Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARANT Daviidd "Tehnička podrška Mojekrpice❤️"

Daviidd ko se predstavlja kao "Tehnička podrška Mojekrpice❤️" šalje poruke sa linkom i QR kodom koji vodi na neku lažnu stranicu kao Hrvatske DPD dostave gde traže da se popune podaci sa kreditne kartice uključujući CVC kod da bi vam kao uplatili pare! Moje Krpice je ubedljivo on-line oglasnik sa najviše prevaranata!
2025 08 15
Pozdrav svima, meni je stigla takva poruka. Ovde jesam nova ali radni vek sam odradila u pošti te mi je vrlo dobro poznat način slanja i plaćanja. I bez toga, u pravilniku ovog sajta su detalji kupoprodaje. Komunikacija počinje klikom na " želim ovo" pa komunikacijom, ovde, na ovom sajtu. Nepostoji mogućnost direktne kupovine. Prodavac i kupac ostvare kontakt putem poruka pa se dogovaraju oko detalja plaćanja i slanja. Valjda je svima jasno da se lični podaci neprosleđuju nikome?
2025 08 15
Jasno je da se lični podaci, pogotovu platnih kartica ne šalju nikome. Bez obzira što sam to napisala kao i moje uslove prodaje ovaj prevarat mi i dalje šalje poruke preko sajta i nagovara me da ja "samo popunim podatke na linku" da bi mi kao llegla uplata! Ovo je čisto uznemiravanje, i ja sam nova na sajtu ali imam puno iskustva na drugim sajtovima za kupoprodaju i nisam nigde imala ovako negativna iskustva.
2025 08 15
Meni pun inbox prevaranata
upload
2025 08 19