Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta se dešava sa sajtom???

Taman rešim da izvršim uplatu a ono katastrofa na sve strane. Jedva se ulogovala na sajt,tražim mantil ne mogu da ubacim veličinu,ne mogu da se oglasim na temu RASPRODAJA...Šta god sam pokušala ništa nisam uspela....? Vredi li ovde ostati ?
2025 10 04
Ni poruke ne rade... 🙄 Samo da što pre reše...
2025 10 04
Ja sam uplatila i tri dana sajt vise ne radi nego sto radi čisto da vas obavestim a oni mi uredno naplacuju dane
2025 10 04
Ljudi sta se desava sa sajtom?!
2025 10 04
Kao i sve u nasoj zemlji sto je u rasulu 🤷🏼‍♀️
2025 10 05
Ovo je katastrofa. Prvo sto zenama paket nisam mogla da posaljem na vreme jer ne mogu da udjem u poruke tri dana,drugo sto mogu negativnu da dobijem i onda sta ce mi vise i pretplata i sve kad ne mogu kupce da ispostujem. Rasulo.
2025 10 05
Meni niko ne ulazi na profil, ja imam isti broj pregleda predmeta vec danima 🤷‍♀️
2025 10 07
> Jenyfer: > Kao i sve u nasoj zemlji sto je u rasulu 🤷🏼‍♀️ Slažem se.
2025 10 07
Ovaj sajt postaje katastrofalan... naplacuju uslugu oglasavanja, a sve je gori, umesto obratno. Placamo clanstvo navodno da ne bi bilo ovakvih problema, tek smo poceli, a ne zna se sta vise baguje... KRS jednom recju, sta mi placamo..
2025 10 08
Ja pokusavam da nadjem o uplati kako funkcionise, ali sta da platim kad ne mogu nista zivo da otvorim i vidim ni poruke ni profil i stalno eror 503. Sramota.
2025 10 08
Znači katastrofa, konstatno neki eror. Ne mogu da udjem u poruke, ne mogu da vidim nove stvari, verovatno ne može ni da se kači. Znači 2h dnevno radi normalno, ostalo ništa. Bruka.
2025 10 08
Da li se jos nekom desava da ne moze da objavi slike , baguje vec par dana . Poruke nmg otvarati , pritom imam sad problem i oko postavke predmeta .
2025 10 08
Desava se da se neko igra sa nasim nervnim sistemom,a zato ga jos i placamo.
2025 10 08
Uzas, ne mogu da se postave predmeti,a uredno uplaceno. Ne dozvoljava da se odabere velicina pa se ne moze postaviti. Poruke se ne mogu otvoriti. Katastrofa!
2025 10 09
Uzas..predjimo na drugi sajt..ovo ovako ne funkcionise
2025 10 09
1 2