Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako reagujete na kradju vasih fotografija?

Kako reagujete na kradju vasih fotografija? Kako bi ste Vi postupile u ovom slucaju? Ja sam ovako , i obavestila sam Admina jer smatram da clanica nije ukrala samo moje fotografije nego i drugih clanica. Pritom je imala i fotografije sa Neta koje je obrisala tokom prepiske sa mnom. U svakom slucaju, obratite paznju na ovaj nalog jer smatram da je u najavi potencijalna prevara!
2025 07 18
🖤
upload
2025 07 18
🖤 Fotografije moje haljine koju imam na svom nalogu
upload
2025 07 18
🖤
upload
2025 07 18
🖤
upload
2025 07 18
🖤
upload
2025 07 18
🖤
upload
2025 07 18
🖤
upload
2025 07 18
Ja jos uvek nisam ptimetila da je neko ukrao moje slike,ali ovo je jako bezobrazno i isto bih postupila
2025 07 18
Haos, msm ja bih je automatski prijavila Adminu, ne bih joj ni trazila da obrise, nego bih njima trazila da obrisu nju 🤣 Ali dobro si postupila, jer dok oni vide poruku, ona moze njih 10 da prevari sa tom slikom. U 99% slucajeva, slike kradu prevaranti a ne "mrzelo me da slikam".
2025 07 18
Da, tako i ja mislim! Iznerviralo me je bahato ponasanje u stilu “PA STA” i ona glupost koju cesto takve isticu “TI NEMAS SVOJ ZIVOT” Zamisli, videla sam da si ukrala moje fotografije i odmah nemam svoj zivot😂😂😂😂 A ti prevarantkinja - imas!👌
2025 07 18
Mene ta bahatost izludjuje, svaki put kad me je neko prevario ovde, tj uvalio ostecen predmet, imali su apsolutno isto ponasanje, kao da ih je sve ista osoba rodila, evo ne razumem 😂 Nadam se da si poslala Adminu screenshotove ukradenih slika (jer je sve pobrisala) kao i konverzaciju. (Admin MK je skoro bio najaktivniji, ne znam sad kakva je situacija)
2025 07 18
Jos ona tebi drzi lekcije! Manipulatorka…
2025 07 18
Nije mi se desilo, ali bih reagovala isto kao Vi. Ova članica je neotesana i nevaspitana. A tu popularnu rečenicu (o nemanju života) koriste one koje nemaju nijedan argument, pa opletu da vređaju. Tugica.
2025 07 18
Poslala sam Adminima sve, ja obicno ne isticem javno ovakve situacije ali treba reagovati i stati na put ovakvom bezobrazluku! Pre su krali slike sa drugih Sajtova ali eto poceli su i ovde…
2025 07 18
1 2