Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li iko proda ovde nesto?

Da li iko proda ovde nesto?
2026 06 18
Iskreno da, ponekad naleti neko ko nesto zapravo i kupi, ugl kad bas snizim cenu. Sajt je preplavljen oglasima, tako da ima i do toga. Kupila sam vip clanstvo za 200 dinara da bih povecala vidljivost oglasa, nije lose
2026 06 18
I mene zanima kakva je prodaja ovde jer sam nova i planiram da postavljam uskoro oglase, a pre neki dan sam bas procitala od jedne clanice da bas sada slabo prodaja
2026 06 18
Povremeno prodam nešto…
2026 06 18
Proda se, ali je činjenica da je manje nego što je bilo. Lajkovi samo pljušte, ali prodaja šta znam... Pamtim i bolje dane na Krpicama ,:) Znači li išta VIP članstvo za vidljivost? Ubacila sam par stvari, i treba još, ali ne znam da li mi se isplati da menjam plan zbog broja oglasa.
2026 06 18
Dap i to sasvim random najčešće. Oglas koji nije obnovljen 7 meseci ili tako nešto
2026 06 18
> Stanitslava22: > Proda se, ali je činjenica da je manje nego što je bilo. Lajkovi samo pljušte, ali prodaja šta znam... Pamtim i bolje dane na Krpicama ,:) > Znači li išta VIP članstvo za vidljivost? Ubacila sam par stvari, i treba još, ali ne znam da li mi se isplati da menjam plan zbog broja oglasa. Onako iskreno
2026 06 19
Manje nego ranije, ali se proda. Više je frustrirajuće koliko neozbiljnih kupaca ima koji samo troše vreme pored svih mogućih pitanja do toga da traže čak video da im saljem kako stoji, a tipa nismo iste gradje.
2026 06 19
Sajt je postao naporan. Ranije je bilo zabavno i bila je kulturna komunikacija. Sada svi samo zapitkuju, hoce da plate, nece da plate, uzimaju podatke, ne skupljaju pakete, raspravljaju se itd.. Ima prodaje ali u naletima, bar kod mene, sa placenim planom od 500.
2026 06 19
Svaki treci, cetvrti kupac koji zeli da kupi,(neki traze i racun, pa se vise ne jave) zaista kupi nesto. Svaka cast onima koji se udostoje da jave da su odustali od kupovine.
2026 06 20
I ja imam vip clanstvo ali jako slabo I sa najbizim cenama retko se sta proda Do 3000 din mesecno prodam nista vise s tim sto sam snizila cene skoro da ga ne bacim. Najvise poruka koje dobijeme je da li je dostupno i tu nestane svaka moguca komunikacija. Jedini ako prodajete stvari marke mona, zara, new balance to ide nekako ostalo jako tesko Sto se vidljivosti tice ja moje oglase vidim u prvih pola sata sa vip clanstvom posle toga po neki pregled ali nista previse, najverovatnije zato sto puno njih oglasava pa ne moze dugo ni da stoji
2026 06 20
Proda se, ukoliko su cene zaista, ALI ZAISTA NISKE.
2026 06 20
Ide li prodaja na V sajtu mozda? Imam samo preglede tamo, nijedan lajk :(
2026 06 21
> SandraKg93: > Ide li prodaja na V sajtu mozda? Imam samo preglede tamo, nijedan lajk :( Imam 4 ocena tamo, 7 prodaja i primetila sam da u poslednje vreme pregledi su se smanjili za nove postavljene predmete. I ima takodje i tamo onih koji kad im posaljes racun za uplatu samo nestanu, ili oni sto bi da naruce pa se vise ne jave.
2026 06 21
I ja isto imam tamo neke prodaje, pocetkom godine je bilo dosta aktivnije, ali isto primecujem manji broj pregleda u poslednje vreme za nove artikle.
2026 06 22
1 2