Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nove Kategorije

Sajt nije radio jer su preko noći odlučili da ga dokrajče. Ako već niste videli, ovo će da postane neka bedna verzija "kupujemprodajem". Možete da prodajete haljine i kompresor za vazduh ako muž ima viška. Pozdravite se sa sajtom, u najavi.
2025 07 20
Tuga
upload
2025 07 20
Za knjige je skroz ok da su dodali kategoriju i baš fino za to, ali ostalo mi nije za ovaj sajt. Mada verovatno su to i dodali jer je sajt zamro, pa da vide da li će mu nešto pomoći. Sve u svemu, ako zažive te kategorije ugasili smo i sajt gubi smisao i dušu. Baš je bila fora da mahom bude ženski sajt i samo odeća i ženske stvarčice, ajde muška odeća ok, kupuju žene i muškarcima, ali ovo sad da se alat prodaje je bezveze i šteta. Trebao bi onda i naziv da izmene. Nisu to više krpice. Ko će i da lista novo ako mu pored odeće bude izlazilo i gomile alata i drugih gluposti. Ko to hoće ima i kupujem prodajem. Ovde je drugačija masa.
2025 07 20
Vec su poceli, sad cu ja da objavim neke slusalice i cuda. Imam i delove za komp, lagano 🤣🤣 (A imam i kompresor)
upload
2025 07 20
Na tipično ženski sajt uvoditi ovakve kategorije... Mada, ne verujem da bi moglo da zaživi dugoročno postavljanje kompresora, solarnih panela i sl., jer za sajt sa ovakvim problemima eventuano mogu da imaju strpljenja jedino žene koje tragaju za krpicama. 😂
2025 07 20
> DoliBlack: > Za knjige je skroz ok da su dodali kategoriju i baš fino za to Nije ok jer to otvara vrata prodavcima polovnih knjiga sa kupinda i sl., da dodju ovde i postavljaju na hiljade knjiga po profilu. (Kao sto su poceli sa igrackama za decu itd.) U teoriji bi bilo ok, da se ta komercijalna prodaja regulise, ali znamo da to nije tako u praksi.
2025 07 20
Super što ste otvorili temu jer sam razmišljala o tome kada sam videla novosti. Ovo je neviđena glupost, a sajt gubi smisao i dušu... Žao mi je.
2025 07 20
> Her_Fashion: > > DoliBlack: > > Za knjige je skroz ok da su dodali kategoriju i baš fino za to > Nije ok jer to otvara vrata prodavcima polovnih knjiga sa kupinda i sl., da dodju ovde i postavljaju na hiljade knjiga po profilu. (Kao sto su poceli sa igrackama za decu itd.) > U teoriji bi bilo ok, da se ta komercijalna prodaja regulise, ali znamo da to nije tako u praksi. Pa dobro, može da se ograniči dnevni limit postavljanja i to je to. Nema veze i da puno imaju samo da se ne postavi dnevno po 200 jer niko ne bi od njih mogao da živi. Nekom trebaju i knjige. Ne moraju se samo krpice kupovati.
2025 07 20
Znam ja sta Vi kazete, ali verujem da ste svesni da ne bi ogranicli i da bi bio haos, tj da ce biti haos. Citam i ja knjige, ne radi se uopste o tome.
2025 07 20
Evo sad bacih pogled . Čvrsta i tečna goriva 🙈😱 ...Ček da ubacim neki pelet u ponudu 🤣
2025 07 20
Isuse, pretvara se sajt u haos...
2025 07 20
Samo da dodam, zabrana dekanta parfema kao i rigorozna kontrola postavljene kozmetike sa jedne strane (Kozmetika sa isteklim rokom je opasna po zdravlje) - a sa druge strane - Prodaja plinskih boca. Bas me zanima kako ce da kontrolisu ispravnost istih, a svakako su opasnije od starog pudera..
upload
2025 07 20
Plinske boce na krpicama 😱
2025 07 20
Dodali su plinske boce, ali zato korset NE DAJ BOZE :') :')
2025 07 20
> DoliBlack: > Plinske boce na krpicama 😱 Mozda je to neka nova moda i trend. S obzirom na dodate kategorije ime sajta gubi smisao.
2025 07 20
1 2 3 4 5 ... 7