Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zbog cega cesto sajt baguje i ne radi?

Cesto ne mogu da udjem na sajt i svoj profil. Zbog cega?
2025 10 23
bogdanka, rekli bismo da je neka misterija u pitanju :|
2025 10 23
Kazu, kada se plati pretplata, radi besprekorno. Probajte. 🤣🤣🤣
2025 10 23
Sajt je i pre bagovao, ali sada baguje punom parom. Hoce sve da radi, ali iz desetog, dvadesetog puta. Mozemo da pitamo neku vracaru zasto je tako.
2025 10 23
Pa zna se zašto je tako, ne treba vam vračara. Zato što konstantno nešto rade na live verziji sajta i kad god bilo šta rade, ili je sporo, ili izbacuje greške itd. Tako je bilo i kad su menjali izgled sajta prošle godine, pa kad su ubacivali nove kategorije pre X meseci nije 5 dana moglo da se udje na sajt kako treba, itd. Sad su očigledno zaglibili sa uvođenjem članarina I napravili milion bugova pa popravljaju 😅
2025 10 23
Zaista je katastrofa ovaj sajt Baguje strasnooo
2025 10 24
Sajt je užas. Nemoguće postaviti predmet non stop izbacuje neku grešku. Ma katastrofa nikad gore nije bilo.
2025 10 26
> Bogdanka: > Cesto ne mogu da udjem na sajt i svoj profil. Zbog cega? Bilo bi lepo da se oglase administratori i kada nam vec naplacuju mesecno postavljanje predmeta, da unaprede sajt.
2025 10 26
> Dalma25: > Sajt je užas. Nemoguće postaviti predmet non stop izbacuje neku grešku. Ma katastrofa nikad gore nije bilo. Slažem se, ovo je jako frustrirajuće. 🫠
2025 10 26
Ja sam im pisala mail, jer ovo je uzas! Frustrirajuce i ne mogu da verujem da ovako popularan sajt ne moze godinama da se sastavi i da napravi ovu platformu da radi normalno.
2025 10 26
Priznajte koja je pisala ovo :') :')
upload
2025 10 26
Jezivo je
2025 10 26
Da li neko zna kako se odjaviti sa premijum plana za koji sam stavila sa mi mesecno skidaju novac automacki? Necu kaciti oglase u narednom periodu, pa zbog toga. Hvala 🤭
2025 10 26
U koje god doba dana pokusam da se ulogujem izbacuje mi gresku, cudo da mi sad radi..ovo stvarno nema smisla, jos placamo mesecno i bude ovakav krs od sajta, ozbiljno razmisljam da se prebacim na Delen, ovo je frustrirajuce.
2025 10 26
Zasto je ovako slaba preglednost na oglasima? Da li zato sto sam kupila osnovni paket a ne premium? Da li bih premium paketom dobila vece preglede ? Hvala na odgovoru drage devojke 🌸
2025 10 26
1 2