Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Negativne ocene članicama koje ne odgovaraju na poruke?

Drage članice,da li vas nerviraju članice koje ne odgovaraju na poruke? Okej,svesna sam i ja da sajt ne radi kako treba i ja sama priznajem da mi ponekad treba vremena da uopšte otvorim poruku a onda i odgovorim na poruku.. I to još pokušam u početku poruke da naglasim da želim da kupim artikal i da uplatim novac za isti.. Zaista ne razumem,a onda vidim da su tu bukvalno svaki dan,dobijaju ocene..Šta vi kažete na ovakvo ponašanje? Ja ga smatram neozbiljnim i zato mislim da za komunikaciju ovakve članice trebaju i dobijati negativnu ocenu
2025 11 07
Možete da smatrate i da mislite, ali negativna se može dati ako je došlo do saradnje. Dozvoljeno je dati neutralnu ocenu ako ste već bili u komunikaciji, dali broj računa ili podatke za slanje, dogovorili saradnju a druga strana nakon svega ispari bez objašnjenja. To kuliranje ukoliko je predmet i dalje aktivan, ima mnogo lajkova a ne prodaje se obično upućuje na to da je predmet postavljen kao mamac da posetite i pregledate profil i kupite nešto drugo 🙂
2025 11 07
Joj, ja jaknu kupujem. 😅 I jeste ružno kada ne odgovore na poruku. Stvarno ružno. Pritom ne pitam svašta, no tako kao i vi želim kupiti. Ali za tu nekulturu može samo neutralna po pravilima sajta.
2025 11 07
> srebrna: > Možete da smatrate i da mislite, ali negativna se može dati ako je došlo do saradnje. > Dozvoljeno je dati neutralnu ocenu ako ste već bili u komunikaciji, dali broj računa ili podatke za slanje, dogovorili saradnju a druga strana nakon svega ispari bez objašnjenja. > To kuliranje ukoliko je predmet i dalje aktivan, ima mnogo lajkova a ne prodaje se obično upućuje na to da je predmet postavljen kao mamac da posetite i pregledate profil i kupite nešto drugo 🙂 Da,jako mi je čudno ponašanje pojedinih članica jer ne razumem ukoliko neko želi da kupi predmet i ti mu odgovoriš da šalješ pakete tako i tako,ponudim da uplatim na račun i tražim podatke ili kažem da pošalje,ostavim svoje podatke i prosto članica ispari..Ne znam,ne razumem hahahaha ali hvala za sugestiju za neutralnu ocenu 🫡
2025 11 09
> Kažual: > Joj, ja jaknu kupujem. 😅 > I jeste ružno kada ne odgovore na poruku. > Stvarno ružno. > Pritom ne pitam svašta, no tako kao i vi želim kupiti. > Ali za tu nekulturu može samo neutralna po pravilima sajta. Pa da,još se i ponadam ako odmah u poruci,kada je još uvek nepročitana,napišem uplatila bih na račun u nadi da će članica otvoriti poruku jer odmah vidi da će prodati predmet,međutim ništa 😄
2025 11 09
Baš ovih dana mi je jedna članica poslala poruku da želi košulju i da joj izmerim...pokušavala sam da joj odgovorim ali nikako nisam mogla jer mi je sajt bagovao...odgovorila sam joj posle možda jednog dana. Naravno nikakav odgovor ,ni hvala,ni zašto niste pre odgovorili...baš ništa,tajac Da li to znači da bi trebalo i članicama koje pritisnu ŽELIM neki predmet a ti se polomiš da joj izmeriš i odgovoriš ,ona ti naravno ne odgovori ,da li i njima treba dati negativan utisak?
2025 11 09
Meni opet poruke ne stizu na mejl, vidim tek kad se ulogujem. A cutanje nakon zapocete konverzacije nije OK. Ali nije ni za negativnu, eventualno neutralna sa opisom situacije.
2025 11 09
Ni meni poruke ne stižu na mejl, verujem i većini članica, ali me užasno nervira kada neko neće da odgovori na poruku. Pre par dana sam se javila članici i pitala da li je predmet dostupan na šta mi je ona odgovorila da jeste i kada sam poslala sledeću poruku gde sam zamolila da mi pošalje mere, ona je samo isparila. Još je svakog dana uredno ulazila na sajt… Mene takvo ponašanje samo odbije i onda ni ne želim više da kupim predmet, ali smatram da to nije za negativnu ocenu iako je užasno frustrirajuće.
2025 11 10
A još gore je kad se neko javi da mu pošaljem mere i dodatne slike i ne udostoji se ni da napiše “Hvala”, nego samo izignoriše. Ne razumem šta je teško napisati “Hvala, ne odgovara”. Ima zaista svakakvih ljudi…
2025 11 10
Meni je jedna ostavila podatke za slanje i kad sam joj napisala da uplati unapred pa da joj posaljem, isparila je(ne sa ovog profila nego glavnog). Uzasno iritantno.
2025 11 30