Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Skidanje fleka sa đonova obuće

Devojke, pomoć! Imam žućkastu fleku, poveću, od ne znam čega, na sneg belom, gumenom đonu patika! Kažem sneg beo đon jer sam frik po tom pitanju. Baš vodim računa o bilo kojoj obući, i posle svakog nošenja briskam, glancam i dr. Imate li predlog čime (pokušati) skinuti? I uopšte, kako tretirate bele đonove? Hvala.
2026 04 18
Nisam sigurna da li funkcioniše za žute fleke jer znam da neretko mogu da se pojave od stajanja obuće i tu nekada ne uspeva, ali sam imala običaj da one tvrdokornije fleke na đonovima skidam sa tuferom i acetonom. Naravno, samo kada je beli đon u pitanju, uglavnom na starkama.
2026 04 18
> dannkinja: > ali sam imala običaj da one tvrdokornije fleke na đonovima skidam sa tuferom i acetonom. Naravno, samo kada je beli đon u pitanju, uglavnom na starkama. Pokušala. Malo se izbelela fleka. Ali skinula se nije. I da naravno, đon je beo. Hvala puno, svakako je bolje nego što je bilo. ☺️
2026 04 18
Hidrogen se namaze da odstoji. Sa tvrdjeg djona kao na Nike force npr modelima odlično reaguje kad je djon žućkast
2026 04 18
Sunđer sapun za skidanje fleka, to je neki sunđer koji se troši dok se koristi. Drugi su ga hvalili da skida fleke sa patika, nisu konkretno spominjali djonove.
2026 04 19
Muz i ja ljubitelji superstara. Ja bih bez tog sundjera odavno prestala da nosim patike sa belim djonovima
2026 04 20
Postoji krema za mazanje za belu obucu, neke fleke ne mogu da se skinu.
2026 04 25
Ne znam koliko se vidi fleka. U pitanju su patike Asics Verblast 4. Mekan đon. Svakako, najveći posao je odmah odradio aceton. Hvala @dannkinja @jacaikaja hidrogen ništa 😮‍💨 @Kažual ne znam šta je taj sunđer. Gde to ima? I kako se troši? Vrv se samo nakvasi i trlja.
upload
2026 04 27
Pasta za zube i tvrđa strana sunđera. Nema te fleke koju nisam skinula pastom za zube.
2026 04 27
Fleka skoro 100% skinuta medicinskim benzinom! 🥳🥳🥳
2026 04 27
> FridaCathlo: > Ne znam koliko se vidi fleka. U pitanju su patike Asics Verblast 4. Mekan đon. > Svakako, najveći posao je odmah odradio aceton. Hvala @dannkinja > @jacaikaja hidrogen ništa 😮‍💨 > @Kažual ne znam šta je taj sunđer. Gde to ima? I kako se troši? Vrv se samo nakvasi i trlja. Imate te sundjere u DM,zakon za patike
upload
2026 04 28
Da, da u DM u se kupuju ti sunđeri za obuću.
2026 04 28
Uzmi odmašćivač, deluje kao izbeljivač, nanesi na fleku, sačekaj malo da reaguje i mogla bi da paziš da ne staviš hemiju na neki deo jer izbeljuje, posle nekog vremena par min, obriši vlažnom krpom. Moje patike su na taj način uvek sa novim belim đonom. Znači Sgrasso ili nešto slično
pre 29 dana, 14:39
Cao, od mene preporuka za Pink stuff pastu i Sneaker care penu za ciscenje patika iz DMa. Srecno 😉
pre 22 dana, 08:47