Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Lazne uplate

U poslednje vreme sam se susrela sa nekoliko pokusaja podvaljivanja laznih uplatnica. Ono sto praktikujem jeste da se paket salje tek nakon sto novac legne na racun. Kako vi resavate ovakve situacije?
2026 04 26
Apropo teme, jedna sa instagrama. Najnebeskiji narod, svega mi 😂
upload
2026 04 26
> sandy89: > Apropo teme, jedna sa instagrama. Najnebeskiji narod, svega mi 😂 Orginalno...baš sam se nasmejala 🤣
2026 04 26
A po cemu najvise prepoznate laznu uplatnicu? Nema pecat ili sta? > sandy89: > U poslednje vreme sam se susrela sa nekoliko pokusaja podvaljivanja laznih uplatnica. > Ono sto praktikujem jeste da se paket salje tek nakon sto novac legne na racun. > Kako vi resavate ovakve situacije?
2026 04 26
I mene zanima kako izgledaju te lažne uplatnice, čisto iz radoznalosti. 🤔 Svakako, dok ne legne na račun, ne verujte nikad da je uplaćeno. Ako je instant uplata, onda novac legne u roku od nekoliko minuta. Neke banke tu opciju dodatno naplaćuju i zato uplata prođe tek sutradan ili u ponedeljak ujutru ako je bio vikend. Imala sam račun u Unicredit banci ranije i zato znam da uplata ne prolazi odmah, pa sam to uvek naglašavala prodavcima kad sam plaćala kako bi znali kad će im otprilike leći.
2026 04 26
Imate u fb grupama o prevarantima kako izgledaju te uplate. Svakako novac nece nikada leci, jer uplate nije ni bilo.
2026 04 27
Ne koristimo svi facebook i instagram ma koliko to delovalo čudno. 🙂
2026 04 27
> peschici: > Ne koristimo svi facebook i instagram ma koliko to delovalo čudno. 🙂 Nije cudno, licno viber nemam a mnogi ga imaju. Ali te grupe''online prevaranata''. facebook prevaranata'',''TRIO CB'' su korisne. Ima bas u tim grupama objavljena osoba koja ''lazno uplacuje'' sve sa raznim imenima i facebook profilima, sve fotografije i skrinovi, pa neozbiljni kupci koji ne podizu pakete, lazne stranice i jos svasta nesto.
2026 04 27
Mene je kontaktiralo više ljudi da uplacuju preko dexpresa i da skeniran kod koji vodi na neki totalno drugi sajt Pretpostavljam da tamo kad unesete podatke o kartici skinu vam novac
upload
2026 04 30
Lažne uplatnice obično nemaju utisnut pečat pošte ili platnog mesta, vreme i datum uplate, kao i potpis radnika koji je tu uplatnicu overio, već su uglavnom popunjeni samo osnovni podaci. 😊 Ako se i desi da nema pečata (dešava se), obično ima preostalo navedeno i to jasno odštampano (naglašavam ovo odštampano) na uplatnici.
2026 05 04