Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc na sajtu

Zdravo, brisu mi se oglasi po ko zna koji put. Moguce da gresim u necemu ali ne znam sta je u pitanju. Admin mi ne odgovara. Da li je u pitanju novost na sajtu, jer se sad placa i zna li neko kako mogu da platim? Hvalaa devojke
2025 08 09
Imate slike sa interneta unutar oglasa, koliko sam upoznata trenutno - nije dozvoljeno 🤷🏻‍♀️
2025 08 09
Meni brisu slike iz kog stana ,uslikane na meni. Ista vrata isto sve kao na prethodnom postu,jednu ostave a deset obrisu ! Stvarno uzasno i to bez ikakvog objasnjenja
2025 08 09
> draganaambrosio: > Meni brisu slike iz kog stana ,uslikane na meni. Ista vrata isto sve kao na prethodnom postu,jednu ostave a deset obrisu ! Stvarno uzasno i to bez ikakvog objasnjenja Imate objašnjenje?
upload
2025 08 09
Hoka patike original jos aam i kutiju okacila ,moje ,kupljene ,licno moje … slika iz mog stana… enterijer isti na svim slikama. Patike 100% original,kupljene u Intersportu Objasnjenje??
2025 08 09
I jos stavljam slike SEBE sa mora ,slike sa mog licnog instagrama i oni mi brisu
2025 08 09
Zasto slike Zarinih stvari sa sve unutrasnjom etiketom iz mog stana(Moja vrata na koje su nakacene stvari na vesalice) obrisetw? Dajte pravila svima pa da ljudi znaju jer verujem da niko od nas nema ceo dan da kaci slike i slika
2025 08 09
Hoka patike sa sve racunom i kutijom -kopija? Zarine stvari gde je uslikana unutrasnja etiketa i slikane u mom stanu okacene na civiluk mojih vrata su kopija i slike sa interneta????? A kad su moje slike Moninib torbi objavljene i zene mi pisale ,te slike niste skinuli vec ste njima ostavili da vise moje slike? Stvarno NEPRAVDA -DISKRIMINACIJA
2025 08 09
> Her_Fashion: > > draganaambrosio: > > Meni brisu slike iz kog stana ,uslikane na meni. Ista vrata isto sve kao na prethodnom postu,jednu ostave a deset obrisu ! Stvarno uzasno i to bez ikakvog objasnjenja > Imate objašnjenje? Hoka patike sa sve racunom i kutijom -kopija? Zarine stvari gde je uslikana unutrasnja etiketa i slikane u mom stanu okacene na civiluk mojih vrata su kopija i slike sa interneta????? A kad su moje slike Moninib torbi objavljene i zene mi pisale ,te slike niste skinuli vec ste njima ostavili da vise moje slike? Stvarno NEPRAVDA -DISKRIMINACIJA
2025 08 09
Ja skinula? Pa nisam ja Admin 😂 Usla sam na Vas profil i vidim komentar od Admina sa pravilima koje ste prekrsili. Pise i obnavljanje oglasa - da li ste kacili jedan predmet vise puta ili brisali oglase cesto pa ponovo postavljali da izadju na vrhu stranice?
2025 08 09
Ovde konkretno, morate slikati obe patike, ne samo jednu. Predmet koji se prodaje mora biti vidljiv na oglasu. Postoje neki propusti u sprovodjenju pravila, to je istina, ali procitajte bar pravila sajta pre nego sto pocnete da dramite na forumu 😂
upload
2025 08 09
A ovo su slike ukradene sa Tiktoka - ne znam kako Vas nije sramota da ovde pisete "NEPRAVDA -DISKRIMINACIJA" a krsite pravila i onda jos lazete na forumu
upload
2025 08 09
> draganaambrosio: > Zarine stvari gde je uslikana unutrasnja etiketa i slikane u mom stanu okacene na civiluk mojih vrata su kopija i slike sa interneta????? > A kad su moje slike Moninib torbi objavljene i zene mi pisale ,te slike niste skinuli vec ste njima ostavili da vise moje slike? > Stvarno NEPRAVDA -DISKRIMINACIJA
upload
2025 08 09
Eto Vam objasnjenje 😂😂 Tragikomedija
upload
2025 08 09
> draganaambrosio: > Hoka patike sa sve racunom i kutijom -kopija? > Zarine stvari gde je uslikana unutrasnja etiketa i slikane u mom stanu okacene na civiluk mojih vrata su kopija i slike sa interneta????? > A kad su moje slike Moninib torbi objavljene i zene mi pisale ,te slike niste skinuli vec ste njima ostavili da vise moje slike? > Stvarno NEPRAVDA -DISKRIMINACIJA Ako su patike onda moraju obe biti vidljive, kod vas je to samo patika
2025 08 09
1 2 3