Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje oglasa sminke i kozmetike

Posto su mi pobrisani oglasi bez ikakvog obavestenja , zelela bih da znam gde to gresim kad uredno slikam proizvod , batch kod i deklaraciju ukoliko proizvod je ima, neki artikli nemaju deklaracije jer su bili pokloni po promocijama, al evo danas sam postavila dva predmeta iz Sefore sa deklaracijom i opet mi je obrisano ! Uredno mi se skida sa racuna svakog meseca , a brani mi se da prodam ! Jel to znaci da vise ne moze da se prodaje sminka i kozmetika ili sta !?
pre 6 dana, 12:02
Zasto je ovo recimo obrisano?
upload
pre 6 dana, 12:03
Ovako je iz radnje ! Nigde nema rok trajanja takve su im deklaracije ! Al slikam ja i batch codove i upisem i opet brisete ! Mogli ste mi lepo i uredno poslati obavestenje neko il poruku Postovana obrisani su Vam artikli zbog tog i tog …. A ne ovako ne znam gde je greska .. nije u redu ipak sam clan koji daje novac !!
upload
pre 6 dana, 12:16
Ovde su pravila mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike. Ako smatrate da niste ništa prekršili, pošaljite mejl ili poruku administratorima. Oni se ovde neće oglasiti.
pre 6 dana, 12:53
Pisala sam , videcemo ako odgovore . hvala Vam puno , 🤗znam za to i bas zato uvek slikam i upisem kod, putna pakovanja sam takodje kacila sa deklaracijama , al eto takve su deklaracije iz same radnje , nema naveden rok .. samo pise onaj znak od otvaranja 12 m recimo i td…
pre 6 dana, 14:54