Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Clanice koje su uplatile neki od modela

Imam pitanje koje se pre svega odnosi na one clanice koje su presle na nova pravila sajta i uplatile neki od modela. Da li funkcionise i da li vam ide prodaja? Ja jos uvek nisam uplatila clanarinu i razmisljam da li cu s obzirom na to da ce veliki broj clanica otici sa sajta. Da li iko prodaje nesto u poslednje vreme?
2025 09 26
Ja sam uplatila 550din. Najiskrenija da budem žao mi truda uloženog u oglase. Fotografije pa opisi, detaljne mere. U avgustu, nakon što sam sve cene spustila i bila malo aktivnija javila mi se jedna gospodja i kupila pet stvari odjednom, još ponešto sam prodala. Tokom septembra sam jednu stvar sigurno prodala, ne znam da li sam više, zaboravila sam. Danas sam razmenila jedan predmet i imala upite. Nije loše kako je znalo biti, da ceo mesec niko ništa ne kupi ni ne pita. Dve stvari koje sam ovde oglasila stavila sam i na Kupujemprodajem i tamo su se prodale što je iznenadjenje. Tako da, ako vas ne mrzi, kad ovde postavljate predmet, dok su vam fotografije u telefonu, kopirajte opis i postavite i tamo, nikad se ne zna. Sve mi funkcioniše inače. Stižu mi i obaveštenja o novim porukama na meil.
2025 09 26
Uplatila sam model od 350din. Ne verujem da ću imati više od 30 artikala, a ne znam ni kako će to dalje izgledati i šta će biti sa sajtom pa neću puno ni da se ulažem još uvek. Imala sam dve prodaje od kad sam uplatila članarinu pre 10ak dana. Jedna devojka mi se javila bukvalno kad sam tek uplatila paket pa 5 min posle sam imala prodaju. Tako da kod mene ispade da je poteralo malo :') Sve mi radi normalno, nisam probala da ubacujem predmete.
2025 09 26
Znaci ima nade da ce biti nesto bolje. :") Za sada ni prodaje ni upita kod mene, ali uplaticu verovatno model od 350 din. za pocetak.
2025 09 26
Uplatila sam 550din. prodaja je kao i uvek, malo stane pa krene. Svesna sam da nemam mnogo predmeta i takodje nisu popularni i ne mogu se sa svojim izborom ubijati od prodaje. Imam jos stvari koje nisam slikala da postavim. A na KP dva meseca nema nista, samo pitanje za popust i jedna prostacina mi se javila i to je to.
2025 09 26
Uplatila evo skoro pre mesec dana,ali nesto nije u redu i nemam pristup svojim artiklima,svojoj listi,,,blizi se druga uplata u dilemi sam sta raditi,jer mi se niko ne javlja od admina ni traga ni glasa.
2025 09 26
> ljilja70: > Uplatila evo skoro pre mesec dana,ali nesto nije u redu i nemam pristup svojim artiklima,svojoj listi,,,blizi se druga uplata u dilemi sam sta raditi,jer mi se niko ne javlja od admina ni traga ni glasa. Stvarno bezveze…
2025 09 26
Problem je isti kao i kod još nekoliko korisnica, ali svaka ima posebnu grešku u kodu koju treba ispraviti. Primjenjuju se neaktivni artikli gdje su svi artikli stariji od 180 dana prebačeni u nacrt pa su ma stranici vidljivi samo aktivni artikli. Uz pro i premium članarinu dobijete krediite u novčanik koji služe za promociju artikala s mojekrpice.rs/services Kolege rade na tome da će biti moguće odabrati tri vip artikla za prikaz na početnoj stranici gdje su sada svi vip artikli redom objavljivanja. Taj vip blok će biti dupliran i ispod pojedinačnih predmeta, tamo gdje su sada slični predmeti.
2025 09 26
Hvala na info👍
2025 09 26
Ja imam previše stvari i morala sam da uplatim najskuplji model. Lepo izgleda, dobro radi. Mada kao i obično, prodaja slabo, što je u poslednje vreme standard.
2025 09 27
Ja sam uplatila 550 jer imam previse stvari. Ja sam zadovoljna. Prodaja nije nesto ali opet ponesto ode a 55p din na mesecnom nivou nije velika cifra s obzirom da stranice na inatagramu koje prodaju se igradjuji i po 700-800 din po artiklj
2025 09 27
Ja sam isto uplatila ovo od 350din, radi sve kako treba, nema onih predosadnih reklama. Prodaja kako koji mesec, ali svakako da otplati ovu uplatu za sajt :D sta cu, ne mogu da se odreknem krpica, nesto da kupim, da prelistam sta ima..prosto navika vredna tih para
2025 09 27
Ja cu za pocetak uplatiti 150 dinara, pa me zanima, ukoliko neko zna, da li nakon toga ja biram od predmeta koje imam na profilu sta ce biti vidljivo ili to ide nasumicno, a ostalo ide u nacrt?
2025 09 29
Pisalo je negde na onoj temi od Admina da može da se bira. Vrv da može da se prebaci iz nacrta u aktivne i obrnuto (u tom limitu od 10 oglasa).
2025 09 29
E dobro, hvala ti.. 😊
2025 09 30