Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta je sa cenam decije garderobe??

Da li se i vama cini da su cene na sajtu za deciju garderobu malo nerealno visoke, buduci da klinci sve to prerastu za jednu sezonu? Ok ima i povoljnih krpica ali vecina stvari ima cenu maltene kao novo kad dodate postarinu. Neisplativo zaista, bar meni. Naravno zara precenjena uvek i zauvek i medju garderobom za decu.
pre 16 dana, 21:13
Ja kad sam kacila, bile su extra povoljne cene, i clanice su mi trazile fotke u mikro detalj, jer su mislile da je osteceno. Kairam da ih je dosta preskocilo uopste, upit. Tako da verovatno i ove clanice koje sada drze krpice za decu na nalogu smatraju da cena opravdava stanje i vode se time.
pre 16 dana, 21:24
Verovatno ste u pravu. Nego ja polazim od sebe, pa sam se valjda zato i zacudila. Ja se npr vodim time da je dete preraslo, da mi zauzima prostor i u lotovima za povoljnu cenu prosledjujem dalje. Nebitno sto tu ima i stvari sa etiketom i nenosenih stvari. Sve u paket i teraj dalje😁
pre 16 dana, 22:04
Cesto gledam decije i sokirana sam cenama jer sam pre dve godine prodavala stvari od mojih sestrica od tetke koje je godinama tetka cuvala. Bukvalno sam davala super ocuvane a moderne komade na 50,100 do maks 200din po komadu i to su pritom bile brendirane (ne zara vec nike,adidas i sl,..) Sada kad imam dvoje male dece,sokirana ostajem cenama i sve manje trazim jer u sinseju,pepku i sl moze da se nadje dosta povoljnije a od pamuka. Sta reci vise 😁 Bas precenjeno za moj pojam..
pre 16 dana, 22:49
Mene jos više cudi kad udju u radnju i kupuju bebama brendirane stvari po abnormalnom cenama, a za mesec dana bebi malo; pritom se krpe za kredit i nije bebi za svadbu, nego za prikazivanje kad sedne u kolica na pola sata, kao da je dete gedzet. Mala deca tako brzo prerastu garderobu, da se ne isplati uopšte davati veći novac. U spomenutim radnjama ima bas lepih pamucnih stvarcica, plus imaju i na to sniženja često
pre 16 dana, 09:26
> Ejndzi: > Cesto gledam decije i sokirana sam cenama jer sam pre dve godine prodavala stvari od mojih sestrica od tetke koje je godinama tetka cuvala. Bukvalno sam davala super ocuvane a moderne komade na 50,100 do maks 200din po komadu i to su pritom bile brendirane (ne zara vec nike,adidas i sl,..) > Sada kad imam dvoje male dece,sokirana ostajem cenama i sve manje trazim jer u sinseju,pepku i sl moze da se nadje dosta povoljnije a od pamuka. Sta reci vise > 😁 Bas precenjeno za moj pojam.. Ja nisam dugo gledala, nije mi nista trebalo. I sinoc kao hajde da vidim da uzmem par stvarcica za vrtić, kad ono imam sta da vidim.
pre 15 dana, 18:36
Uzela sam zimus jaknu za malu, super ocuvana za 500din. A sada majice polovne toliko kostaju ovde. Obuca jos dodje super povoljna.
pre 15 dana, 18:41
> jacaikaja: > Mene jos više cudi kad udju u radnju i kupuju bebama brendirane stvari po abnormalnom cenama, a za mesec dana bebi malo; pritom se krpe za kredit i nije bebi za svadbu, nego za prikazivanje kad sedne u kolica na pola sata, kao da je dete gedzet. Mala deca tako brzo prerastu garderobu, da se ne isplati uopšte davati veći novac. U spomenutim radnjama ima bas lepih pamucnih stvarcica, plus imaju i na to sniženja često Sve je lakse i jeftinije kada covek nije snob. Imala sam punu torbu ocuvanih igracaka poklonila sam. Nisam ni pokusala da slikam i prodajem ili poklanjam ovde.
pre 15 dana, 12:55
Slazem se sa vama. Dosta garderobe za dete dobijem isto tako i poklanjam. Neki paketic stavim i za prodaju, pa od toga kupim opet za malu.
pre 14 dana, 16:59