Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je predmet dostupan?

Sta se desava sa clanicama koje se jave da pitaju za neki predmet da li je dostupan i nakon toga samo ispare bez reci? Ovo vec ozbiljno pocinje da iritira.
2025 10 15
Kod mene je obrnuto..ja pitam da li je dostupno ali odgovora nema,kao i uplaticu za par dana,prodje 15 i vise dana i na kraju nista a ja cuvam kao budala taj predmet...
2025 10 15
I kod mene takodje ista situacija,javilo mi se samo juce njih 3 da pitaju da li je dostupno i samo posle nema odgovora,takodje ih ima dosta koje pitaju za dimenzije i postave jos 10 pitanja na koja ja lepo odgovorim i posle toga nema ni hvala ,razumem da nesto ne odgovara ali po meni je osnovna kultura da kazes hvala i napises odustajem ili sta vec jer je neko izdvojio vreme da premeri sve i islika i tako dalje.
2025 10 15
> SaraKolarov: > I kod mene takodje ista situacija,javilo mi se samo juce njih 3 da pitaju da li je dostupno i samo posle nema odgovora,takodje ih ima dosta koje pitaju za dimenzije i postave jos 10 pitanja na koja ja lepo odgovorim i posle toga nema ni hvala ,razumem da nesto ne odgovara ali po meni je osnovna kultura da kazes hvala i napises odustajem ili sta vec jer je neko izdvojio vreme da premeri sve i islika i tako dalje. Slazem se. Bezbroj puta mi se desila ista situacija. Takodje i sa clanicama koje se jave da traze popust, ja naravno izadjem u susret i nakon toga opet nista.
2025 10 15
> JelenaLenaZivic: > > SaraKolarov: > > I kod mene takodje ista situacija,javilo mi se samo juce njih 3 da pitaju da li je dostupno i samo posle nema odgovora,takodje ih ima dosta koje pitaju za dimenzije i postave jos 10 pitanja na koja ja lepo odgovorim i posle toga nema ni hvala ,razumem da nesto ne odgovara ali po meni je osnovna kultura da kazes hvala i napises odustajem ili sta vec jer je neko izdvojio vreme da premeri sve i islika i tako dalje. > Slazem se. Bezbroj puta mi se desila ista situacija. Takodje i sa clanicama koje se jave da traze popust, ja naravno izadjem u susret i nakon toga opet nista. Da i to sam zaboravila za popust,iskreno od dvadeset i nesto clanica koje su mi se javile od pocetka meseca ako je njih 2,3 nesto uzelo ovo sve ostalo ispitivanje i onda samo kuliranje sto opet kazem nije mi problem ali bas se iznerviram kad neko samo tako nestane,ja kad god sam nesto kupovala ili trazila dimenzije i slike svaki put odgovorim i kad mi nesto ne odgovara zahvalim se i kazem
2025 10 15
Meni se jave, kazu da ce uplatiti, i vise se nikad ne jave. To mi se desava bas cesto u poslednje vreme.
2025 10 15
> JelenaLenaZivic: > Sta se desava sa clanicama koje se jave da pitaju za neki predmet da li je dostupan i nakon toga samo ispare bez reci? Ovo vec ozbiljno pocinje da iritira. Cesto, ali ono sto sam ja primetila je da se javljaju razliciti profili za isti predmet ili isti dan ili sa dan, dva razlike. Isto samo pitaju da li je predmet dostupan i nakon toga muk. Zato sam se i nadala da ce sa ovim "promenama" stici i blokiranje. Poslednja dva koja su pitala da li je predmet dostupan pa nakon toga nista su: MarinaS. i Novosadskamoda Mogu i ostali da napisu, da makar znamo kad se jave da ne odgovorimo ni sa da ili ne
2025 10 15
Posalju da biste vi posle tog neodgovaranja na poruku pitali da li su i dalje zainteresovane. Onda odgovore da jesu, ali su shvatile nemaju dovoljno novca itd itd, te iznose koliko imaju (uglavnom 50% manje) ili ocekuju da cete prve poslati poruku sa ponudom nize cene ..
2025 10 15
Mene sad može da iznenadi samo ako neko posle svega toga navedenog odgovori na poruku, a kamoli kupi🤣
2025 10 15
Ja sam u poslednjih 20 dana imala tri mutave identične situacije. Članice su mi se javile, jedna za dimenzije predmeta, druga sa željom za lično preuzimanje, treća da pita da li je cena fiksna... Jedno im je zajedničko: Sve tri su dobile odgovore koje nikada nisu pročitale jer se više nisu logovale. Evo, nepojmljivo mi je.
2025 10 15
> JelenaLenaZivic: > Sta se desava sa clanicama koje se jave da pitaju za neki predmet da li je dostupan i nakon toga samo ispare bez reci? Ovo vec ozbiljno pocinje da iritira. Upravo to se desava i meni mesec i vise dana,neke bolesnice😅
2025 10 15
Isto i kod mene. Jos i predlože manju cenu i kada dam odgovor i popust one ne odgovaraju... Ne razumem...
2025 10 15
Isto i meni, evo 3 dan cuvam zeni kaput koja mi se javila slala joj I snimak I spustila cenu... Rekla je javice se sutra da uplati, poslala sam da pitam jel uzima da znam jer bezveze cuvam ako ne zeli ne samo sam dobila seen... Vise ne verujem kakvih osoba ima
2025 10 15
Neka znaju oni sto pitaju da li je nesto dostupno, pa dobiju potvrdan odgovor. Da na taj nacin nisu rezervisali predmet koji ce danima da ih ceka. Vec se prodaje sledecem, tj. ozbiljnom i kulturnom kupcu. Takodje i oni sto pisu''moze meni, zelim ovo'', pa se ne jave kada dobiju odgovor.
2025 10 15
> Majda87: > Posalju da biste vi posle tog neodgovaranja na poruku pitali da li su i dalje zainteresovane. Onda odgovore da jesu, ali su shvatile nemaju dovoljno novca itd itd, te iznose koliko imaju (uglavnom 50% manje) ili ocekuju da cete prve poslati poruku sa ponudom nize cene .. Ja nakon tako započete komunikacije nemam želju da ponudim popust, već da ih pošaljem u p. Materinu da nauče da ne troše tuđe vreme 😁
2025 10 15
1 2