Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Neudobna letnja obuća

Otvaram temu da čujem iskustva. Tražila sam neke letnje papuče, da su udobne i onako casual, da idu manje više uz sve. Pre neki dan su mi stigle papuče, na fazon Birkenstock, ali su mekše i malo ženstvenije, isto prava koža. Bile su zaista udobne kad sam ih probala, ali nakon šetnje od tipa pola sata max, imam otvorene rane na nogama, tu gde ide gornji kaiš. Bukvalno su me iskasapile🤣 Gledam devojke, žene, muškarce, svi šetaju u nekim papučama, sandalama itd, bez problema, samo ja šta god da obujem a da nisu patike, imam nenormalne žuljeve, jedva posle dodjem kući. Pa ako imate neka iskustva, podelite, šta Vam se pokazalo udobnim, itd., ne znam da li je do izbora obuće ili sam ja problem 🤔🤔
2025 08 17
Ja sam ove uzela
upload
2025 08 17
Vrlo udobne i uz to bas lepe
upload
2025 08 17
Ovo su neke slike sto sam na netu nasla. Narucivala sam ih iz ino i morala sam da trazim iskustva da vidim u kojem broju da porucim
upload
2025 08 17
Hvalaa, to mi treba, istražiću ih malo 😅 5 par obuće koji kupujem ovog leta.. Koju si veličinu uzela? Ja sam neki 37,5, ali sa sandalama, papučama itd bih rekla do sad da mi je 38 odgovarao.
2025 08 17
Uzela sam 37 i skroz mi odgovaraju. Inace nosim 37, ali u zavisnosti od proizvodjaca nekad moram da uzmem 37,5 ili 38. Ove sam nakon citanja utisaka narucila 37 i nisam pogresila. One adidas spezial sto si preporucila sam uzela u istoj velicini kao i ti 37 1/3
2025 08 17
Ja imam uzasan problem sa obucom, skoro sve me zulja, plus imam dugacko a usko stopalo koje ispada ili proleti iz 90% papuca, sandala itd. Meni su grubin al iskljucivo japanke bile fenomenalne i papuce iz metroa koje nazalost nisu kozne, ali meni su ispale vrh, imaju deblji djon, neki materijal kao suede, boja isto tako suede, tan, znaci NIJEDAN zulj mi nisu napravile, s tim sto sam ja kaiseve morala da zategnem na max, a kad su se opustile i kad sam ih vec iznosila, probusila sam jos dodatnu rupicu pistoljem za kaiseve. Ja njih apsolutno ne skidam, znaci prepesacim lvl 7-8k koraka bez problema, a u ostalima su mi noge doslovno krvarile
upload
2025 08 17
Hvala 😊 Ove poslednje koje sam kupila su na taj fazon, i mislila sam da će biti ok. Taj donji kaiš kod prstiju je skroz ok, a onaj gore, pakao. Takve rane imam da su danas krvarile i od patika, ne boli me u patikama, ali vrv trenje jer nisu još ni zarasle kako treba 🥲 Moguće da je taj model bolji, ali ove moje su baš mekana prevrnuta koža, uopšte mi nije jasno. Mada sam primetila, uvek je taj "gornji" kaiš kritičan, koje god da su papuče u pitanju. Grubinke imam, one na mom profilu, ali su mi previše široke (sam djon, tj uložak, kaiševi mi ne igraju ulogu, a iskreno posle ovoga, msm da neću više ni da pokušavam sa modelima sa 2 kaiša)
2025 08 17
> Esprit21: > Uzela sam 37 i skroz mi odgovaraju. Inace nosim 37, ali u zavisnosti od proizvodjaca nekad moram da uzmem 37,5 ili 38. Ove sam nakon citanja utisaka narucila 37 i nisam pogresila. One adidas spezial sto si preporucila sam uzela u istoj velicini kao i ti 37 1/3 Spezial- najbolje patike ikad. Mada sam malo kasnije uzela i Sambe, i one su mi isto skroz udobne (njih sam u 38).
2025 08 17
Jeste li probali obuću Leon? Moja drugarica godinama nosi njihov letnji asortiman, a skoro mi je za rođendan kupila njihove kožne sandale. Udobne su, mekane i lagane i baš sam oduševljena.
2025 08 18
Nisam, vidjala sam reklame, meni to deluje slično kao Grubin. Prosto se sad i plašim da probam 🤣 Doduše videla sam neke lepe sandale kod njih koje nemaju 2 kaiša, kao te papuče, već jedan preko prstiju i onaj oko članka, pa možda tako nešto. Poručila sam ove Emu koje je Esprit21 predložila pa ću videti, kaiševi su od nappa kože, pa ako i to žulja onda stvarno više ne znam 🤣🤣
2025 08 18
> Her_Fashion: > Nisam, vidjala sam reklame, meni to deluje slično kao Grubin. Da, da. > Prosto se sad i plašim da probam 🤣 Joj, znam... Ko se o mleko opeče, i u jogurt duva. 😭🤣 > Doduše videla sam neke lepe sandale kod njih koje nemaju 2 kaiša, kao te papuče, već jedan preko prstiju i onaj oko članka, pa možda tako nešto. Trebalo bi onda da taj model bude dobar. Moje levo stopalo je šire (zbog povrede) i ove sandale mi baš odgovaraju. > Poručila sam ove Emu koje je Esprit21 predložila pa ću videti, kaiševi su od nappa kože, pa ako i to žulja onda stvarno više ne znam 🤣🤣 Super! Nadam se da će odgovarati, a baš su lepe! 🙂
2025 08 18
Meni su ove Leon lepe, ali sad vidim da i one imaju taj kaiš gore, istripovala sam.. tako da bolje ne😅 Možda ja loše hodam u njima pa je zato toliko trenje i ranjavanje, ne znam.. Msm nelogično mi je da ih svi nose (i one Birkenstock modele) a da su generalno tako neudobne. (Nisam nikad pre nosila takve papuče, tj bilo kakve osim Adidas slides za plažu, pa je možda stvarno do mene)
upload
2025 08 18
Jedino da ih probate pre kupovine (ako postoji opcija). Verovatno je problem u modelu jer mi je nelogično da žulja do izrazitog ranjavanja.
2025 08 18
Ne vredi. Imam trenutno 3 para tako kupljenih i jednom obuvenih. Stigle su mi, probala po kući, sve super. Izašla da ih prošetam, uhvatim svaki put krug kroz park do kafića, u početku sve kul, dok stignem do kafića stopala u ranama. Hoću da kažem da tek nakon nekog realnog hoda od 20ak minuta primetim problem, a u početku sve sjajno. Što je ustvari i najveći problem, jer kad sam ih nosila, ne mogu da ih vratim.. 2 para sam vratila jer mi se nije dopalo kako izgledaju uživo, ostale su nošene I stoje. Ko šta radi, ja kupujem papuče 🤣 Nadam se da će ove Emu da budu dobre, ako ne noisću Adidas Adillete i bog da me vidi 🤣🤣
2025 08 18
1 2 3 4