Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Kolagen -preporuka

Devojke da li koristite kolagen i da li možete neki da mi preporučite?Trebao bi mi prvenstveno zbog kose i tena.
2026 03 08
Počela bih sa tim. Moji su kupovali želatin goveđi u bio špajzu i mešali sa jogurtom, piju po tri meseca ili koliko već. Zbog zglobova to rade. Pošto ne znam za koje se kapsule odlučiti, vidim da ću i ja tako.
2026 03 25
Govedji gel/želatin je najbolji- prirodno, najjeftinije i najefikasnije za kožu, kosu, nokte, hrskavicu, kosti.. Jedna kašičica dnevno, ne mora svaki dan, a za osteoporozu dve dnevno i pije se šest meseci, pa se pauzira
2026 04 03
Kolagen u liposomalnom obliku. Šta je kolagen - kolagen je ono kad smo bili mali, oguli nam se koža pa se stvori preko rane nešto žuto sjećate li se toga? To žuto je kolagen, a toga više nemamo. Da biste pokrenuli svoj organizam da ponovo pravi kolagen potrebno je da uzimate Kolagen u liposomalnom obliku koji je napravljen od: kombinacije vitamina C u obliku mineralnog natrij askorbata, aminokiseline lizin, prolin, glicin i mineralni silicij. Svi drugi kolageni napravljeni od životinja apsorbuju se u našem organizmu svega 10% i malo pomažu, ali ne rade ono što je nama potrebno, a to je da naš organizam pravi kolagen. To je kao kada bismo recimo radile vještačke nokte da budu dugački, a naši nokti uopšte ne rastu, tako nekako.
2026 04 27
Najidealniji kolagen na tržištu je DIMAS . Imaju čist riblji i goveđi kolagen bez dodatka bilo kakve hemije! Potražite na njihovom sajtu : Dimas . Rs
2026 06 04
Ja sam koristila govedji zelatin i popravila mi se gustina kostiju, kvalitet koze mi je odlican za godine, tako da u mom slučaju on radi posao
2026 06 05