Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Plisanu igracku-kucu

Da li neko zna kako se zove ova kuca i da li je mozda neko prodaje ili zna gde se moze kupiti? Imali je, (privatna fotografija), izgubili, a poseduje jaku emocionalnu i sentimentalnu vrednost...😔 Hvala.❤️
pre 7 dana, 08:05
.
upload
pre 7 dana, 08:06
Da nije rescue pets?
pre 7 dana, 11:59
Ima je na ovom stranom sajtu.
upload
pre 7 dana, 12:10
Mi imamo sličnu.
upload
pre 7 dana, 13:42
Na “Kupujem/prodajem” ima 54 strane oglasa sa plišanim igračkama. Pogledajte tamo, možda ima ovakva kuca.😊
upload
pre 7 dana, 20:19
> Alexis82: > Mi imamo sličnu. Da li prodajete i ukoliko da, koja je cena? Hvala.
pre 7 dana, 20:21
> NRadojevićNata: > Ima je na ovom stranom sajtu. Hvala. Mozete li mi napisati na kom sajtu da potrazim?
pre 7 dana, 20:22
> emilyy: > Na “Kupujem/prodajem” ima 54 strane oglasa sa plišanim igračkama. > Pogledajte tamo, možda ima ovakva kuca.😊 Hvala na predlogu, nadam se da cu uspeti da prelistam sve.🤭😊
pre 7 dana, 20:23
> Aaanaaaa: > > NRadojevićNata: > > Ima je na ovom stranom sajtu. > Hvala. Mozete li mi napisati na kom sajtu da potrazim? Poshmark. A možda ima još negde. Tražite pod nazivom Rescue pets, ovaj model koji tražite je Yorkie.
pre 7 dana, 20:40
Ima i na Etsy-ju:
upload
pre 7 dana, 22:22
I na ebay-u:
upload
pre 7 dana, 22:22
> Aaanaaaa: > > Alexis82: > > Mi imamo sličnu. > Da li prodajete i ukoliko da, koja je cena? > Hvala. Kuca je u dobrom stanju, korišćen je, tj dete se igralo i nije kao nov. Mehanizam ne radi, tačnije ne radi više na baterije , pa ako Vam to ne smeta, tj ako Vam treba zbog samog kuce pokloniću Vam ga.
pre 6 dana, 06:12