Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Skinuli su pare i pored otkazane pretplate

Da li ste normalni? Pretplatu sam otkazala pre dve nedelje, i odmah ste mi ukinuli placeni plan. Danas ste mi skinuli sa kartice za novi mesec, i opet nemam plan. Sad ste stvarno zreli za prijavu.
2025 11 18
.
upload
2025 11 18
.
upload
2025 11 18
Jedino resenje je izgleda da odem do banke i ugasim karticu, da lopovi ne nastavljaju da skidaju pare i pored otkazane pretplate. Mada sad trenutno i nemam opciju da otkazem pretplatu, jer se vodim kao i da nemam plan.
2025 11 18
Straaasno... Ja placam onaj plan od 150din i funkcionise mi za sad evo vec dva meseca normalno, ali vidim da se dosta clanica zali kako ima problem. Danas ceo dan ne radi sajt, jedva sam sad uspela da udjem, i vidim nema slika nigde, ne moze da ucita. Nadam se da ce popraviti ovo jer imam dogovorene neke prodaje za divno cudo posle ko zna koliko vremena. 😳
2025 11 18
Samo da javim, pustili su mi plan. Prosli mi je radio samo jedan dan, za ovaj javljam kako bude.
2025 11 18
> ubavkam: > Samo da javim, pustili su mi plan. Prosli mi je radio samo jedan dan, za ovaj javljam kako bude. Obavezno trazite da vam nadoknade i taj prosli
2025 11 18
> ubavkam: > Samo da javim, pustili su mi plan. Prosli mi je radio samo jedan dan, za ovaj javljam kako bude. Kome ste pisali za problem jer meni vec osmi dan niko ne odgovara
2025 11 18
Sada nisam pisala nikome, samo sam otvorila temu ovde na forumu. Mislim da mi niko licno nije sredio, vec su naplatili novi plan sa kartice (nakon isteka onog sto 29 dana nije radio) i taj novi sad radi.
2025 11 18
Hahhaha, oni su neverovatni, radi mi plan, ali su mi ukinuli vip koji dolazi uz premium plan 😅😅😅
2025 11 18
Znaci o i skidaju novac sa racuna po isteku od 30 dana?
2025 11 19
> ubavkam: > Hahhaha, oni su neverovatni, radi mi plan, ali su mi ukinuli vip koji dolazi uz premium plan 😅😅😅 Znaci duguju vam ceo prosli mesec premium + VIP za ovaj mesec
2025 11 19
> Esprit21: > Znaci duguju vam ceo prosli mesec premium + VIP za ovaj mesec Tako je, ali bolje da nista ne diraju 😂 vip cu lakse prezaliti, nego nemogucnost korekcije cena i postavljanja oglasa
2025 11 19
> KrpiceMP: > Straaasno... Ja placam onaj plan od 150din i funkcionise mi za sad evo vec dva meseca normalno, ali vidim da se dosta clanica zali kako ima problem. Danas ceo dan ne radi sajt, jedva sam sad uspela da udjem, i vidim nema slika nigde, ne moze da ucita. Nadam se da ce popraviti ovo jer imam dogovorene neke prodaje za divno cudo posle ko zna koliko vremena. 😳 Jel znate mozda kako da otkazem taj plan, pokusavam ali mi ne ide
2025 11 19
Meni su automatski skinuli 550 din. sa kartice, nadam se da će mi se vratiti novac sad kad sam otkazala pretplatu...
2025 12 12
1 2