Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je neko uplatio?

Zanima me, da li je neko uplatio ovih dana bilo koji plan i da mu funkcionise izbacivanje oglasa? Vidim da se juce i danas sve vise devojaka zali da ne moze da izbacuje. Moj "neradeci" premium plan istice 18. oktobra, pa ne znam sta mi je ciniti.
2025 11 15
Uplatila mi je sestra 10. novembra i sve radi ok. Prvi put je bilo 10. septembra, nisam imala samo ukljucen vip odmah. Za sada bez ikakvih problema.
2025 11 15
Mene zanima i da li vam se poboljšala prodaja sa uplaćenim planovima? 😊 Hvala
2025 11 15
Prodaja je kao i uvek, nekad je ima, a nekad ne. Za dobru prodaju potrebno je imati gomilu stvari i dodavati svake nedelje po nesto. Svakako je bolje nego na KP, gde te oderu (jer sa 10 besplatnih oglasa ne mozes nista i jos bez obnavljanja,a obnavljanje oglasa se placa) a prodas sipak.
2025 11 15
Ja sam uplatila i sve uredno radi. Sto se prodaje tice, kao sto je Mary napisala, bude svakako, nekad bas ide, nekad nista bas dugo.. Zavisi sta se prodaje (da li je to nesto trazeno ili ne) i koliko cesto se ubacuju novi predmeti... Ja npr. sa ovim novim planom ubacim predmet i ako vidim da je proslo neko vreme, a nema pregleda ni omiljenih ja ga obrisem, pa ubacim nesto drugo... Tako profil postaje vidljiv, a taj neki predmet ceka neko svoje drugo vreme.
2025 11 16
Na KP prodajem samo stvari za kucu i prodala sam sve sto sam okacila. Od odece skoro nista.
2025 11 16
Ja sam uplatila ali mi ne radi, skinuli su mi oglase, samo jedan dan je funkcionisalo. I jos devojaka se zali na isti problem. Na mailove ne odgovaraju.
2025 11 17
Uplatila sam sinoc i radi. Jedino sto se preko maila ulazi na sajt Tako je od pocetka.
2025 11 17
Ja sam uplatila sada osnovni paket, okačila 1 predmet, i piše mi preostali kredit 0 dinara... O čemu se radi? Da ne broji slike..stavila sam 5 fotografija za taj jedan artikal..
2025 11 17