Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sajt se raspada

Znaci prvo 2 dana nisam mogla da saljem poruke, pa mi sad clanice posalju poruku a meni ne stigne ni na mejl, ni kad kliknem na one 3 crtice na koverti uopste ne pise da imam poruke nego moram da udjem u chat sa svakom clanicom da vidim da li mi je pisala. Pa nisam mogla da ulazim u poruke, pa nisam mogla da saljem poruke, sad ne mogu slike da saljem, znaci zeni ne mogu uplatnicu da posaljem. Ja sam shoppingolicarka, kriziram, admini reagujte
2025 09 25
Nema veze, ćaskaćemo na forumima 🥰
2025 09 25
Strasno sta se desava sa sajtom, a kako stvari stoje, nikad nece biti poboljsanja 🫠
2025 09 26
Šta bi sa onim njihovim "uvodimo članarine kako bismo finansirali održavanje i poboljšanje sajta". Ja prva znam da to ne ide preko noći, ali prvo su mogli da poboljšaju sajt pa tek onda da naplate.
2025 09 26
Ne raspada se, nego su opet pokrenute prromjene pa je stranica spora.
2025 09 26
> VandaF: > Ne raspada se, nego su opet pokrenute prromjene pa je stranica spora. Nadam se da je ta promena uvodjenje 2fa i obavestavanje korisnika kada se neko loguje na nalog sa novog uredjaja, lokacije i slanje kodova na email prilikom promene podataka na nalogu
2025 09 27
Promenila sam naziv radnje u novoj formi. Naravno i dalje mi se na profilu vidi stari username. :) Ovo je možda i enka vrsta kršenja privatnosti. Ako je već uvedeno plaćanje, morali su malo ozbiljnije da udju u priču. Besplatnom sajtu može da se oprosti, ali ovako ne.
2025 09 28
Ja ne mogu da pristupim svom profilu, porukama ceo dan, ni na telefonu ni na racunaru, imam uplacen model i svako malo sajt ne radi..
2025 10 02
> JelenaVV: > Ja ne mogu da pristupim svom profilu, porukama ceo dan, ni na telefonu ni na racunaru, imam uplacen model i svako malo sajt ne radi.. Loš server, meni se isto dešava celi dan. Najgore je što, verujem, mnoge članice podatke o slanju uzimaju direktno iz poruka, ja sam oduvek imala običaj da skrinšotujem, ali se u poslednje vreme desi i da zaboravim jer kao ne bi trebalo da strepimo na svakom koraku kad je ovaj sajt u pitanju. I zamislite dođete u poštu, želite da pristupite sajtu i podacima za slanje, kad ono PUF - sajt ne radi. Najsmešnije je što ovaj problem ne postoji odskora, on postoji ODUVEK. Godinama se dešava da dođe period kad ne možete pristupiti sajtu jer je pao server.
2025 10 02
jedva se ulogovah, užas od sajta.
2025 10 02
Moram i ja da se ukljucim. Trebala sam danas da posaljem clanici uplacen predmet. Sajt ne radi ceo dan nisam mogla da udjem da upisem podatke. Jedva jedva sam nasla i poslala. Ovo mora da se resi.
2025 10 02
Izgleda da sajt danas nije radio nikome
2025 10 02
> dannkinja: > > JelenaVV: > > Ja ne mogu da pristupim svom profilu, porukama ceo dan, ni na telefonu ni na racunaru, imam uplacen model i svako malo sajt ne radi.. > Loš server, meni se isto dešava celi dan. Najgore je što, verujem, mnoge članice podatke o slanju uzimaju direktno iz poruka, ja sam oduvek imala običaj da skrinšotujem, ali se u poslednje vreme desi i da zaboravim jer kao ne bi trebalo da strepimo na svakom koraku kad je ovaj sajt u pitanju. I zamislite dođete u poštu, želite da pristupite sajtu i podacima za slanje, kad ono PUF - sajt ne radi. > Najsmešnije je što ovaj problem ne postoji odskora, on postoji ODUVEK. Godinama se dešava da dođe period kad ne možete pristupiti sajtu jer je pao server. Bukvalno zamalo da mi se to desi
2025 10 02
Ne mogu da verujem da sajt jos uvek ne radi, ceo dan je spor a ja jedva ulazim u poruke. Niko ne popravlja nista a radi se o novcu
2025 10 12