Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta radite kada ostave NEGATIVAN IZ OSVETE?!?

Dosta sam poslala. Hvala pametnim clanicama koje su razumele i sacekale drugu strane. pozivam sve vas ostale da kupite ovo jaknu i date mi ponudu. A ta kukavica mala polupismena sto kupuje pitaj boga gde stvari pa ovde preprodaje, zajebala na isti nacin jos jednu devojku, neka mi se slobodno javi,ne ovde da vergla i da bude jakooo srecna sto ovih dana nemam vremena ovim da se bavim.
2026 03 12
Clanici zoriccaa92 je uvalila torbu isto tako koju je bacila djubre,slobodno je pitajte.
2026 03 12
I?????? Sta ćemo sad ajmo devojke sve koje branite a ne sačekate drugu stranu da kaže šta ima u svoju odbranu ..Kao sto se moze videti po fotkama koje je devojka postavila jakna je iznošena stara dosta godina i koliko vidim ostecena ..Najlakše je pljuvati ...i pljuvati ...
2026 03 12
> ninanica: > > EnaElena: > > Jedino sto mene maksimalno iritira su uvrede. Uvreda je uvek znak nemoci i cinjenice da su argumenti slabi ili ih i nema. To vazi za sve, za obe strane i za one koji su se ukljucili u temu. Clanica Ninanica je napisala nesto sa cim se slazem, suma od 8500 nije mala, i sama je rekla da vredjanje nema smisla a sad evo drugu clanicu naziva bakicom koja ima jos zivota u sebi. Svasta. Niti zna da je clanica bakica, niti je clanica njena bakica niti je taj sarkazam ok. Devojka koja je otvorila temu je prema meni bila postena u dva navrata i ja sam licno zadovoljna kupovinom ali ponavljam iznos od 8500 nije mali i trebale bi to resiti nekako ako je moguce i ako jakna zaista ima nedostatke a svo praznjenje u vidu vredjanja bilo koga ovde je nesto sto zaista nema smisla i bas je nedostatak elementarnog vaspitanja. > Posto se ukljucujete u tematiku morate dobro da procitate moja izlaganja. Doticna je dobila od mene sta je zasluzila. "Gospodjo, zasto ste se razjarili? Smirite se. Duboko udahnite, zadrzite dah par sekundi i izdahnite." Na ovaj bezobrazluk ide i adekvatan odgovor... > Napadanje bilo koga sa sajta od clanica zbog PRINCIPA necu da vratim novac !!!!!!Van svake pameti pri tom NI JEDNOM SE DEVOJKA KOJA JE OVDE ISPROZIVANA NIJE OGLASILA ..Ako je po vama normalna pljuvacina kupca koji nije zadovoljan onim sto je platio ..slozicete se i preplatio ...A smetanje i cepanje usiju od mojih komentara na ovakvo ponasanje da se ne izadje u susret i resi stvar VEC ODUVAVANJE LADNO ..kupca ...Ja na komentare upucene meni bez da se prethodno dobro procitaju prepiske naravno da cu uzvratiti istom merom ..Jer boze moj ako ne pljujes vec branis drugu stranu eee ti si nenormalan ne nego cu da pljujem devojku koja je oduvana kao s.... Tako je. imas od mene pice za posteno i trezveno razmisljanje. Slike su objavljene, a‘ prodavacica’ samu sebe ukanalila. ma ima i naramenica i ostecenja…sve laze..
2026 03 12
Bravo devojko..bravo čekala sam da se oglasite i pobijete ovu nebuloznu priču...Samo malo strpljenja da su članice imale da se sasluša i jedna i druga strana ...
2026 03 12
Pratim temu, nisam se uključivala pošto vidim da se pretvorilo u prepucavanje i drago mi je što se druga članica uključila. Meni ovo nije perfektno stanje kao što je članica navela, poklon je lep gest ali ne može da negira stanje jakne koje je daleko od perfektnog a 8000 nije mala cifra. Ja sam imala slučaj da sam prodavala kaput koji je u dobrom stanju bio, imao je malo čupkice, članica je rekla da joj to ne odgovara i prihvatila sam povrat artikla, vratila novac, sredila to i kasnije ga prodala članici koja je bila zadovoljna. Prihvatila sam da je moja krivica i da treba da popustim, iako ne radim povrate osim kad smatram da je do mene problem. U smislu da je kupac doveden u zabludu, jer mi nije cilj da isteram novac po svaku cenu i da eto, šta sad. Vređanje u ovoj temi ne razumem, uz kafu i cigaru sam se čudila čemu takve reči. Ton članice koja je otvorila temu je katastrofalan i svako ko koristi teške reči uz negiranje stanja jakne koju nismo videle dok se članica nije javila, umesto da sagleda stanje i fokusira se na rešavanje problema i dogovor je za mene crvena zastavica i za kupovinu i prodaju. Nadam se da će se problem nekako rešiti - jakna nije moj stil, ali u ovom stanju ne bih smela da kažem da je perfektna, a cena za to stanje je previsoka i ne bih je platila toliko.
