Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Uplata plana na sajtu

Drage clanice, ne znam da li da pitam za molbu ili za ideju, ali da li neka moze da mi pomogne da uplatim plan na sajtu? Ja cu vrlo rado dati svoju sifru profila i uplatiti unapred. Nemam trenutno dostpunu karticu koju bih mogla da iskoristim. Ako neka ima neki drugi savet i to bi mi znacilo. Hvalaa🥹
2025 11 08
Nemojte davati podatke profila nikome.. Čak i da neko želi da Vam učini, po svemu sudeći, pretplata se automatski obnavlja svakog meseca (iako su napisali da je jednokratna uplata u pitanju - nije), tako da bi osobi koja eventualno plati za Vas, skidalo novac svakog meseca dok Vi ne otkažete pretplatu.. Jako loša priča za obe strane. Ili nađite nekog od Vama bliskih osoba da plati ili otvorite račun u banci.. Ne znam da li planiraju da uvedu opciju jednokratnog plaćanja kao što su i rekli da će moći jer nas niko više ne obaveštava o bilo čemu, ali u krajnjem slučaju, možda je bolje da sačekate malo sa uplatom. Ne znam šta bih drugo rekla..
2025 11 08
Hvala na savetu, dugo cekam da se nesto promeni na sajtu ali nesto im sporo ide😢
2025 11 08
> Her_Fashion: > Nemojte davati podatke profila nikome.. Čak i da neko želi da Vam učini, po svemu sudeći, pretplata se automatski obnavlja svakog meseca (iako su napisali da je jednokratna uplata u pitanju - nije), tako da bi osobi koja eventualno plati za Vas, skidalo novac svakog meseca dok Vi ne otkažete pretplatu.. > Jako loša priča za obe strane. > Ili nađite nekog od Vama bliskih osoba da plati ili otvorite račun u banci.. > Ne znam da li planiraju da uvedu opciju jednokratnog plaćanja kao što su i rekli da će moći jer nas niko više ne obaveštava o bilo čemu, ali u krajnjem slučaju, možda je bolje da sačekate malo sa uplatom. Ne znam šta bih drugo rekla.. Zasto se meni pretplata nije automatski obnovila? I sad kad pokusam ponovo da uplatim, nesto nece...
2025 11 09
Ne znam, evo meni danas treba da se obnovi i cekam da vidim sta se desava. Meni i dalje stoji premium ali nisu mi jos skinuli novac za novi mesec a VIP mi je nestao sinoc.
2025 11 09
> Anja0404: > > Her_Fashion: > > Nemojte davati podatke profila nikome.. Čak i da neko želi da Vam učini, po svemu sudeći, pretplata se automatski obnavlja svakog meseca (iako su napisali da je jednokratna uplata u pitanju - nije), tako da bi osobi koja eventualno plati za Vas, skidalo novac svakog meseca dok Vi ne otkažete pretplatu.. > > Jako loša priča za obe strane. > > Ili nađite nekog od Vama bliskih osoba da plati ili otvorite račun u banci.. > > Ne znam da li planiraju da uvedu opciju jednokratnog plaćanja kao što su i rekli da će moći jer nas niko više ne obaveštava o bilo čemu, ali u krajnjem slučaju, možda je bolje da sačekate malo sa uplatom. Ne znam šta bih drugo rekla.. > Zasto se meni pretplata nije automatski obnovila? I sad kad pokusam ponovo da uplatim, nesto nece... Da nisi mozda platila sa onim jednokratnim karticama?
2025 11 09
Ja sam danas uplatila za 2 mesec i postavila 4 artikla da bi mi oni obrisali,o cemu se radi ne razumem?
2025 11 12
"Korišćenjem Web stranice Kompanije i pružanjem ličnih podataka Kompaniji prihvatate odredbe ove Politike privatnosti. Posetioci Web stranice smatraju se upoznatim sa Politikom privatnosti kada prilikom registracije na Web stranici kliknu na dugme „Registracija“. Ukoliko se posetilac ne slaže sa ovom Politikom privatnosti, posetilac nema pravo da koristi nijednu uslugu Web stranice. Kompanija zadržava pravo da jednostrano izmeni Politiku privatnosti u bilo koje vreme." Ovo sve govori...
2025 11 13
> kattto: > "Korišćenjem Web stranice Kompanije i pružanjem ličnih podataka Kompaniji prihvatate odredbe ove Politike privatnosti. Posetioci Web stranice smatraju se upoznatim sa Politikom privatnosti kada prilikom registracije na Web stranici kliknu na dugme „Registracija“. Ukoliko se posetilac ne slaže sa ovom Politikom privatnosti, posetilac nema pravo da koristi nijednu uslugu Web stranice. Kompanija zadržava pravo da jednostrano izmeni Politiku privatnosti u bilo koje vreme." > Ovo sve govori...
2025 11 26