Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jel ovo prevarant

Neku profil mi je pisao da želi haljinu a mislim da je prevara po poruci yerisavlya 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vijesti! 🎉 Vaša prodaja je uspješno završena! Kupac je kupio vaš proizvod putem DPD i već je izvršio uplatu, uključujući trošak dostave. Proizvod je sada spreman za slanje. ✔️ Da biste primili novac za proizvod, slijedite ove korake: 📨 Posjetite poveznicu i skenirajte QR kod kako biste potvrdili transakciju. 🧾 Uklonite oglas nakon što sredstva budu uspješno primljena. 📩 Pošaljite proizvod tek nakon što primitak uplate bude potvrđen. 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na poveznicu i ispunite obrazac u sljedećih 24 sata. Slijedite upute i podršku korisnicima kako biste brzo primili novac. 🙍‍♀️ Podaci o kupcu: Ime: Bojana Jakšić Adresa: Batočina, Stanojla Petrovića 8335, 36130 (Ovo je automatska poruka) Hvala što koristite našu platformu! Srdačan pozdrav, tim MojeKrpice ❤️
2025 08 13
Prevara
2025 08 13
> Her_Fashion: > Prevara Hvalaa 😊
2025 08 13
> Siena00: > Neku profil mi je pisao da želi haljinu a mislim da je prevara po poruci > yerisavlya > 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vijesti! 🎉 > Vaša prodaja je uspješno završena! Kupac je kupio vaš proizvod putem DPD i već je izvršio uplatu, uključujući trošak dostave. Proizvod je sada spreman za slanje. > ✔️ Da biste primili novac za proizvod, slijedite ove korake: > 📨 Posjetite poveznicu i skenirajte QR kod kako biste potvrdili transakciju. > 🧾 Uklonite oglas nakon što sredstva budu uspješno primljena. > 📩 Pošaljite proizvod tek nakon što primitak uplate bude potvrđen. > 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na poveznicu i ispunite obrazac u sljedećih 24 sata. Slijedite upute i podršku korisnicima kako biste brzo primili novac. > 🙍‍♀️ Podaci o kupcu: > Ime: Bojana Jakšić > Adresa: Batočina, Stanojla Petrovića 8335, 36130 > (Ovo je automatska poruka) > Hvala što koristite našu platformu! Srdačan pozdrav, tim MojeKrpice ❤️ Verovatno jeste. I ja sam to dobila pre 2 dana
2025 08 16
Ovu poruku sam i ja danas dobila. Dakle prevara...
2025 08 22
Čuvajte se i BarbaraN profila.
2025 08 22