2026 03 12
Apsolutno ste u pravu i evo meni nije problem da to kazem. Ja sam iznela svoje iskustvo sa devojkom koja je temu pocela ali sam ujedno rekla da vredjanje nije ok i da suma nije mala pa da se zanemari vec da se treba resiti situacija tim pre ako je jakna ostecena. Moje licno misljenje je da jakna po ovim slikama ne vredi toliko novca bez obzira na poklon koji je poslat i tu nema sta.
2026 03 12
Iskreno, ovo je za povrat novca, a osvetničku negativnu je u ovom slučaju ostavio prodavac a ne kupac. Jakna jeste vintage i polovna, ok, i kapiram da je stanje takvih predmeta subjektivno, ali upravo zbog toga je povrat novca realno rešenje. @Bowie Tvrdili ste da je jakna besprekorna i da članica laže, ali jakna zaista, po mom mišljenju, nije u super stanju. Možda je nekome to ok, ali kod ovakvih predmeta, treba da se ostavi prostora za potencijalno nezadovoljstvo kupca. Da sam je ja kupila, isto bih tražila povrat.
2026 03 12
Naravno da je za povrat novca,ali cini mi se da se ova jakna jedva isturila iz ruku,pa nema nazad +postarina,jer nije greska kupca,a i kupac treba da vrati te neke cipele "koje njena noga nije videla " cucucucucucucu.
2026 03 12
Ja za izvinjavam kupcu što nisam sačekala da se izjasni i što nisam dobro sve pročitala pre prve poruke. @Lulu123, izvinite ako sam Vas uvredila. Od početka sam savetovala prodavcu da ponudi rešenje, čak i pod pretpostvkom da je sve bila laž. Ovo je moglo lako da se reši povraćajem novca. Normalni ljudi će lako naći rešenje za bilo koji problem.
2026 03 12
Sve ok,taman posla. Kao sto rekoh -manipulator. Probala sam fino-znajuci da mi nece vratiti pare. cipele me ne zanimaju -to poklanja ono sto ne moze da proda ni za smesno,te je tacno da ‘takve ne nosim’🙂U bunilu,zaboravila je i da vam isprica da sam na poklon htela da uzvratim-ponudila ja njoj da poklonim neku novu haljinu koja mi ne treba. uvrede ne treba ni citati.. iskreno,briga me i za 8500-nek je samu sebe ovde ukanalila.
2026 03 12
Pa ovo je sve slikano sa ukljucnim BLICEM i izgleda da je jakna siva, srebrna i stara. Ali to nije tako.. Probajte crnu koznu jaknu ili torbu ili cipele da slikate sa ukljucenim blicem i videcete na sta ce liciti. Sve u svemu, jakna je zaista dobra. Kada biste videli uzivo, videli biste.
2026 03 12
> Her_Fashion: > Iskreno, ovo je za povrat novca, a osvetničku negativnu je u ovom slučaju ostavio prodavac a ne kupac. > Jakna jeste vintage i polovna, ok, i kapiram da je stanje takvih predmeta subjektivno, ali upravo zbog toga je povrat novca realno rešenje. > @Bowie Tvrdili ste da je jakna besprekorna i da članica laže, ali jakna zaista, po mom mišljenju, nije u super stanju. > Možda je nekome to ok, ali kod ovakvih predmeta, treba da se ostavi prostora za potencijalno nezadovoljstvo kupca. > Da sam je ja kupila, isto bih tražila povrat. Veruj, Her Fashion, jakna je ODLICNA. Ovo je slikano sa ukljucnim BLICEM i deluje katastrofa na tim slikama. Ovo nije tako. Al sad, ko hoce da veruje meni, njoj ili pak nikome...to je sad pitanje.
2026 03 12
1 2 3 4 5 6 7