Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena od strane korisnice NatasaP7!!!

Pozdrav svim clanovima, zelela bih samo da upozorim na clana NatasaP7
2026 06 04
Kada prodajete neki predmet osnovno je da napisete tacan opis, zatim da stavite realnu cenu proizvoda i da pristanete na povrat ukoliko kupcu predmet ne odgovara ili nije ispunio ocekivanja..to je u najmanju ruku ljudski ako nista drugo!!! Vodite racuna kome dajete svoje poverenje i novac!
upload
2026 06 04
Devojka je u oglasu napisala da je torba prakticno nova i da NEMA OSTECENJA a stigla mi je torbica na kojoj su svi metalni delovi oguljeni i koja je prilicno iznosena i ne vredi pare koje sam dala
upload
2026 06 04
..
upload
2026 06 04
..
upload
2026 06 04
Torbica koja je placena 100e i koja navodno nema ostecenja i koja je kao nova ne bi smela da ima oguljene sve snale na sebi i uflekanu unutrasnjost.. Da sam znala realno stanje torbe dodala bih jos 3000 i kupila novu torbu! Pritom stavila je nepostojec broj u posiljci i na moje poruke ovde ne odgovara!
upload
2026 06 04
Sta raditi u ovoj situaciji?
2026 06 04
Sto se tice torbe mozda mozete da odnesete u Moninu radnju (pozeljno onu na Dorcolu) i pitate da li mogu da se saniraju ostecenja, zamene delovi. Ako je neki od novijih modela mozda i ne naplate na foru garancije, iako nemate racun. A za to sto ste prevareni stvarno mi je zao. Ne znam da li negde mozete da prijavite, verovatno ce devojke sa slicnim iskustvima moci da Vas posavetuju... Cim je ostavila lazan broj i ne oglasava se bila je svesna sta radi, nije joj promaklo. Probajte ovde da uspostavite kontakt sa njom i da je ubedite da Vam vrati novac a Vi njoj torbu. Ili bar da Vam vrati deo novca jer to nije za 100e...
2026 06 04
Citajte utiske pre kupovine, narocito ako osoba ima negativne. Prostudirajte dobro negativne utiske.
2026 06 04
Zelim da se oglasim povodom ove teme prevaranti na Mojim Krpicama Pre nedelju dana sklopila sam dogovor sa korisnicom “povoljnosve6” dogovor da mi rezervise patike do 1 juna Plan mi nije ni bio da uzimam patike posto ih imam preko glave,sve dok mi se prevarantkinja nije javila uz poruku “Dobar dan,ako zelis mogu da ti spustim patike sa 12000 na 10000din” na sta sam ja odgovorila da moze uz prethodni dogovor da me saceka do 1 juna Prvo da naglasim da prevarantkinja nema ni punih 18 godina zato sto sam vec jednom imala saradnju sa njom gde sam joj prodala moje patike za extra povoljnu cenu i nisam je prevarila kao sto je ona mene Kad sam otvorila kutiju od patika imala sam sta i da vidim Prevarantkinja mislila za mene je poslala prljave,iscepane patike koje je kupila kod kineza ili na pijaci Uzela sam da je zovem na broj koji je ostavila na poledjini posiljke medjutim ona je SLUCAJNO ostavila lazan broj telefona kako ja nebi stupila sa njom u kontakt Kao odgovor zato sto je stavila lazni broj telefona dobila sam ovo (ne stavljam moj licni broj telefona zato sto se bavim javnim poslom) Kada sam pitala prevarantkinju zasto mi je poslala prljave i iscepane patike sa pijace pocela je da se pravi luda kako su patike stigle bas kao one sa oglasa Prevarantkinja je pocela da me ubedjuje kako sam ja pogresila i kako su patike koje sam ja htela prodate Pocela je da me napada kako sam ja kriva sto nisam trazila dodatne slike i licno preuzimanje (koje mi nije trebalo zato sto sam imala vec dovoljno slika koje je skinula sa interneta i zato sto sam vec jednom prethodno imala saradnju sa prevarantkinjom koja je prosla u redu) Dete od 17 godina pokusava da vas izmanipulise igrom kradje SVE SLIKE KOJE KACI SU SLIKE SA INTERNETA PZAITE SE LJUDI!!!
upload
2026 06 04
Ovo su patike koje sam porucila “balenciaga track 2” a ova slika dole su patike koje sam dobila Clanica mi je napisala da sam dobila ono sto sam i trazila
upload
2026 06 04
U ovom slucaju me je napala kako sam ja pratila “carapa patike” koje mislim da nikada nije bila ni objavila a na slici se jasno vidi sta sam pratila
upload
2026 06 04
Evo ovde ostavljam poruke nase prethodne saradnje posto je zena rekla da “nema nikakve veze sa mnom i da ne zna ko sam ja” Cerka se zove Sara Ćurulic Majka se zove Bojana Ćurulic
upload
2026 06 04
Šta je ovo? 🤔 Deluje kao neka čarapa na pola patike.😆
2026 06 04
Ma hit🤣 Ne znam da li ovo mogu da se nazovu patike
2026 06 04
1 2