Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

još jedna članica prevarant- da li može neko da nas zaštiti od ovakvih članova

Članica Anastasija 2828, je izvršila prevaru oglašavajući polomljen predmet kao nov i nekorišćen.
2025 09 11
Prsten Swarovski Nirvana, oglašen kao nov i nenošen, stigao je potpuno polomljen iznutra na više mesta. Bio je upakovan u originalnu Swarovski kartonsku kutiju sa sunđerom, koja je bila potpuno neoštećena, što jasno potvrđuje da do oštećenja nije došlo u transportu, već da je prsten tako poslat. Prodavac je nakon uplate od 7000 dinara uklonio oglas, kasnio sa slanjem, a kada sam prijavila štetu i zatražila povraćaj novca, pokušao je da prebaci krivicu na kurirsku službu, umesto da preuzme odgovornost. Kao neko ko poseduje četiri Nirvana prstena, znam koliko su kvalitetni i koliko je teško da se ovako polome, osim ako padnu na tvrdu površinu bez zaštite. Nakon što sam, kulturno i jasno, predložila rešenje (da vratim prsten i dobijem povraćaj), članica više nije odgovarala. Nažalost, i pre kupovine sam već videla nekoliko negativnih ocena i ružnih rasprava, ali sam zaista želela ovaj prsten i želela da verujem da će saradnja biti korektna. Na osnovu svog iskustva – nikako ne preporučujem saradnju sa ovom članicom. U prilogu su slike oglasa i oštećenog prstena. Takođe čuvam i screenshotove prepiske, koje za sada ne objavljujem.
upload
2025 09 11
evo su slike oglasa i prstena
upload
2025 09 11
Mozete sami da se zastitite, ne kupujte od clanica koje imaju uzasne negativne ocene. I to nije malo para, jedna clanica joj je poklonila 8000din, a vi 7000din. a za trecu ne pise.
2025 09 11
I onda se posle pitaju što ne ide prodaja i krivi su im i sajt i država.
2025 09 12
> DoliBlack: > I onda se posle pitaju što ne ide prodaja i krivi su im i sajt i država. Ima veze drzava jos kako, stvorila je pojedince koji se nicega ne stide, zato ima toliko prevaranata svih vrsta. Zato sto i drustveno prihvatljivo je postalo''snasla/snasao se''a ne da se takve persone oznace kao lopovi.
2025 09 13
> MarianneMary: > > DoliBlack: > > I onda se posle pitaju što ne ide prodaja i krivi su im i sajt i država. > Ima veze drzava jos kako, stvorila je pojedince koji se nicega ne stide, zato ima toliko prevaranata svih vrsta. Zato sto i drustveno prihvatljivo je postalo''snasla/snasao se''a ne da se takve persone oznace kao lopovi. Stvorili su i one koji veruju u bajke. Koji ne gledaju dela i rezultate, vec sta im se prica i obecava. I tako u krug
2025 09 13
> BarbaraVid: Nažalost, i pre kupovine sam već videla nekoliko negativnih ocena i ružnih rasprava, ali sam zaista želela ovaj prsten i želela da verujem da će saradnja biti korektna. Evo, ovako npr. Vidimo, sve nam je jasno, ali bajka tako lepo zvuci kao i obecanja da moramo jos jednom da poverujemo. "Mozda bas ovaj put nece da prevari" "Mozda se promenio/la" "Mozda vise nece da krade/vara/otima/pljacka" i tako prodje zivot u bajkama i obecanjima.
2025 09 13
Da li je ovo prevara? Ja sam stvarno zbunjena. Tek sam nova ovde a juce su pokusali da mi skinu novac sa racuna i sa opet nesto sto je jako sumnjivo! Molim vas ako znate recite mi da li ovo ovako funkcionise, ova osoba nema negativnih komentara. Mozda je sve ok samo je meni jako sumnjivo.
upload
2025 09 13
Nastavak. I stigao mi je sms sa linkom za koji mi telefon izbacuje upozorenje da je nebezbedan.
upload
2025 09 13
> MarianneMary: > > DoliBlack: > > I onda se posle pitaju što ne ide prodaja i krivi su im i sajt i država. > Ima veze drzava jos kako, stvorila je pojedince koji se nicega ne stide, zato ima toliko prevaranata svih vrsta. Zato sto i drustveno prihvatljivo je postalo''snasla/snasao se''a ne da se takve persone oznace kao lopovi. Hvala vam na ovom odgovoru! Apsoplutno se slažem sa ovi što ste napisali. Lopovi i prevaranti sada ispadaju snalažljivi (samo što im ne tapšemo), a oni koji su prevareni naivni. To je odraz kompletnog društva i moranih vrednosti koje se gaje kod nas. Valjda zato postoji i platforma i administratori da bi označili i blokirali članove, a ne samo da skupljaju članarinu. Neke platforme čak i pokrivaju gubitak, naročito ako postoji članarina. Od administratora, kome sam poslala mejl, nikakav odgovor nisam dobila.
2025 09 13
> Esprit21: > > BarbaraVid: > Nažalost, i pre kupovine sam već videla nekoliko negativnih ocena i ružnih rasprava, ali sam zaista želela ovaj prsten i želela da verujem da će saradnja biti korektna. > Evo, ovako npr. Vidimo, sve nam je jasno, ali bajka tako lepo zvuci kao i obecanja da moramo jos jednom da poverujemo. "Mozda bas ovaj put nece da prevari" "Mozda se promenio/la" "Mozda vise nece da krade/vara/otima/pljacka" i tako prodje zivot u bajkama i obecanjima. Zahvaljujem na pokušaju tumačenja mog unutrašnjeg sveta. Ipak, kada s podsmehom projektujete sopstvene narative na druge, to više oslikava vaš odnos prema ljudima nego što govori o mom odnosu prema realnosti. Ovu objavu sam postavila isključivo da bih upozorila druge članove. Ako nekome bude korisno – moj cilj je ispunjen.
2025 09 13
> DoliBlack: > I onda se posle pitaju što ne ide prodaja i krivi su im i sajt i država. potpuno se slazem da treba da se citaju ocene i NIKAKO da se nista ne kupuje o takvih, al drzava da nije kriva?? a ko je kriv kralju??? nakotilo se ovakvih milion jer smo im dozvolili samo zato, nema nikakvih sankcija samo udri! sve prolazi ovde bukvalno bas sve.
2025 09 17