Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Rekla sam sebi da...

...da imam vise nego dovoljno krpica za leto i da ih vise necu kupovati. Kad ono, samo ovaj vikend kupila sam 4 majice. Ali sam opet rekla ok, to je to. A letnji komadi su svi lepi, leprsavi, nije im lako odoleti. Kako se vi kontrolisete?
2026 04 27
Ne kontrolisem se.. Sad sam sklonila neke zimske stvari i izvadila letnje i odjednom imam 2 kese zimskih stvari (pretezno dzempera) sa kojima ne znam gde cu, pojma nemam kako sam ja to slozila prosle godine da stane u ormar, sad nemam gde 😂 I opet stalno gledam sta da kupim i stalno mi nesto treba
2026 04 27
A ima tu nekog zadovoljstva. Bez obzira koliko imamo, nova krpica usreci. Bar mene. 🤗🤗🤗
2026 04 28
To jeste 😅 Mislim, mogu da kažem da sam se poboljšala u kupovini, pre sam baš kupovala svašta što ne nosim, nego mi se dopadne I impulsivno kupim (pa nemam sa čim da kombinujem ili jednostavno ne ide uz mene itd.) Sada su to ipak promišljene kupovine, iako većinom nepotrebne, bar ne kupujem gluposti 🙃 Ali da, pogotovo letnje krpice, suknje, haljine, baš ih volim i tu mi je teško da se iskontrolišem 😊
2026 04 28
Spas je živeti na selu. Nema butika. Mana je što i kada vam nešto treba, isto nema. 🤭
2026 04 28
Ma ne treba štedeti na sebi...kupujem ono šta mi se svidja i koliko mogu da odvojim novca...nekada su to baš sitnice ali koje mnogo znače da sebi ulepšam dan. Nek ide život...🍀❤️🍀
2026 04 28
Ne stedim na sitnim zadovoljstvima nikada🤗😂
2026 04 28
Ja ne prestajem da kupujem i neću da se opterećujem time. Razdelim, kupim, vrti se energija i ja u tome uživam. Ne bi me spasilo ni selo, snašla bih se da mi neko kupi i pošalje ili donese iz grada; samo plemenska zajednica je rešenje 😂
2026 04 29
> jacaikaja: > Ja ne prestajem da kupujem i neću da se opterećujem time. Razdelim, kupim, vrti se energija i ja u tome uživam. Ne bi me spasilo ni selo, snašla bih se da mi neko kupi i pošalje ili donese iz grada; samo plemenska zajednica je rešenje 😂 Samo ovakav mindset! 😂
2026 04 29
> jacaikaja: > Ja ne prestajem da kupujem i neću da se opterećujem time. Razdelim, kupim, vrti se energija i ja u tome uživam. Ne bi me spasilo ni selo, snašla bih se da mi neko kupi i pošalje ili donese iz grada; samo plemenska zajednica je rešenje 😂 😅❤️
2026 04 29
Svom srecom imam neki toliko specifican ukus da je svakako retko kad nadjem bilo sta :D Zato kad nadjem, onda i uzmem, ako u tom trenutku mogu da priustim, ako ne onda ne uzmem i to je to. Plus imam jedan limit, koji niposto ne prekoracujem kada je rec o kupovini bilo kakvim komadima garderobe. Rekla bih da imam sve sto mi je potrebno, cak i vise, a opet nekome bi moj garderober izgledao siromasan :) Mislim da cesto putovanje zbog posla u proslosti, plus selidba su me donekle naucile da je bolje ne imati previse viska. Vise stvari-vise glavobolje. Eto to je moja anti-shoping pilula 😀
2026 05 02
I ja sam smanjila kupovinu. Trenutno vise trosim na razne tretmane, lasere, masaze. Tako ugadjam sebi. A kupovinu sam smanjila tako sto sam videla koliki mi je problem da rasprodam viskove. Koliko mi vremena i energije oduzme sve to. Kupujem i sad, ali pametnije, one komade koji mi trebaju, mogu da ih razlicito kombinujem. Znaci mi sto u nekim radnjama imam rok 30 dana da vratim. Pa i ako bude neka impulsivna kupovina, razmislim kuci i vrlo cesto shvatim da mi ne treba.
2026 05 02
Od kad sam rodila cerku (pre godinu i po’ dana) sebi sam kupila dve trenerke, patike, osnovnu kozmetiku i to je to… Sad idem u svadbu i nemam apsolutno nista da obucem jer mi je od moje stare garderobe sve malo, nemam puder ni maskaru, ali zato ona ima spremna 3 autfita (za svaku vremensku priliku) kao i gomilu stvari koje kupujem na svakih par dana, vec gotovo nesvesno udjem na aplikacije i ubacujem u korpu, i evo sad sam rekla sama sebi da cu stati. Sto je najgore, ja ni ne radim, dobila sam otkaz posle porodiljskog, radi samo muz i ja ne znam kako mi guramo mesec jer ja ocigledno nisam normalna. Vise mi nije ni smesno. 🤣
2026 05 04