Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako vam ide prodaja?

Kako vam ide prodaja u poslednje vreme ovde? Jedno vreme nisam bila aktivna, da li ima smisla nesto kaciti 🤔
2025 12 11
Jako slabo u zadnje vreme, samo stavljaju u favorite! Veoma je iritantno iskreno. U zadnjih mesec dana sam samo jedan sako prodala
2025 12 11
Не може се ући на сајт, како да купимо?? 7 дана се нисам логовала, девојка ми одговори за тренерку и нмг ући. Морала сам купит другу не преко "мојих крпица". Губе и продавци и купци кад сајт толико не функционише.
2025 12 11
Bas skabo ide. Sam uplatila clanarinu pre dve nedelje i od 200 izbacenih predmeta jedva prodala nekoliko. Pritom mi cene nisu jake... Poruka jedva da i ima, pitaju za mere i kako stoji i tu nestaje svaka komunikacija. Vise sam prodala na fb grupama i instagramu nego ovde Bas je slabo
2025 12 11
Nikako..i ovo sto mi je ostalo niko nece...ja necu da uplacujem jer je sajt uzas...mnogo bagova,kocenja..bolje je bilo uvesti proviziju na prodat predmet a ostaviti da se oglasi postavljaju..kao Limundo
2025 12 11
Digla sam ruke od krpica dok nešto ne promene na bolje. Nisam uplatila jer čitam komentare mnogih članica da je sve u rasulu i da uplata nije bezbedna. Postavila sam sve komade na novi sajt ,instagram i na limundu sam godinama. Ovo ovde neka stoji dok ne obrišu. Baksuz ,sada kada sam rešila da počistim plakare sajt se raspada🙄
2025 12 11
Od kako su uvedena placanja, niti prodaje,niti pitanja i poruka... Najgore za svih 10 ili 12g koliko sam ovde. Cak pratim i forum,a ni tu nema puno novih tema i desavanja. Planove ne zelim da placam. Odnosno,da bacam uzaludno novac. Nadam se novom sajtu V,da ce zaziveti i da ce se sve preusmeriti tamo.
2025 12 11
Nista, nista dva meseca sigurno. A islo je bas fino i lepo. Islo. Proslo vreme.
2025 12 11
Citam komentare... i bas mi je tuzno.. koliko sam dobrih ljudi devojaka,zena dama pa i momaka i gospode upoznala na ovim krpicama koje uzivo ne bih imala priliku nigde... da mi je MNOGO zao sto se izgubio taj duh "razmene stvari" i nekadasnje krpice koje su imale dusu... Mozda se jednom vrati sve na bolje..ali samo MOZDA...
2025 12 11
Jezivo. Platih clanarinu i otkazah kroz 2 nedelje. Bacene pare, gubljenje vremena. Sajt nikad gori. Administratori nepostojeci. Rekoh bice bolje sa clanarinama … mislim da je sajt dotakao svoje dno 😞
2025 12 11
> SvetlanaM: > Od kako su uvedena placanja, niti prodaje,niti pitanja i poruka... > Najgore za svih 10 ili 12g koliko sam ovde. > Cak pratim i forum,a ni tu nema puno novih tema i desavanja. > Planove ne zelim da placam. Odnosno,da bacam uzaludno novac. > Nadam se novom sajtu V,da ce zaziveti i da ce se sve preusmeriti tamo. Sta je novi sajt V?
2025 12 12
Daa, i mene zanima koji je novi sajt, ako moze neko da mi posalje poruku 🫶
2025 12 31
Na ovom novom sajtu V makar moze da se postave oglasi i nista se ne placa...videcemo kako ce funkcionisati.
2026 01 03
> KristinaCa12: > Na ovom novom sajtu V makar moze da se postave oglasi i nista se ne placa...videcemo kako ce funkcionisati. Molim Vas,koji je to novi sajt?
2026 01 10
> KristinaCa12: > Na ovom novom sajtu V makar moze da se postave oglasi i nista se ne placa...videcemo kako ce funkcionisati. isto pitanje koji je to novi sajt?
2026 01 19
1 2