Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Iskustvo sa Lilly drogerijom

Glupo mi je sad da skrećem temu dalje, ali bila je online porudžbina sa preuzimanjem I plaćanjem pouzećem (dakle u radnji, tehnički, ali se vodi kao online kupovina, bar bi trebalo, jer sam čekala da dostave u radnju, nije bilo ono kao "artikal je već u radnji pa ja rezervišem I odem da kupim). Svakako sam već otpočela taj proces, tako da je nebitno, sačekaću novac, ali nikad više kod njih. Svakako su I u radnji besni, ne bih rekla ni neljubazni već drski. U jednoj kupovini sam kupila proizvode za 30000 a ona mi prevrće očima i drsko postavlja pitanja/odgovara jer vraćam jedan prozivod koji je pritom oštećen.
2026 02 24
izguglajte: zakon o zastiti potrosaca povrat robe ili pozovite trzisnu inspekciju. Kada se obracate Gigatronu recite da ste se konsultovali sa Trzisnom inspekcijom, pa ce verovatno drugacije da razgovaraju sa vama, narocito ako je roba ostecena.
2026 02 28
Ja sam u Tehnomaniji kupila "nov" parocistac, kod kuce sam ga odmah raspakovala, falili su delovi krpe i nasatavci, rupica za paru potpuno zapusena... tome je neko dusu izvadio i vratio u radnju, Tehnomanija to upakovala i pokusala nekome da podvali kao "novo". Odmah sam se vratila nazad u prodavnicu, pokazala prodavacici i rekla da ne radi. Jos mi ona kaze "fale delovi". Rekla sam da, fale i uopste ne radi rupica za paru, to je neko pokvario i vratio a vi mi prodali kao "novo" (bukvalno malopre, odmah sam vratila). Pomenula sam i da su mi iz zastite potrosaca rekli da imam 2 godine garancije i da ne moram nista da objasnjavam. Ona mi je cutke vratila novac, ni izvinite, ni dovidjenja. Neverovatno da pokvaren, felerican proizvod samo upakuju u kutiju i podvale sledecem kupcu po punoj ceni.
2026 02 28
> Kimberly: > Ja sam u Tehnomaniji kupila "nov" parocistac, kod kuce sam ga odmah raspakovala, falili su delovi krpe i nasatavci, rupica za paru potpuno zapusena... tome je neko dusu izvadio i vratio u radnju, Tehnomanija to upakovala i pokusala nekome da podvali kao "novo". > Odmah sam se vratila nazad u prodavnicu, pokazala prodavacici i rekla da ne radi. Jos mi ona kaze "fale delovi". Rekla sam da, fale i uopste ne radi rupica za paru, to je neko pokvario i vratio a vi mi prodali kao "novo" (bukvalno malopre, odmah sam vratila). > Pomenula sam i da su mi iz zastite potrosaca rekli da imam 2 godine garancije i da ne moram nista da objasnjavam. Ona mi je cutke vratila novac, ni izvinite, ni dovidjenja. > Neverovatno da pokvaren, felerican proizvod samo upakuju u kutiju i podvale sledecem kupcu po punoj ceni. Meni se desilo isto sa prečišćivačem vazduha, poslali samo ubačen u kutiju, bez ikakve zaštite, kutija izlepljena i prošla golgotu, nije imao ni one papire (uputstvo itd) a ni daljinski, još sam preko City Expressa čekala isporuku mesec dana. U pitanju je bila Tehnomedia, ali su mi odmah vratili novac, bez pogovora. Zato sam počela da naručujem u Gigatronu, jer oni imaju opciju plaćanja i preuzimanja u radnji, ali izgleda da nigde ne valja 😅 Hvala na podeljenom iskustvu i savetima. I izvinjavam se članici na preotimanju teme 😬
2026 02 28
I dalje nismo saznali kako se ovo zavrsilo?
2026 03 05
> Esprit21: > I dalje nismo saznali kako se ovo zavrsilo? Morala sam da ostavim serum da posalju proizvodjacu na proveru. Juce oko 6 popodne su me zvali da mi kazu da je reklamacija uvazena (dve nedelje nakon sto sam odnela serum i lilly) i da ce mi poslati novi direktno od proizvodjaca. Tako da cekam sad da stigne novi :D
2026 03 07
Super! Nadam se samo da te nasa carina nece opljackati jer su poceli da lesinare i naplacuju sve pakete. Upravo mi dosao jedan, ocekujem jos jedan samo sto cami kod njih od kraja februara. Za ovaj prvi se zalim jer po zakonu fizicko lice kad salje pakete manje vrednosti ne mogu da naplate, a jesu.
2026 03 09
> UltraStore: > Kupila sam the ordinary serum za lice pre dve nedelje jer je moj bio pri kraju. Taj isti serum sam do sad kupovala sa the ordinary sajta (jeftina poštarina i nema carine jer ne prelazi 50€) i sad kad sam videla da ima u Lillyju, kupila sam u radnji. Nisam ga otvarala do juče, jer sam tek juče potrošila stari i kad sam odvila poklopac udario me je neki užegli miris koji je tako jak i očajan. Prethodnih nekoliko koje sam kupila sa zvaničnog sajta nisu imali nikakav miris. > Da li mogu tražiti povrat novca za proizvod? Da li je neko imao slično iskustvo? Pošto je proizvod otvoren, a kupovina je bila još početkom februara. Imam fiskalni račun Da naravno ako imaš račun ili si snimila Lili karticu, u aplikaciji se vidi šta si kupovala, moj muž im je upravo, uspešno vratio parfem
pre 29 dana, 14:42
1 2