Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Zanimljivo

Zanimljiv novi sajt za prodaju i razmenu VINTO RS. Pregledan,lako postavljanje oglasa(čak 10 fotografija) mogućnost ocenjivanja,potpuno besplatno, neograničen broj oglasa.
2026 04 23
Vec par meseci sam na tom sajtu,samo sto nije jos zaziveo,ali je super za sada
2026 04 23
> KristinaCa12: > Vec par meseci sam na tom sajtu,samo sto nije jos zaziveo,ali je super za sada Meni se najviše dopada broj fotografija, preglednost, sistem ocenjivanja i neograničen broj oglasa. Nadam se da će zaživeti.
2026 04 23
Ima neko vreme kako sam napravila nalog, ali bukvalno nista se ne desava, niko nikad nije ni pitao 😂
2026 04 23
> Ana2018: > Ima neko vreme kako sam napravila nalog, ali bukvalno nista se ne desava, niko nikad nije ni pitao 😂 Istoo samo gledaju...
2026 04 23
Ja ne znam kako sam imala sreće da u roku od mesec dana tamo ostvarim 8 saradnji, ali nakon tih mesec dana nastao je potpuni tajac 😅 Prebrzo sam se zaletela… mislila sam da će brže zaživeti, pa da se svi oprostimo od ovog 😔
2026 04 23
Zaživeće,ja mislim baš zato što je odlično uradjen sajt.
2026 04 23
Odlican sajt sto se tice funkcionalnosti. Tamo sam od novembra prosle godine. Nadam se da ce da zazivi kao krpice.
2026 04 24
Nadam se da se zaživeti za sada ne vidim da se nešto dešava.
2026 04 24
Mene interesuje koliko bi zaradile u jednom prostoru, nas 5,6,7 i ko zna koliko njih zna kako je ova ideja ok. Početni kapital već rešen , s moje strane, mislim i za vas
2026 05 16
Kontakt mail, ko želi da zna o čemu se radi rada krpice 888 @ g mail. com PODRAZUMEVA SE SVE ZAJEDNO, BEZ, RAZMAKA
2026 05 17