Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Žali Bože sajta

Pratim celu situaciju od kada su uvedene ove clanarine. I misljena sam da je to sasvim u redu (da se naplati), ali brate mili unistili su skroz sajt… I ranije je sajt bio krs, ali sam kud i kamo mogla ponesto da prodam… Ovo sada je jezivo. A zaista je znacilo po koja hiljadarka mesecno sa strane
2026 01 18
Tako je, ovo sad samo u omiljene stavljaju niko nista da kupi
2026 01 18
Ima li pomaka...i dalje ne moze nista da se postavi..pisala na fb,objasnila situaciju..videli poruku, ali bez reakcije.
2026 01 18
Ignorisu, a vise od 4 dana ne radi ubacivanje novog predmeta. Sramotno.
2026 01 18
I ja sam clan od davnih dana, tipa 2016-2017, ali mi je ovo novi nalog zbog nemogucnosti logovanja u stari… Sve u svemu, sve smo ovde vec znale kako sajt “dise” u smislu fukcionisanja, minimalne prevare, u napred uplate prkeo racuna, sto je meni licno jako pdgovaralo. U tom periodu pred uvodjena clanarina, cim ovjavim novu stvar, dan dva i odmah prodam. Ovo sad je jezivo. Nista nisam prodala od septembra.
2026 01 18
Treba da se ukine članarina, ako ne moze da se sredi sajt. Prosto i jednostavno
2026 01 18
Da li neko moze da mi kaze sta si krediti i kako mogu da ih koristim?Hvala
2026 01 18
> sandy89: > Ignorisu, a vise od 4 dana ne radi ubacivanje novog predmeta. Sramotno. Vec 9 dana
2026 01 18
Mislim da je upravo ovakav rad sajta odbio mnoge članica od istog. Takođe i pravila koja su tu, mnoge članice su jednostavno otišle. Dosta se sada prodaje i na IG, TT, ali opet sećam se vremena kad sam stvarno dosta i kupovala i prodavala. Pošto sajt trenutno ne radi, i vidim da nema puno oglasa, pretražila sam neke stvari koje mi trebaju i nisam našla ništa. S druge strane ovde i cene umeju da budu preterane, pa se ne isplati uvek.
2026 01 18
> Ana184: > Da li neko moze da mi kaze sta si krediti i kako mogu da ih koristim?Hvala To je mazanje ociju! Najbitnije je da mozete da postavite oglas, a punih 9 dana to ne mozemo!
2026 01 18
> Stanitslava22: > Mislim da je upravo ovakav rad sajta odbio mnoge članica od istog. Takođe i pravila koja su tu, mnoge članice su jednostavno otišle. Dosta se sada prodaje i na IG, TT, ali opet sećam se vremena kad sam stvarno dosta i kupovala i prodavala. Pošto sajt trenutno ne radi, i vidim da nema puno oglasa, pretražila sam neke stvari koje mi trebaju i nisam našla ništa. S druge strane ovde i cene umeju da budu preterane, pa se ne isplati uvek. Sta je TT?Hvala unapred 😊
2026 01 18
Sajt je odlično funkcionisao s obzirom na to da je godinama bio besplatan za članove. Da li je neko pomislio da na održavanju sajta rade ljudi i da treba da primaju platu kao što je mi primamo za svoj posao? Verovatno je sajt preživljavao od reklama i VIP članova koji su plaćali usluge, što očigledno nije dovoljno. Ne treba samo da napadamo administratore, očigledno ih je premalo ostalo. Vidimo da su počeli da odgovaraju na mejlove i da rešavaju probleme koje mogu kad im se neko obrati za pomoć. Ipak su tu iako nisu baš ažurni, ali dobro, možda će vremenom moći da plate više ljudi pa će i sajt bolje funkcionisati. Meni ne smeta plaćanje, samo je problem što planovi nisu dobro osmišljeni. Mi koji imamo malo predmeta i male šanse da prodamo (i još ne prodajmo ništa skupo), zapravo više gubimo nego što dobijamo. Ja imam nalog malo duže na Kupindu, tamo prodam nešto možda dvaput godišnje, ali mi se samo nakon prodaje skine provizija, što je meni sasvim u redu. Pri tom, Kupindo radi savršeno, nikad nije bilo problema. I krpicama bi se provizija više isplatila, ali bi to značilo totalno drugačiji način kupovine i izmenu celog sajta. Tek tad ne bi radio kad bi pokušali da ga izmene. :) Mogli su bar da nam ostave više opcija za uplatu a ne da ostavljamo podatke kartice. To je ono što mi se najmanje sviđa. Moglo je nešto u vidu kredita, pa da uplatimo i onda doplaćujemo ako hoćemo sledećeg meseca da koristimo i postavljamo nove predmete i produžavamo trajanje starih.
2026 01 19
Kako da kontaktiram sa članicama čije sam proizvode sačuvala, ali sada kad uđem u njih piše da oglas više nije dostupan(nije plaćeno članstvo), uopšte ne mogu da vidim sa kog profila je postavljeno, i tako mi je za većinu sačuvanih stvari.
2026 01 19
> aleksandraa01: > Kako da kontaktiram sa članicama čije sam proizvode sačuvala, ali sada kad uđem u njih piše da oglas više nije dostupan(nije plaćeno članstvo), uopšte ne mogu da vidim sa kog profila je postavljeno, i tako mi je za većinu sačuvanih stvari. Nikako, ne moze da se vidi profil
2026 01 19
Sad vidim novi artikal na prvoj stranici, neka torbica. Obradujem se, pomislila sam da je proradilo. Udjem u taj oglas iz radoznalosti i vidim da je postavljen 2 januara , nije promotivni artikal... I shvatim da je sve otislo dodjavola...i plasim se da ce se sada i oglasi pretumbati ...
2026 01 19
1 2