Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li neko poznaje PSinjorinu?

Postovane, da li neko zna clanicu PSinjorinu? Naime, kupila je od mene predmet pre 20ak dana. Uredno platila unapred, ja sam joj poslala paket. Posle 10ak dana paket mi se vratio. Obzirom da imam njene podatke, poslala sam joj poruku. Nije odgovorila. Zvala sam na taj broj, ne javlja se. Na Viberu vidjena odavno. Pisala sam joj i ovde, ali nije aktivna 19 dana... Molim ako neko poznaje clanicu, da mi javi sta se desava. Iskreno se nadam da je mozda otputovala i da je sve ok. Ali je zabrinjavajuće.. Nikada nisam imala ovakvu situaciju. Ako se neko nastao u slicnoj situaciji, molim za savet.
pre 9 sata
Meni se desilo isto baš davno. Čuvala sam joj haljinu u kesi ne sećam se više koliko... Članica se nikada nije javila.
pre 7 sata
Možda se javi, ti si svoje odradila, javila si se. Ostavi joj pozitivnu i to je to. Mislim da sada paket više ne bih ni primila nazad da mi se desi ista situacija.
pre 7 sata
> srebrna: > Možda se javi, ti si svoje odradila, javila si se. Ostavi joj pozitivnu i to je to. Mislim da sada paket više ne bih ni primila nazad da mi se desi ista situacija. Hvala... Samo se nadam da je sa clanicom sve ok..
pre 5 sata