Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Proredjena kosa Hitno

Potrebna mi je preporuka za proizvode za rast kose. Dosta se proredila,opadanje sam donekle zaustavila Nerilex samponom koji sam i ranije koristila i koji se odlicno pokazao i za opadanje kose i za seboreju. Trenutno koristim Balea men losion i nikakvih rezultata nema. Na trzistu ima previse proizvoda,ali nemam povratnu informaciju da li stvarno deluju. Pisite ako neko ima preporuku,dosta se proredila napred plus imam zaliske koje sam povukla na tatu i to me strasno plasi. Hvala svima unapred.💗
2025 10 23
Meni je mnogo pomogao Olival losion, kao i šampon, ali važno je da budeš istrajna u procesu. Prve rezultate u vidu novih dlačica primetila sam nakon 3 meseca, dok se opadanje znatno smanjilo i mnogo ranije. Seboreju nemam, te nisam adekvatna u potpunosti za navedeno stanje. Srećno u procesu 💐
upload
2025 10 23
Jedina konkretna stvar koja daje dokazane rezultate i nasiroko je ispitivana je minoksidil. Najbolje uz konsultaciju sa lekarom, ne na svoju ruku
2025 10 25
Ja ću uzeti vitamine za kosu i nokte i plus gvožđe jer sam u deficitu. Ovo za Moniksidil sam gledala po netu, on podstiče rast nove kose, ali nisam probala i stavlja se lokalno bez da dodirne ostale delove kože jer će izazvati maljavost. I otrovan je za kućne ljubimce, treba pripaziti ko i svaku hemikaliju.
2025 10 29
> _tanja_: > Jedina konkretna stvar koja daje dokazane rezultate i nasiroko je ispitivana je minoksidil. > Najbolje uz konsultaciju sa lekarom, ne na svoju ruku To sam i ja iskustveno utvrdila... kosa mi se prepolovila, mislila sam da ću oćelaviti, isprobala sam apsolutno SVE pre nego što sam počela da koristim minoxidil i ništa nije delovalo, al' zato minoxidil...svu mi je kosu vratio....sve ostalo je čisto gubljenje novca i vremena.
2025 11 02
> Kažual: > Ja ću uzeti vitamine za kosu i nokte i plus gvožđe jer sam u deficitu. > Ovo za Moniksidil sam gledala po netu, on podstiče rast nove kose, ali nisam probala i stavlja se lokalno bez da dodirne ostale delove kože jer će izazvati maljavost. > I otrovan je za kućne ljubimce, treba pripaziti ko i svaku hemikaliju. Pila sam i, navodno najbolje (i najskuplje) Viviscal tablete - apsolutno nikakvu korist nisam videla a pila sam ih dugo, pa sam onda Crux kolagen isto tako i isto ništa, losione i šampone sve moguće, i dalje koristim Vichy dercos densi solutions jer mi prija ali to ne rešava ništa...samo minoxidil koji i dalje koristim jer čim prestaneš sve ponovo otpadne - prvi put kad mi se kosa vratila sam prestala misleći da je problem rešen i bukvalno je sve ponovo opalo u rekordnom roku tako da više ne prestajem, naravno to prepisuje dermatolog, ne treba na svoju ruku jer mislim da srčani bolesnici ne smeju da ga koriste...
2025 11 02
Sl Beauty šampon i fitoval kapsule.
2025 11 06
Meni su pomogli ovi prirodni šamponi u obliku sapuna, poruciju se preko Temu, imaju vise vrsti, ovaj, ruzmarin itd...Najvise koristim ovaj i ruzmarin. Po sastavu videcete da je uglavnom od prirodnih ulja. Cena je simbolična, kosa vise ne opada i mnogo je jača.
upload
2025 11 18
Za piskavicu sam isto cula da je dobra ali ubedljivo najbolje je prp za rast kose najbolje rezultate sam videla iz nude and esthetique klinike. Jeste skuplje ali efektivnije je od svegaa drugog i nema alergija posto je koriscenja tvoja krvna plazma
2025 12 21
Meni protiv opadanja kose pomaže Alin, losion (plava bočica) i šampon (crvena). Prvi put sam ga koristila kad mi je tokom studija opadala kosa i proredila se nakon veoma stresnog perioda. Nakon nekoliko pranja, videla sam poboljšanje. Od tada ga uvek koristim kad počne intenzivno da opada. Miris nije lep, naročito je nezgodno držanje losiona nekoliko sati da deluje, ali vredi. Nije jeftin, ali mislim da je na akciji mnogo povoljniji od nekih medicinskih losiona i šampona sa istom namenom.
2026 01 24