Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je neko imao slicnu situaciju

Zanima me misljenje o sledecoj situaciji i da li je to za negativnu ocenu. Narucila sam od clanice jaknu, dogovorile smo se oko uplate, njoj je odgovaralo iskljucivo post nestom kako sam ja odmah i uplatila. Ona mi se kada sam trazila broj posiljke javila da ne moze da podigne pare jer postoji neki problem i da ce one meni da se vrate. Ja sam odmah otisla do poste gde su mi rekli da je sve u redu i da je jedina mogucnost da ona ne zeli da ga podigne. Prestala je da mi odgovara na poruke iako je bila aktivna a u medjuvremenu je predmet oznacen kao prodat i izbrisan sa profila tako da ga je verovatno prodala nekom drugom.
2026 04 03
Ja bih iskreno pisala negativnu,jos ako imate dokaz o uplati Sto bi neko od vas pravio bukvalno budalu. Iz iskustva znam da kad izbacim neki bolji predmet i napisem drugim clanicama da cekam uplatu one mi ponude 500, 1000 dinara vise gde ja treba da budem bezobrazna i vratim prvoj devojci novac sto je meni neprihvatljivo i glupo… Tako da moguce da je to i vas slucaj Ja mislim da jeste za negativnu
2026 04 03
Naravno da je za negativnu ocenu.
2026 04 03
> ancica98: > Zanima me misljenje o sledecoj situaciji i da li je to za negativnu ocenu. > Narucila sam od clanice jaknu, dogovorile smo se oko uplate, njoj je odgovaralo iskljucivo post nestom kako sam ja odmah i uplatila. Ona mi se kada sam trazila broj posiljke javila da ne moze da podigne pare jer postoji neki problem i da ce one meni da se vrate. Ja sam odmah otisla do poste gde su mi rekli da je sve u redu i da je jedina mogucnost da ona ne zeli da ga podigne. Prestala je da mi odgovara na poruke iako je bila aktivna a u medjuvremenu je predmet oznacen kao prodat i izbrisan sa profila tako da ga je verovatno prodala nekom drugom. Da nije mozda u pitanju clanica sa 2 sad vec ima 3 utiska koja je prodavala Guess tamno zelenu jaknu ? Da li ste od nje porucili jaknu tj. toj clanici uplatili novac ?
2026 04 03
> MayaM123: > > ancica98: > > Zanima me misljenje o sledecoj situaciji i da li je to za negativnu ocenu. > > Narucila sam od clanice jaknu, dogovorile smo se oko uplate, njoj je odgovaralo iskljucivo post nestom kako sam ja odmah i uplatila. Ona mi se kada sam trazila broj posiljke javila da ne moze da podigne pare jer postoji neki problem i da ce one meni da se vrate. Ja sam odmah otisla do poste gde su mi rekli da je sve u redu i da je jedina mogucnost da ona ne zeli da ga podigne. Prestala je da mi odgovara na poruke iako je bila aktivna a u medjuvremenu je predmet oznacen kao prodat i izbrisan sa profila tako da ga je verovatno prodala nekom drugom. > Da nije mozda u pitanju clanica sa 2 sad vec ima 3 utiska koja je prodavala Guess tamno zelenu jaknu ? Da li ste od nje porucili jaknu tj. toj clanici uplatili novac ? Zdravo, jeste
2026 04 04
Znala sam , ja sam htela da kupim tu jaknu , ali nisam htela da joj uplacujem novac niti pouzecem, nego sam rekla da mozemo imati saradnju samo ako posalje bez okupa pa kad stigne paket i ja vidim da je u njemu to sa slike onda da uplatim novac , ali njoj to nije odgovaralo, tako da mi je bilo jasno . Na osnovu cega ste joj poverovali i uplatili novac ? Zao mi je sto ste prevareni .
2026 04 04
Ona ima 3 profila , mislim da su njeni pa sama sebi ostavlja utiske
2026 04 04
Prijavite adminima
2026 04 04
> MayaM123: > Znala sam , ja sam htela da kupim tu jaknu , ali nisam htela da joj uplacujem novac niti pouzecem, nego sam rekla da mozemo imati saradnju samo ako posalje bez okupa pa kad stigne paket i ja vidim da je u njemu to sa slike onda da uplatim novac , ali njoj to nije odgovaralo, tako da mi je bilo jasno . Na osnovu cega ste joj poverovali i uplatili novac ? > Zao mi je sto ste prevareni . Pa ja sam cesto kupovala i od clanica koje imaju i po nula utisaka i stvarno evo do sad nikad nisam imala negativno neko iskustvo.
2026 04 04
> MayaM123: > Prijavite adminima A pisala sam im ali mi nista nisu odgovorili
2026 04 04
Znate kako meni je odmah bilo sumnjivo ali sam ipak poslala upit ,cak sam joj ostavila i br tel da mi posalje snimak ali nije poslala, mada i da je poslala snimak ne menja moj stav sto se saradnje tice kako sam vec navela da moze samo bez otkupa pa ako je sve ok odmah da uplatim novac .
2026 04 04