama koje su gledale da kupe a da mi same lupe proizvoljno cenu koja njima odgovara nisam sarađivala jer smatram da to nije u redu. Neprijatna iskustva su mi bila jedino ono kad mi neko rezerviše stvar i više se ne javi. To mi se nije ranije dešavalo, tek u zadnjih par meseci. Smatram da je ok i da se neko predomisli ali treba to javiti.
2025 07 08
> IvanaRed: > Godinama sam na sajtu, i zadnjih godinu dana sajt je postao ( barem po meni) nesto sto ranije nije bio. Moje saradnje su bile u 99% sjajne. Ali u zadnjih godinu dana imam utisak da se promenio profil korisnika sajta. Slaba prodaja, hocu da kupim, pa 1000 pitanja, pa nestanak iz konverzacije, pa javljanje posle 2-3 nedelje. Pa ponovno hoce da kupi pa nestane. I naravno ako moze za dzabe. Ja sam iskreno prestala da odgovaram takvim clanicama. Cim vidim teskobu u konverzaciji, prestajem sa komunikacijom 😁 U poslednjih par dana sam dobijala poruke bas od takvih. Jave se pa ne odgovore, pa kad ih pitas zasto ne odgovaraju ili da li zele, postavljaju pitanja cisto bi mogle da kazu da ne odgovara ili da su nasle nesto drugo, kao da ih je neko tukao po prstima da se jave. Za mene su to osobe koje trose vreme. Steta sto sajt nema opciju da se blokira korisnik tako da ne moze da salje poruke, da stavlja stvari u omiljene i da se javlja preko "Zelim", pa cak i da vam njihovi proizvodi ne iskacu. Da skroz postane nevidljiv za vas kad ga blokirate. Zato privatne blok liste rade.
2025 07 08
Zadnjih par godina povremeno postavljam oglase na ovom sajtu i moram priznati da nisam imala problema sa prodajom/kupovinom do sada, osim jedne članice koja je ispala u postpunosti nekorektna. Naime, prošlog leta se javila na oglas za letnju haljinu koja je greškom bila naznačena kao Zarina. Ta haljina je inače bila kupljena preko Instagrama, pisalo je "Zara haljina na tufne," a kako ja nisam osoba koja pati za firmiranim stvarima nisam ni proveravala etiketu kada je haljina stigla. Nosila sam je oko 2 godine, bila je skroz očuvana i rešila sam da je prodam. Dotičnoj članici, koju ovom prilikom neću imenovati sam čak i spustila cenu. Bila je dužna da mi uplati svega 1000din. Kada je haljina stigla ona se meni javila na moj lični broj i napala me kako sam je obmanula da je haljina Zarina. Bila je jako besna, ja sam se izvinila i rekla da sam haljinu kupila sa tim nazivom, a da etiketu zaista nisam proveravala. Inače haljina je bila potpuno ista kao na slici, veličina odgovarajuća, jedino što kad se izvrne naopačke ne piše na etiketi "Zara." Rekla sam da ukoliko nije zadovoljna slobodno može da mi pošalje nazad haljinu, ja bih platila poštarinu. Ona je rešila da haljinu zadrži uz komentar kako sam ja ispala nefer. I dan danas ja svoju uplatu nisam dobila.
2025 07 11
1 2