Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Kada je najbolje uplatiti članarinu

Drage članice, zanima me vaše mišljenje kada je najbolje uplatiti članarinu. Svi smo svesni da je ovde prodaja baš opala, ali postoje trenuci (poput decembra) kada ljudi vole da kupe nesto novo, pa me zanima iz vaseg iskustva koji bi to jos period godine/mesec bio pogodan za prodaju
2025 12 29
Tek na leto, ovih meseci ce uglavnom biti mrtvo jer su praznici . Tako da mislim da je tek april, maj povoljniji za neki pocetak uplate
2025 12 29
Plaćam već nekoliko meseci. Od uvodjenja. Mislila sam da je to jedini način da se održe svi oglasi. Vi ne plaćate i stoji Vam bez problema 80ak oglasa? Je l su članarine obavezne ili ne? Pa da ne plaćamo ni mi ostali…
2025 12 29
Вероватно је уплатила жена. Људи који не уплате, имају права на 3 огласа само. Тако као ја. 🙂
2025 12 30
> Noubliezjamais: > Plaćam već nekoliko meseci. Od uvodjenja. Mislila sam da je to jedini način da se održe svi oglasi. > Vi ne plaćate i stoji Vam bez problema 80ak oglasa? > Je l su članarine obavezne ili ne? Pa da ne plaćamo ni mi ostali… Mislim da jos uvek nisu poceli da brisu stare oglase onima koji nisu uplatili, jedino sto ako se ne uplati ne mogu da se postavljaju novi. (Nisam 100% sigurna, ali rekla bih da je tako za sad) Ne znam da li cekaju da se rese problemi ili su samo ostavili da sajt odradi svoje (nakon 180 dana od postavljanja su oglasi automatski prebaceni u neaktivne i moraju da se obnove, a ako nije uplacena clanarina, ne mogu da se aktiviraju).
2025 12 30
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > Plaćam već nekoliko meseci. Od uvodjenja. Mislila sam da je to jedini način da se održe svi oglasi. > > Vi ne plaćate i stoji Vam bez problema 80ak oglasa? > > Je l su članarine obavezne ili ne? Pa da ne plaćamo ni mi ostali… > Mislim da jos uvek nisu poceli da brisu stare oglase onima koji nisu uplatili, jedino sto ako se ne uplati ne mogu da se postavljaju novi. (Nisam 100% sigurna, ali rekla bih da je tako za sad) > Ne znam da li cekaju da se rese problemi ili su samo ostavili da sajt odradi svoje (nakon 180 dana od postavljanja su oglasi automatski prebaceni u neaktivne i moraju da se obnove, a ako nije uplacena clanarina, ne mogu da se aktiviraju). Nisam ništa novo okačila prošli mesec, tačno sam mogla jednu preskočiti. Skinu mi automatski svaki mesec.
2025 12 30
> Noubliezjamais: > > Her_Fashion: > > > Noubliezjamais: > > > Plaćam već nekoliko meseci. Od uvodjenja. Mislila sam da je to jedini način da se održe svi oglasi. > > > Vi ne plaćate i stoji Vam bez problema 80ak oglasa? > > > Je l su članarine obavezne ili ne? Pa da ne plaćamo ni mi ostali… > > Mislim da jos uvek nisu poceli da brisu stare oglase onima koji nisu uplatili, jedino sto ako se ne uplati ne mogu da se postavljaju novi. (Nisam 100% sigurna, ali rekla bih da je tako za sad) > > Ne znam da li cekaju da se rese problemi ili su samo ostavili da sajt odradi svoje (nakon 180 dana od postavljanja su oglasi automatski prebaceni u neaktivne i moraju da se obnove, a ako nije uplacena clanarina, ne mogu da se aktiviraju). > Nisam ništa novo okačila prošli mesec, tačno sam mogla jednu preskočiti. Skinu mi automatski svaki mesec. Da, ali ako ti istekne oglas u tom mesecu, ne možeš da obnoviš (primer na screenshot-u, piše do kad je aktivan oglas ispod). Vidim da mnogi otkazuju članarine pa onda kao opet uplaćuju za neki drugi mesec itd., kapiram da niko ne želi da plaća za mesece kad nema prodaje, ali ja se ne bih igrala sa time previše jer je "nestabilno". Pitanje ako otkažeš za sledeći mesec npr., pa uplatiš ponovo za Februar, da li će raditi tada...
upload
2025 12 30
Ja je nisam uplatila jer sam se preselila i aktivni su mi bili svi oglasi do skoro, onda su prebacili pola u nacrte. Ne planiram ni da uplacujem, u poslednjih 7 dana sam imala 4 prodaje, taman sad kad sam dosla to sve posaljem i posle toga koliko budu aktivni ovi sto su ostali, toliko cu biti na sajtu. Ja sam i ocekivala da ce biti flop sa svim tim, tako da uopste nisam zelela da bacam pare na sarene laze. Zao mi je sto se sajt raspada, ali sta da se radi, pojavice se u nekom trenutku bolji koji ce zaziveti..
2025 12 31
> Noubliezjamais: > Plaćam već nekoliko meseci. Od uvodjenja. Mislila sam da je to jedini način da se održe svi oglasi. > Vi ne plaćate i stoji Vam bez problema 80ak oglasa? > Je l su članarine obavezne ili ne? Pa da ne plaćamo ni mi ostali… Oglasi se ne brišu odmah nakon otkazivanja članstva. Ja sam članstvo otkazala 15. decembra, a 30 oglasa mi stoji. Samo ne mogu da postavljam nove i ne smem ništa da menjam, jer onda prelaze u nacrt (neaktivne). 🤦🏻‍♀️ Ne znam kada će sami preći u neaktivne, to ću pratiti. 🤔 I da, za produžetak trajanja oglasa potrebno je da se stari oglasi ažuriraju, tj. izmene. Ako to ne radite, stari oglasi će prvo preći u neaktivne, pa će onda biti trajno obrisani. To se može desiti i dok imate plan ako ne proveravate do kada će predmeti biti aktivni. Ažuriranjem im se produžava rok trajanja. 🙂
2025 12 31
Hvala devojke ❤️ Da, brine me to ako jedan mesec otkažem da li će sledeći put sve funkcionisati.
2025 12 31
Kako postaviti nove predmete? Platila sam članarinu, nikakvih promena! Pisala adminu, ništa. Ne znam šta da radim? Kako ovo uopšte funkcioniše?
2026 01 02
> NinaMihajlo: > Kako postaviti nove predmete? Platila sam članarinu, nikakvih promena! Pisala adminu, ništa. Ne znam šta da radim? Kako ovo uopšte funkcioniše? Ja stvarno nisam imala problema sa postavljanjem predmeta, ni sad ni pre uvodjenja članarina. Pišite svim adminima… Nadam se da će vam pomoći
2026 01 04
Najbolje je uplatiti juce.
2026 01 05
Uplatila sam pro članarinu, ali i dalje mogu okaciti samo tri oglasa. Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim? Hvala!
2026 01 12