Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje na profil Rashicka6767

Pozdrav, Na profilu iz naslova videla sam Zara komplet koji sam želela da kupim. Kada mi je članica poslala podatke za uplatu, navela je da se zove Anita Pajić i da je iz Smedereva, adresu i broj racuna. Nakon toga sam primetila da se navedeno ime pominje u negativnom kontekstu na sajtu, zbog čega sam odlučila da odustanem od kupovine. Ne znam da li se radi o istoj osobi, ali smatram da je korisno da podelim ovu informaciju kako bi ostale članice bile dodatno oprezne ukoliko dođu u kontakt sa ovim profilom.
2026 06 03
.
upload
2026 06 03
.
upload
2026 06 03
Dobro da ste pratili forum i hvala na javljanju. 💗
2026 06 03
Da, bas takooo. Nema na čemu zaista, to je najmanje što sam mogla da uradim. Hvala Vama što ste podelili slike profila. ❤️
2026 06 03
> Kažual: > Dobro da ste pratili forum i hvala na javljanju. 💗 Upravo sam zbog nje pokrenula temu na forumu, ali nisam želela da imenujem profil u slučaju da grešim. Ta Pinko torba mi je odmah ulivala sumnju 😓
2026 06 04
Upravo ta osoba Anita Pajic iz Smedereva je i mene prevarila. Tada je imala profil pod imenom Majkaheli42. Nakon sto sam obavila uplatu na njeno ime profil je blokiran. Ocito se radi o prevarantu.
2026 06 04
> Nince123: > Pozdrav, > Na profilu iz naslova videla sam Zara komplet koji sam želela da kupim. Kada mi je članica poslala podatke za uplatu, navela je da se zove Anita Pajić i da je iz Smedereva, adresu i broj racuna. Nakon toga sam primetila da se navedeno ime pominje u negativnom kontekstu na sajtu, zbog čega sam odlučila da odustanem od kupovine. > Ne znam da li se radi o istoj osobi, ali smatram da je korisno da podelim ovu informaciju kako bi ostale članice bile dodatno oprezne ukoliko dođu u kontakt sa ovim profilom. Ja sam nasela i Aniti Pajic , Omladinska 5 iz Smedereva sam uplatila ixnos za kupovinu. Tada je imsla profil pod imenom Majkaheli42 koji je sada naravno blokiran, a isoba opetise pod drugim imenom profila. Zaista, oprez! Osoba je prevarant
2026 06 04
Postaju malo očigledni, jer baš često imaju nove Monine torbe po smešnim cenama. Iz dosade sam ušla kod Admina i pogledala ocene drugim članovima. Čovek da ne poveruje koliko naloga je pod skrivenim imenom Jovane Šabanović, koja je takođe jedna od prevarantkinja. Pa to je već zrelo za zatvor 😓 Ovaj ispod je takođe jedan od njenih…
upload
2026 06 04
Ta Jovana Šabanović ne prestaje, ima sigurno od onda kad je bila tema o njoj godinu dana, ako ne I više. I to su svaki dan novi nalozi. Meni samo nije jasno kako više, imam nekoliko mejl adresa koje su povezane sa mojim telefonom (traži recovery phone number), kad sam skoro probala da napravim novu, nije mi dozvolilo jer "imam previše adresa povezanih sa tim brojem). Za svaki novi nalog koji napravi, mora da ima novu mejl adresu, itd. Iskreno, koliko truda I vremena ulaže u ove prevare, lakše bi joj bilo da se zaposli negde🤣 Takođe, u celoj priči mi je ponajmanje jasno kako ljudi nasedaju na te profile sa 0 ocena, a meni sa 300+ traže da im dostavim krvnu sliku pre nego kupe predmet jer su sumnjičavi 😏😅
2026 06 04
> Takođe, u celoj priči mi je ponajmanje jasno kako ljudi nasedaju na te profile sa 0 ocena, a meni sa 300+ traže da im dostavim krvnu sliku pre nego kupe predmet jer su sumnjičavi 😏😅 Apsolutno tacno! Ja svaki dan dostavljam krvnu sliku😂😂😂 Pa daj slike i snimak na Viber, pa obuci da vidim kako stoji… Al zene nasednu na nerealno nisku cenu koja vec vredja inteligenciju! Ja sam vise puta pisala kako prepoznati da je prevarant u pitanju… - neralno niska cena predmeta - predmeti koji su jako trazeni imaju nisku cenu - slike sa interneta - ambijent u kome su radjene fotografije se razlikuje na slikama - ako im zatrazite dodatnu fotografiju iz odredjenog ugla - necete je dobiti - lak za nokte Itd…
2026 06 04
