Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

CEO SAJT TROKIRA!

Malo radi pa stane. Uplatiti paket je najmanji problem, meni je sestra to uradila za tili cas, a nije citala nikakva upustva, samo sam joj rekla uplati mi 550din. preko stripea i to je to.
2025 10 03
hahahha, kad mi vec brisete oglase, hajde leba vam obrisite i one koji nestanu sa profila sa statusom PRODATO a jos uvek se broje kao aktivni, a i u pretrazi su. poyy
2025 10 03
Ne radi mi sajt tri dana, ovo je jedina tema gde sam uspela da udjem, ne mogu da pristupim ni svom profilu ni porukama ni oglasima, a platila sam clanarinu koja ce po svemu sudeci automatski da se obnovi jer ne mogu da pristupim ni tome...
2025 10 04
Slazem se, meni ne bi bio problem da placam kada bih znala sta placam i sta dobijam zauzvrat. Ovako mi nema smisla placati za nesto sto ne fukncionise. A i imam utisak da ljudi polako napustaju sajt, sve gubi smisao.
2025 10 07
Eto vam žene ideja. Same se organizujte, napravite jedan ženski kupujem prodajem sajt, koji će biti bar 100x kvalitetniji od ovog, i eto zabave, a vremenom i zarade.
2025 10 08
Tako je... Bilo bi lepo da se poboljša rad sajta. Zadovoljni korisnici su najveća preporuka. A ovako...ne znam hoće li šta biti i dokle će sve ovo trajati.
2025 10 10
KAKO DA UPL.. šalim se :') Pitam samo članice koje bi da plate, da li bi kupile auto koji neće ni da upali ,:) mislim, da, nisu iste pare, ali ja plaćam samo ono u šta verujem, tako da me ne zanima da li je 50 ili 500 din. carry on...
2025 10 11
Pa sad zavisi, ako su to jedina kola koja mogu da kupim i koja me možda ponekad prevezu od A-B, a moram da stignem od A-B (Kad ne rade idem pešaka, kad rade - super) 🤣 Šalu na stranu, uplatila sam. Lično, nemam alternativu. Delen je lepo uradjen ali nema kupaca uopšte, samo su prodavci tamo. Nemam živaca za Limundo/KP I da krećem ispočetka (imam 200 oglasa) a i ne verujem da bih mnogo bolje tamo prošla sa prodajom. Na IG sam jednom prodala nešto za 3 godine😅 Probala sam jednu FB grupu na kratko, i nije išlo. Prosto ne vidim da trenutno postoji bolja opcija. Naravno da bi bilo bolje I lepše da plaćamo jer se nešto nudi zauzvrat a ne samo "iz moranja". Ali šta je tu je .. 😒
2025 10 11
Uplatite pare zbog odrzavanja sajta... e ajde prodajte tu pricu nekom drugom. Mi iz IT sveta gledamo i smejemo se od muke, pa 503 vam vristi na svaku drugu akciju! O loading performansama da ne pricam! Ucitavanje od 5min, uklanjanje iz wishliste koje ne radi po ko zna koji put. Drugo ovoliki broj reklama je jeziv! Svako ko ima sajt zna da bi reklame izlazile to mora neko da plati. Tako da ne razumem cemu i te clanarine i sve kad se sajt raspada znaci gore izgleda sada nego pre 5+ godina. Bas jadno, razocarana sam.
2025 10 11
Ja sam primatila bas manji broj prodavaca na sajtu od kako su uvedene clanarine.
2025 10 11
Sajt stvarno strasno baguje. Da li moze da se resi roblem. Greska 503? Hvala.
2025 10 12
> Ninahmeow: > Uplatite pare zbog odrzavanja sajta... e ajde prodajte tu pricu nekom drugom. Mi iz IT sveta gledamo i smejemo se od muke, pa 503 vam vristi na svaku drugu akciju! O loading performansama da ne pricam! Ucitavanje od 5min, uklanjanje iz wishliste koje ne radi po ko zna koji put. Drugo ovoliki broj reklama je jeziv! Svako ko ima sajt zna da bi reklame izlazile to mora neko da plati. Tako da ne razumem cemu i te clanarine i sve kad se sajt raspada znaci gore izgleda sada nego pre 5+ godina. Bas jadno, razocarana sam. Potpisujemmsve ste u pravu.
2025 10 13
> Her_Fashion: > Pa sad zavisi, ako su to jedina kola koja mogu da kupim i koja me možda ponekad prevezu od A-B, a moram da stignem od A-B (Kad ne rade idem pešaka, kad rade - super) 🤣 > Šalu na stranu, uplatila sam. Lično, nemam alternativu. Delen je lepo uradjen ali nema kupaca uopšte, samo su prodavci tamo. Nemam živaca za Limundo/KP I da krećem ispočetka (imam 200 oglasa) a i ne verujem da bih mnogo bolje tamo prošla sa prodajom. Na IG sam jednom prodala nešto za 3 godine😅 Probala sam jednu FB grupu na kratko, i nije išlo. > Prosto ne vidim da trenutno postoji bolja opcija. > Naravno da bi bilo bolje I lepše da plaćamo jer se nešto nudi zauzvrat a ne samo "iz moranja". Ali šta je tu je .. 😒 Gde držiš sve one zimske jakne?! 😊 Videla sam na temi Zimske jakne 2025, baš ima lepih ali treba to i smestiti, znam po sebi jer imam dosta kaputa. Hajd kaputi su malo i tanji od jakni…
2025 10 13
Ne znam u čemu je problem. Koliko sam razumela prethodni vlasnici su jednostavno “napustili” ovaj sajt i ti admini su hteli na svoju ruku da uvedu neke promene/poboljšaju. Šteta će biti ako mnogo članova ode (a već jesu) jer ovaj sajt je zaista voljen. Pojavio se i Delen i MojOrmar i raznorazne pojave su krenule da trguju SH garderobom online ugradjujući se u prodajnu cenu kao oni HES npr ali imam osećaj da su se svi vraćali MK. Ja nisam iz IT sektora i ne znam koliko je ovo isplativa/održiva priča za vlasnike ali bilo bi extra da sve profunkcioniše za početak, osnovne funkcije sajta, pa možda i neka novina da se uvede(pozitivna). Bolji dizajn, app, šta god. Malo da da elana i volje članicama.
2025 10 13
> Noubliezjamais: > Gde držiš sve one zimske jakne?! 😊 > Videla sam na temi Zimske jakne 2025, baš ima lepih ali treba to i smestiti, znam po sebi jer imam dosta kaputa. Hajd kaputi su malo i tanji od jakni… Jao ne staj mi na muku 🤣 Imam na vrhu ormara dve velike ikea kutije, neke sam stavila tu, ali prvo u vakum kese. Ostale vise po ormarima. Još koliko ih imam koje nisu objavljene (koje nosim/ žao mi da prodam). Kad bih prodala te jakne, život bi mi bio lakši bar 10 puta, meni je muka kad treba da se obučem jer mi je sve zbijeno po ormaru, dok izvučem kombinaciju neku, napravim haos po celoj kući.😭
2025 10 13