Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Dyson Pegla Za Kosu

Drage dame, Cini mi se da je postojala ovakva tema, ali ne mogu da je pronadjem... Molim vas da podelite svoja iskustva ukoliko imate ovu peglu za kosu... Kosa mi je tanka i ostecena, pa bih probala ovako nesto, a ulog nije mali. Hvala unapred na javljanju! 😊
2026 02 05
Ja sam probala air wrap i bila sam zadovoljna nastavkom koji je kao cetka,kosa mi je bila kao isfenirana mada nije imala isti sjaj. ako ti je cilj da oporavis kosu bolje feniranje kod frizera negodyson ima ljudi kojima je to kad su vukli unistilo kosu e sad za peglu ne znam je li isto stanje
2026 02 05
Ja sam sa remingtonove presla na roventu i uopste nisam zadovoljna, mislim da su philipsove i remingtonove ako uzmete one sa keratinom i uljima na ploci spaseni bar jakog przenja i kidanja kose. Mislim da dobre pegle a da ne gori i ne unistava previse kosu nema ispod 10k sem ako nije neki popust. Za ovu sto ste pitali iskreno nikad cula niti videla da neko koristi oko mene.
2026 02 05
Ova pegla nema ploce, nego radi na principu vruceg vazduha cija toplota moze da se regulise. Funkcionice kao fen i kao pegla 2u1. Vesna, ne mogu svaki drugi dan da dajem 1000 dinara za feniranje, kosa mi se brzo masti i svaki drugi dan je perem. Ostetila sam je blansom i sad pokusavam da dodjem do svoje kose, koja je po svojoj prirodi tanka...
2026 02 06
Koristim fen četke, znate one rotirajuće?? Imam BaByliss - ove dve, meni su sjajne. ( Jedna nije rotirajuća) Naručiću i Revlonovu, čisto da probam. Dajte šansu tome jer baš lepo i brzo srede kosu i nije kao pegla, a ni kao figaro. Nakon svakog pranja pređem na ravno feniranje i ćao. Imam volumen i super.
2026 02 06
>>Ostetila sam je blansom Punomasni jogurt na kosu pola sata pre pranja, ispere se vodom i stavi se šampon, balzam. . Nastavi se pranje normalno. To je maska pre pranja koja je meni oživela kosu nakon blanša. Pramenove sam radila.
2026 02 06
E hvala na savetu, probacu. 😊 A te fen cetke nisam nikad koristila, nisam znala da postoji opcija za ravno...
2026 02 07
> Kažual: > Koristim fen četke, znate one rotirajuće?? > Imam BaByliss - ove dve, meni su sjajne. ( Jedna nije rotirajuća) Moze tacan model babyliss cetki kojima ste zadovoljni?
2026 02 07
Ne znam za Dyson, ali moja frizerka koristi L'Oréal steam pod (ne znam koji model tačno), ali bi trebalo da ne štete kosi i rezultati su super. Ja se generalno feniram samo kad se šišam, što nije preterano često, tako da ne mogu ga svedočim o potencijalnoj šteti, ali kosa super izgleda nakon toga. Prosuši je skroz fenom i ona ispegla tom peglom umesto klasičnog feniranja.
2026 02 08
Mene takodje zanima iskustva sa peglom Air Straightom ako je neko probao ? Da li zaista susi i dobro ravna kosu i koliko je postojana frizura .. Ja nazalost nemam lepo iskustvo sa Air Wrapom😥.. Mnogo sam zelela da ga kupim,naravno uzela i razocarala se totalno.. Moje iskreno misljenje je da je hajpovano i da ne drze lokne ..Kad ih navijate na stap dobijete prelepu loknu ,sjajnu svilenkastu kosu i onda to spadne za 30 min. Probala sam i penu i viklere gore ..Jednostavno ne drzi mi😓😓 ..Pro tome imam gustu suvu kosu ,redivno se feniram kod frizera i drzi mi 7danaa i duze i na talase i ravno .. Za mene je ovo promasena investicija, posle sam citala iskustva devojka sve vise se zali na air wrap .. Preskupa igracka po meni, takodje i chat gpt kaze da su ovo lokne postojane najvise par sati sto je za mene iscrpljujuce ..Nemam potrebe da perem svaki dan kosu a ni vremena da je stilizujem .. Isto tako moram da napomenem da je fen odlican, Dyson tehnologija susenja je savrsena .. Takodje i usisivac (to sam probala kod prijatelja -verovatno postoje kvalitetni slicni i od drugih proizvodjaca ) Nadam se da sam nekom pomogla ,ako nista ispobajte pre kupovine…
2026 02 19
Evo bas sam juce bila kod frizerke i pitala sam je za odobrenje kupovine, rekla je "DA!!" 😄😄 Ona je isto koristi, uzece i za salon. Koleginica je donela na posao da mi demonstrira kako radi, upecale smo naaajkovrdzaviju koleginicu da bude zamorce i u samo jednom prolazu kosa je bila savrseno ravna. Nike bilo potrebe da ponovi jos jednom, kovrdze su se totalno ispravile. Mnogo citam ovih dana, jer ne bih da ulozim u nesto sto bas nije jeftino, ali zaista lose strane nisam procitala... Sve to naravno zavisi i od tipa kose, ali ja cu ga uzeti.
2026 02 21