Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pegla na paru?

Help, ima li ko (pozitivnih) iskustva sa peglama na paru i preporuke za konkretan brend? Pola odeće ne nosim jer mi nije praktično da ih peglam svaki dan niti na kraju dobro ispadnu 😆
2025 09 19
Imam isto pitanje. Pratim temu. 😊
2025 09 19
Ja sam cula pohvale za Philips pegle (ima dosta modela doduse) i cula sam da je Xiaomi pegla odlicna I meni treba
2025 09 20
Meni je ova odlicna.
upload
2025 09 20
Da vam kažem iskreno, msm da ako inače niste raspoloženi za peglanje, nema te pegle koja će to da promeni 😅 Ja imam neku malu travel peglu na paru koju sam koristila i donekle jeste lakše. Nakon toga sam kupila Tefal peglu na paru koju sam jednom isprobala i sad je prodajem jer sam shvatila da nije problem u pegli već u meni. Možda olakšava proces, ali je i dalje proces i ne mogu..
2025 09 21
Ja koristim vertiklanu peglu, odlična je za pantalone, sakoe, haljine… jedino za košulje gde treba preciznije peglanje nisam zadovoljna. Ali svakako olakšava i ne brinem oko temperature 😊
2025 09 25
Da li postoji neka zaista primetna razlika izmedju klasične pegle na paru i parne stanice?
2025 09 26
Ja imam iz Lidla, dobra je, zadovoljna sam. Kupila sam je pre par godina i dalje je koristim. Moja je ona ručna.
2025 09 26
Meni je ta iz Lidla vrlo brzo crkla, tako da srećom uvažavaju reklamacije uz račun.
2025 09 26
Kupila sam pre neki dan Philips peglu i odlicno pegla...preporuka...
2025 10 23