Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta se dešava sa sajtom???

A sto placate ovo? Sajt se raspada, svaki drugi dan ne radi, minimum 34 puta dnevno je neki error, nece da se okace oglasi... Postoji KP koji dozvoljava 20ak oglasa u jednom mesecu. Ovo zaista nije u redu. Ne znam kako ih nije sramota da traze pare, a ne znam cime pravdaju tako nesto. Mi koji imamo saku oglasa na profilu i gde mesecima i godinama pokusavamo da prodamo par krpica treba da placamo ovaj raspali sajt? Ja nisam prodavnica da mi se isplati placati subskripciju. Dok ja prodam neku krpicu za 1000 din ja sam vec 5 puta dala pare za clanarinu i na kraju odo u minus. Ovo se ne isplati za nas koji prodajemo par stvarcica iz ormara. Radije cu otvoriti 10 profila i okaciti taj bedni minimum krpica koji moju da kacim za dzabe.
2025 10 09
Platila sam sad i nikad vise, placam da imam 5 pregleda po artiklu. Bas je rasulo. Ranije cim okacim nesto dobijem pet poruka sad petoro ljudi vidi oglas u nekoliko meseci, a i kad stigne nesto ne dobijem obavestenje pa ljudi cekaju. Uzas.
2025 10 13
Bilo bi lepo i profesionalno od Admina da produzi plaćeno vreme za onoliko dana koliko sajt baguje... jer ovo baš počinje da iritira!
2025 10 13
Sta je sa sajtom aman? Ako vec placamo clanarine svi zar je toliko tesko da ga odrzavate ?
2025 10 13
Da li mozda neko zna kako se uplacuje sa kreditima koje imamo hvala
2025 10 15
Sajt toliko slabo radi, da ovo vise nije normalno. Prodaja je opala drasticno, a kako i da ne opadne kad sajt vise ne radi nego sto radi. Pre kad izbacim oglas, stigne bar 2-3 poruke u sat vremena, sad jedva 20 pregleda, a o upitima da i ne pricam, sramota!
2025 10 15
> ZLATNASKRINJICA: > Da li mozda neko zna kako se uplacuje sa kreditima koje imamo > hvala krediti se ne koriste za ovu novu opciju. Krediti tj novcanik je za vip clanstvo, isticanje predmeta... Za novu opciju, tj povecan broj predmeta i bez reklama, ides na svoj nalog pa u novododatu opciju plan nadogradnje.
2025 10 15
Ovoliko meseci sajt ne funkcionise i niko nista, sramota ...
2026 01 16
Platforma je katastrofa ne može da se postavi oglas ili uopste ne radi žali Boze sto postoji te i sto se uplati novac za ništa ?!
2026 01 16
Sajt konstantno ne radi, pare uredno skidaju i niko ne reaguje, nista ne moze da se kaci i stalno bag
2026 01 17
> DzoDzo: > > ZLATNASKRINJICA: > > Da li mozda neko zna kako se uplacuje sa kreditima koje imamo > > hvala > krediti se ne koriste za ovu novu opciju. Krediti tj novcanik je za vip clanstvo, isticanje predmeta... > Za novu opciju, tj povecan broj predmeta i bez reklama, ides na svoj nalog pa u novododatu opciju plan nadogradnje. Dibro vece Da li mozda znate zasto mi nestaju predmeti sa objava iz ormara. Slucajno sam primetila da mi je nestalo oko 5 predmeta. Placam ovaj novi plan i jos neke usluge. Kako da to sprecim. Hvala
2026 01 24
Ovo traje već mesecima. Sajt koči, logovanje je lutrija, a slike za oglase se skoro nikada ne učitavaju iz prve. Kao korisnik koji vam redovno plaća članarinu, smatram da je ovakav rad platforme nedopustiv. Ne plaćam uslugu da bih gubila vreme na tehničke greške, već da bih prodavala. Planirate li uopšte da sredite sajt da radi normalno?
2026 03 23
1 2