Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

CEO SAJT TROKIRA!

Sta je bre ovo, ljudi moji. Ceo sajt trokira vec 2 dana, posle logovanja 503 greske, pa onda ne mozes ni do poruka stici, pa nista ni postaviti. Hoce li i KAD ovaj sajt funkcionisati kako treba? Bitno je da ste nam clanarine naplatili, a to sto ne mozemo ni da koristimo sajt normalno NIKOM NISTA!
2025 10 03
Slazem se !
2025 10 03
hhhhahahaahahahah, ovo više ni vanda ne može da pravda, realno x-)
2025 10 03
> EsBeBe: > hhhhahahaahahahah, ovo više ni vanda ne može da pravda, realno x-) 😅 Problem je što se svaka promena radi na live verziji sajta, pa kad god nešto rade, sajt ne radi. Nije mi jasno zašto nemaju development verziju na kojoj mogu da rade "u pozadini", to je standard svuda. Ustvari, jasno mi je, al nema veze. Svakako, kao što sam pisala u onim romanima na početku teme, trebalo je prvo da srede stvari pa tek onda da počnu da naplaćuju, ovako su samo razbesneli korisnike.
2025 10 03
Pa ovo je kao psihodelična veza - odnos sajta i članica. Mi se ubismo da "dokažemo ljubav"🤣 prema njemu: trčimo,molimo, čekamo, dajemo šansu iznova i iznova. A on nas neće. Ja nikoga u životu nisam ovoliko "čekala",kao što čekam....nešto...ovde na sajtu. Ovo je moje kratko viđenje cele ove priče.
2025 10 03
> Her_Fashion: Svakako, kao što sam pisala u onim romanima na početku teme, trebalo je prvo da srede stvari pa tek onda da počnu da naplaćuju, ovako su samo razbesneli korisnike. I dalje neke pisu kako da kupe, kako da nadograde plan. Ne izgledaju mi besno :o
2025 10 03
Sajt juce i danas u potpunom prekidu. Nadam se da ce se na ovome zavrsiti u suprotnom nije uredu da naplacuju clanarine a sajt nije u funkciji
2025 10 03
Gde je ona Vanesa bot da nam objasni kako sve funkcionise super njoj samo :D
2025 10 03
> Esprit21: > > Her_Fashion: > Svakako, kao što sam pisala u onim romanima na početku teme, trebalo je prvo da srede stvari pa tek onda da počnu da naplaćuju, ovako su samo razbesneli korisnike. > I dalje neke pisu kako da kupe, kako da nadograde plan. Ne izgledaju mi besno :o Stokholmski sindrom svi imamo
2025 10 03
Ocigledno da im nije u interesu da sajt poboljsaju, da ga reklamiraju, da posecenost bude bolja, Vec kako mi se cini imaju na umu da na brzinu uzmu pare i ugase sajt.
2025 10 03
> MarianneMary: > Ocigledno da im nije u interesu da sajt poboljsaju, da ga reklamiraju, da posecenost bude bolja, Vec kako mi se cini imaju na umu da na brzinu uzmu pare i ugase sajt. Ko uzima te pare uopste, kome se uplacuje, jesu li ti ljudi oporezovani? Meni deluje sumnjivo malo, plasim se zloupotrebe podataka.
2025 10 03
> Esprit21: > > Her_Fashion: > Svakako, kao što sam pisala u onim romanima na početku teme, trebalo je prvo da srede stvari pa tek onda da počnu da naplaćuju, ovako su samo razbesneli korisnike. > I dalje neke pisu kako da kupe, kako da nadograde plan. Ne izgledaju mi besno :o Da ne pišem previše:
upload
2025 10 03
> Vagabonda81: > > Esprit21: > > I dalje neke pisu kako da kupe, kako da nadograde plan. Ne izgledaju mi besno :o > Stokholmski sindrom svi imamo rano moja, rano ljuta, trokiraj mi još 100 puta, oglase mi ne postaaavljaj, al' me nikad ne ostavljaaaaaaaaaaj ********************************** rano moja, rano ljuta, slaži mene još 100 puta, poruke mi ne otvaaaraj, al' me nikad ne ostavljaaaaaaaaaaj
2025 10 03
> Vagabonda81: > Gde je ona Vanesa bot da nam objasni kako sve funkcionise super njoj samo :D Dobro vece Vagabonda, nisam bot ali sudeci po Vasem nalogu i broju saradnji - Vi bas niste nesto merodavni da bilo sta ovde komentarisete… Vama ni perfektno funkcionisanje Sajta ne bi pomoglo🤗 Ovako i kad Sajt malo koci sta to Vama menja u zivotu realno?!😂
2025 10 03
Napisah roman, ali bolje ukratko. Tu sam vec cirka 10 godina, ali ako moram vec da placam da budem ovde, obezbedite o s n o v n o.
2025 10 03
1 2 3