> Her_Fashion: > Ta Jovana Šabanović ne prestaje, ima sigurno od onda kad je bila tema o njoj godinu dana, ako ne I više. I to su svaki dan novi nalozi. > Meni samo nije jasno kako više, imam nekoliko mejl adresa koje su povezane sa mojim telefonom (traži recovery phone number), kad sam skoro probala da napravim novu, nije mi dozvolilo jer "imam previše adresa povezanih sa tim brojem). > Za svaki novi nalog koji napravi, mora da ima novu mejl adresu, itd. Iskreno, koliko truda I vremena ulaže u ove prevare, lakše bi joj bilo da se zaposli negde🤣 > Takođe, u celoj priči mi je ponajmanje jasno kako ljudi nasedaju na te profile sa 0 ocena, a meni sa 300+ traže da im dostavim krvnu sliku pre nego kupe predmet jer su sumnjičavi 😏😅 Da, sećam se kada se njeno ime pojavilo na forumu, mislim da čak postoji objava iz 2024. godine. A za mejl adresu i mene čudi. Očigledno je uhvatila dobar zalet, a nije osetila posledice, pa joj redovan posao ne treba 😅 Samo ne znam kako mirno spava noću. I pod tim ne mislim na savest, nego ne znam kako je nije strah da je neko ne nađe i namlati (nisam za nasilje, već samo kažem), jer vidim da i ova Anita ostavlja uvek istu adresu jer im je povezana sa nalogom u banci. Ja, na svu sreću, nisam imala situaciju da me neko u sitna crevca proverava, ali jesam bila jedna od onih koja je pala na profil prevaranta sa malo ocena 😓😅 Ne ponosim se time 😬
2026 06 04
> Vanesa72: > > Takođe, u celoj priči mi je ponajmanje jasno kako ljudi nasedaju na te profile sa 0 ocena, a meni sa 300+ traže da im dostavim krvnu sliku pre nego kupe predmet jer su sumnjičavi 😏😅 > Apsolutno tacno! > Ja svaki dan dostavljam krvnu sliku😂😂😂 > Pa daj slike i snimak na Viber, pa obuci da vidim kako stoji… > Al zene nasednu na nerealno nisku cenu koja vec vredja inteligenciju! > Ja sam vise puta pisala kako prepoznati da je prevarant u pitanju… > - neralno niska cena predmeta > - predmeti koji su jako trazeni imaju nisku cenu > - slike sa interneta > - ambijent u kome su radjene fotografije se razlikuje na slikama > - ako im zatrazite dodatnu fotografiju iz odredjenog ugla - necete je dobiti > - lak za nokte > Itd… Ne vredi, znaš i sama koliko je bilo tema o ovome zadnjih par godina, I ova će uskoro da bude zatrpana kao da nije ni postojala. Ustvari, nebitno je, ljudi retko dolaze na forum preventivno, uglavnom samo kad već imaju neki problem tj., kad su prevareni. Mi koji smo ovde sve ovo već znamo, neko jer se ranije opekao. Devojka iznad piše "Postaje već očigledno", a realno, očigledno je od starta, ali nažalost ne svima. Ta Šabanović je do sad prevarila na stotine članica, samo u onoj jednoj "turi" ako se dobro sećam, imala je minimum 15 negativnih za prevaru, mislim da su je I prijavljivali policiji, nikom ništa, I dalje operiše, zaštićeni su kao beli medvedi, prvenstveno je problem u pravnom sistemu.
2026 06 04
> dannkinja: > Očigledno je uhvatila dobar zalet, a nije osetila posledice, pa joj redovan posao ne treba 😅 Samo ne znam kako mirno spava noću. I pod tim ne mislim na savest, nego ne znam kako je nije strah da je neko ne nađe i namlati (nisam za nasilje, već samo kažem), jer vidim da i ova Anita ostavlja uvek istu adresu jer im je povezana sa nalogom u banci. Ne znam da li su Anita i Jovana iste osobe, ili povezane nekako ili šta. Ali realno, ko će da ide u neku cigan-malu da se sukobljava sa njima za 3000, ili bilo koji iznos 🤣 Jedino ako naleti na neki slični profil ličnosti pa onda odu klanovi da se "makljaju"🤣 Može I film neki da se snimi od ovoga.
2026 06 04
> Devojka iznad piše "Postaje već očigledno", a realno, očigledno je od starta, ali nažalost ne svima. Jeste očigledno od starta, ali kao što kažete, niko ovde ne dolazi preventivno. Ja sam juče-prekjuče (po ko zna koji put, jer su mnoge od nas pokušale) ponovo otvorila temu na forumu da upozorim prvenstveno na ove što sa Moninim torbicama operišu po sajtu, ali ne vredi. Eto, Nince123 je jedina koja je proverila forum, pa na svu sreću mimoišla budalu.
2026 06 04
1 2